Reklama

Reklama

Tvoje tvář má známý hlas

(pořad)
Hudební / Soutěžní / Reality-TV
Česko, 2016, 120 min

Kamera:

Martin Hes

Účinkují:

Ondřej Sokol (moderátor), Vladimír Polívka (moderátor), Jakub Kohák, Janek Ledecký, Jitka Čvančarová, Ivana Chýlková, Adam Mišík, Petr Vondráček (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Začíná nová velkolepá show! Osm známých osobností se za pomoci týmu maskérů, kostymérů a choreografů změní na ikony hudební scény a zazpívají jejich nejslavnější hity. (TV Nova)

Recenze (442)

Isherwood odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem Janka Ledeckého, kterak si falešně střihnul Micka Jaggera, Petra Rychlého, křepčícího ve žlutém obleku Dana Nekonečného a furt se s cynickým úšklebkem vezl na „wtf vlně“ s pocitem, že se v tom písku dna oceánu přehrabujeme trojkami vidlemi s neúnavností stachanovce. Pak ale Ivana Chýlková udělala krok zpoza svého hereckého zenitu a ty vidle skříply o litosférickou desku. Další hrabání je ohrožení populace. ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele

jako první řada byla celkem dobrá zábava, ale ta druhá? to bylo hrozný, pořad klesl k dalším srancům, co dokáže vyprodukovat jen televize Hovna...Pazderková se snaží být vtipná ale nejde jí to a to cinklé vybírání dalších interpretů? trapnost....a jak může vyhrát Slováčková s Prodigy? to bylo tak strašné až jsem to musel přepnout na jiný program. Třetí řadu prosím ne, ale jsme přece v ČR, kde hudbě vládne Mandrage, filmu Troška a televizi Hovna, jen tak dál... ()

Reklama

Katarine 

všechny recenze uživatele

Dala bych i 4* jen abych zkazila průměr všem odpadovým hodnotitelům, ale to bych zase poškodila všechny kvalitní věci, kterým jsem z různých důvodů nižší hodnocení udělila. Zůstanu tedy ještě lehce při zemi s klidným svědomím, že jsem se u tohoto pořadu opravdu bavila a na některé výkony hleděla s málem otevřenou hubou a vyplazeným jazykem až na zem. Trapnosti sice pořadu nescházely, ale mávala jsem nad nimi rukou při vzpomínkách na ohavné estrády dřívějších let, jako byly Novotného Dobroty či novácké silvestrovské pořady. Nedá mi to a musím vyzdvihnout práci maskérů i choreografů a dále vystoupení Aniček na Siu, Chýlkové na Gangnam Style, Holišové na Edith Piaf, Shaniu Twain, Arethu Franklin a Beyonce (tedy zasloužené vítězství), Krause na Rammstein, Rychlého na Nedvěda a Hegerovou, Mišíka na Prince a Vondráčka s Fialovou na jejich Hříšný tanec. To byly pro mě jednoznačně největší pecky. ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

Dle mého skromného názoru je tento pořad zbytečně podceňovaný. Místy je to zábava, a nad některými proměnami zůstává rozum stát. Pravdou je, že neustálé vychvalování všech výkonů je kontraproduktivní, protože ne vždy se zadaří (Vojtkův Jackson, většina Holišové). Někdo je přeceňovaný (Holišová), a někdo umí zpívat a svou show prodat (Fialová, Cina). Rychlý s Etzlerem jsou tam vyloženě pro pobavení. Za mě to na 3 hvězdy v pohodě stačí. ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Neznámá tvář se známou maskou a písničkou. Nemyslím, že první byla slepice nebo kuře, prvním stvořením byla nepochybně talentová soutěž. Po té nešťastné lapálii se zakázaným ovocem začala zvířena o 106 šplhat vzhůru po potravním i pohlavním řetězci a Adam s Evou se prali o to, kdo je větší pako, a čí je to vina. Zpěvácká klání moc nesleduju, protože si u nich připadám stará. O cca polovině soutěžících jsem nikdy neslyšela, porota je do počtu a moderátor působí jako bukanýrský mameluk, který má vycházku z 60. let. Písničky sice většinou znám, ale zase bývám šokovaná vizáží jejich interpretů. V pravěku holt YTB nebylo. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (17)

  • V 7. sérii došlo k výměně moderátora. Místo Ondřeje Sokola moderoval herec Vladimír Polívka. Jelikož byl ale Polívka v karanténě kvůli onemocnění COVID-19, tak za něj musel 3krát zaskočit Ondřej Sokol. (SONY_)
  • Vzhledem k tomu, že se díly předtáčejí a nevysílají se živě, došlo v pátém týdnu soutěže k nepříjemné shodě okolností. Zpěvák a herec Adam Mišík imitoval legendárního amerického zpěváka Prince, který však byl v době vysílání čerstvě po smrti. Za odvysílání dílu sklidila TV Nova kritiku. (Revivup)
  • Za celé čtyři řady Tvojí tváře se rozdalo dohromady 1 650 000 Kč pro dobročinné účely. [Zdroj: Nova.cz] (Rebelka_)

Reklama

Reklama