Reklama

Reklama

Tvoje tvář má známý hlas

(pořad)
Hudební / Soutěžní / Reality-TV
Česko, 2016, 120 min

Kamera:

Martin Hes

Účinkují:

Ondřej Sokol (moderátor), Vladimír Polívka (moderátor), Jakub Kohák, Janek Ledecký, Jitka Čvančarová, Ivana Chýlková, Adam Mišík, Petr Vondráček (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Začíná nová velkolepá show! Osm známých osobností se za pomoci týmu maskérů, kostymérů a choreografů změní na ikony hudební scény a zazpívají jejich nejslavnější hity. (TV Nova)

Recenze (442)

rt12 

všechny recenze uživatele

Sežerte mě, ale já se u každého vysílání řezala smíchy, Ani pro jednoho zúčastněných, to není dělání zábavy bez dřiny a potu - to oceňuji. Škoda, že Kopta není v porotě nastálo, společně Kohákem by byli nepřekonatelní. V momentální situaci plné ,, depek " mě Novácká originální show přišla vhod. PS : dopisuji 17.2.2018 psala jsem o první řadě další mě už tolik neudivovali, ne k vůli aktérům, protože byli ve většině dobří, ale bylo to na jedno brdo. ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Celebrity se přestrojují za jiné celebrity, aby jim celebrity v porotě řekly, jak jsou super, nejlepší, možná i lepší než originál (nedokážu si představit, že by tam někdy někoho za jeho vystoupení vyloženě zkritizovaly). Samotný formát mi vlastně nijak nevadí, některé pravidelné účinkující mám i celkem rád, ale nevím, proč bych s tím měl opakovaně ztrácet čas. Navíc mi to tou svou kombinací totálního pozlátka, nabubřelosti a bezzubou tendenčností trochu připomíná některé socialistické estrády, v nichž také vystupovaly jen (tehdejší) celebrity a které divákům mohly v dané době připadat jako dobrá zábava hlavně kvůli tomu, že neměli žádné srovnání. V současnosti už je přitom většina oněch pořadů prakticky k nepřežití - tipuju, že podobný osud čeká i Tvář... Btw jsem jediný, komu název toho pořadu nedává moc smysl? ()

Reklama

kajas 

všechny recenze uživatele

"Spusťte kouli!" Po zhlédnutí několika upoutávek jsem k tomuto formátu byla hodně skeptická. Pak jsem ale náhodou narazila na část dopolední reprízy a některé pěvecké/herecké výkony mě tak zaujaly, že jsem vyzkoušela celý jeden díl. A světe div se, fakt jsem se bavila! Hlasovala bych sice pro výměnu někoho z poroty i soutěžících (hloupoučká Čvančarová, předvádivý Vondráček), ale jinak musím Novu pochválit za jeden z jejích nejlepších pořadů za posledních... hodně moc let. Mišíka jako Miley Cyrus by měli lékaři předepisovat jako lék na depresi, směju se ještě teď. Edit: Další série už jsem sledovala spíše zpětně a užívala si možnost přetáčet nesnesitelné množství reklam, nevtipné komentáře poroty a další výplně - jeden díl se mi tak zkrátil možná na hodinku, což je moc fajn. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Za malý okamžik se z bývalého krále diskoték v Horních Měcholupech stane rocková babička Tina Turner." Tak to bylo hodně keců a málo zábavy. Takové už estrády bývají. Původně jsem si naivně myslel, že u tohohle bych se mohl pobavit, ale pěvecké i herecké možnosti českých umělců brzy narazily na své limity. Výjimkou je samozřejmě Jakub Kohák, kterému Pavarotti nesahá ani po plnovous, ale to je tak všechno. Dlouho jsem hledal důvod k udělení alespoň jedné hvězdy, pak jsem ho asi našel, ale už si na něj tak nějak nedokážu vzpomenout. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Doba je pro televizi těžká, diváky ubírá internet i stále nové televizní kanály, a tak ochota riskovat klesá někam k nule a na řadu přicházejí osvědčené televizní formáty nakoupené ze zahraničí. Nevím, jak vypadá tahle šou ve světě, ale u nás to sklouzlo k typické novácké estrádě s křečovitými vtípky a trapnými baviči v porotě. Přesto bych tuhle masovou zábavu neodsuzoval a dát odpad mi přijde trošku pozérské. Minimálně v první řadě se našla vystoupení, která měla vtip i švih, jakkoliv na choreografii je patrné, že se originálům neblíží ani vzdáleně. Viděl jsem jednotlivé výstupy na internetu, a tak mi mnohá moudra poroty a moderátora naštěstí zůstanou utajená. Za první řadu bych dal klidně dvě hvězdičky, ale ve druhé už jde kvalita výstupů přece jen dolů. Jako sestřih toho nejlepšího, zbaveného užvaněného balastu porotců bych šel klidně i na tři. Celkový dojem: 25 %. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (17)

  • Herečka Jitka Schneiderová, která čtyřikrát odmítla nabídku účinkovat v pořadu, se nakonec nechala přemluvit a vystoupila v páté řadě. (Duoscop)
  • Od roku 2018 se v každé sérii objevil vždy jeden účastník ze SuperStar. (ČSFD)

Reklama

Reklama