Reklama

Reklama

Tvoje tvář má známý hlas

(pořad)
Hudební / Soutěžní / Reality-TV
Česko, 2016, 120 min

Kamera:

Martin Hes

Účinkují:

Ondřej Sokol (moderátor), Vladimír Polívka (moderátor), Jakub Kohák, Janek Ledecký, Jitka Čvančarová, Ivana Chýlková, Adam Mišík, Petr Vondráček (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Začíná nová velkolepá show! Osm známých osobností se za pomoci týmu maskérů, kostymérů a choreografů změní na ikony hudební scény a zazpívají jejich nejslavnější hity. (TV Nova)

Recenze (442)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Snažím se nehodnotit po jednom dílu jako většina zde zúčastněných a tak jsem si počkal až na samotný závěr této show. Na Novu docela dobrý pořad. Sice porota mohla být v trochu jiném složení, ale jinak soutěžící podali mnohdy velice dobré výkony. Přiznám se však, že jsem znal jen Rychlého, Chýlkovou, Pazderkovou, Krause a Vondráčka. Fialová, Mišík a Holišová příjemně překvapili většinou svých vystoupení. Jo narazil jsem tu na řadu trapných výkonů i převleků, ale svůj účel tato show splnila a já se zabavil. Takže dám s klidným svědomím průměrné hodnocení, protože znám celou řadu stupidnějších televizních pořadů. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Princip "Hvězdné pěchoty" tu zcela dokonale funguje. Lidi se prostě rádi dívají, když se někdo mrzačí. A proto zcela nenápadně propasírovali tvůrci do programu ty největší extrémy z hudební průmyslu, což ve finále znamená to, že se většinou musí někdo namaskovat jako černoch, chlap na ženskou nebo holka na chlapa. Nejprve mě ty extrémy docela zajímaly. Jak si asi známá tvář poradí s imitací jiné známé tváře. Časem však jsem zjistil, že soutěžící jsou pro mě tváře neznámé a idolové se občas opakují. Navíc ta touha po extrému snižovala tu fázi pěveckého projevu. Jinými slovy, maska přebila výkon. V podstatě se to stalo pro mě nesledovatelné. Čest výjimkám. Honza Nedvěd Petra Rychlého fakt pobavil, zvlášť pak při hodnocení. Těžko to úplně odsoudit, jelikož to plní svůj záměr lacinou zábavou pobavit laciného diváka, ale v momentě, kdy jsem namátkou viděl některá pozdější vystoupení, např. imitace Hetfielda jakousi slečnou (píseň Whiskey in the Jar, což je stejně nepůvodní píseň od Metallica), jsem se již jen oklepal vnitřní nespokojeností v poznání, že se jedná o totální prznění, kde už normálně končí legrace. Vidím však, že tu káru táhnou dál, asi to sype, a televizi jako médiu to asi patří, ale raději již klopím zrak s blahou vzpomínkou na někdejší pořad pro děti: Mini talent show na RTL, od kterého je to zřejmě trochu opsané :) ()

Reklama

Vignette 

všechny recenze uživatele

Moc vám, lidi, nerozumím, ale mě to prostě hrozně baví. A navíc jsem se zamilovala do Aničky Slováčkový :)) P.S.: Poté, co jsem viděla Ivu Pazderkovou jako Pink a Hanu Holišovou jako Edith Piaf (a skoro všechny vystoupení Aničky Fialový), už vůbec nechápu ty zdejší odpady, a ještě o jednu hvězdičku zvyšuju :-P ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Jistěže mám i já své výhrady k téhle zábavné show, pokleslostí se v ní najde víc než dost, nicméně občas se vyplatí na nějaká čísla mrknout. Letos jsem kupříkladu málem praskla smíchy při vystoupení hostujícího porotce Jana Ciny, který se převtělil do Aji Farkašové a s lehkostí sobě vlastní vystřihl její hit s názvem Asi, asi. Neméně vtipně mu sekundovali i zbývající členové poroty za přispění moderátora Vladimíra Polívky. Když si teď tu písničku pustím, klidně i v originále, vždycky mě totálně rozseká, obzvlášť při vzpomínce na tu sqvadru s Cinou... A v samotném závěru koronavirového roku 2020 musím ocenit finálový výkon Jitky Čvančarové (které jsem dosud nemohla přijít na jméno, zřejmě budu muset přehodnotit svůj vztah k ní), protože její podání skladby You Raise Me Up od Susan Boyle bylo neskutečně emotivní. Celkově pořad Tvoje tvář má známý hlas hodnotím třemi hvězdičkami, a to hlavně proto, že v rámci hudebních soutěží se ve vysílání našich komerčních televizí najdou daleko větší hrůzy. (50%) ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Lidi dejte si facku, automaticky dávat odpad, protože je to z TV Nova, to se styďte. Přeci jen za týden se naučit jednoho zpěváka a hlavně celou choerografii je velmi náročné. Já to přeci jen dokáži ocenit a tohle je ta pravá show, kam se hrabou kde jaké talenti a podobné kraviny. Občas se u některých dobře pobavím, teď se mi zdá, že i více, a proto zvedám hodnocení. Konečně něco na Nově u čeho vydržím. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (17)

  • Vítěz pořadu dostane šek na 50 000 Kč, které musí darovat na dobročinné účely. (ČSFD)
  • V deváté sérii, kdy Denisa Nesvačilová ztvárnila podobu příšerky jménem El Chombo, výroba masky trvala 9 hodin. Po pár hodinách z masky Denisu začala bolet hlava. (TheSlezy)
  • „Tahle show mi otevřela dveře do dalších super projektů, za což jsem vděčný. Také jsem zjistil, kolik toho po pracovní stránce vydržím,“ řekl Marek Lambora. [Zdroj: denik.cz] (SONY_)

Reklama

Reklama