Reklama

Reklama

Tvoje tvář má známý hlas

(pořad)
Hudební / Soutěžní / Reality-TV
Česko, 2016, 120 min

Kamera:

Martin Hes

Účinkují:

Ondřej Sokol (moderátor), Vladimír Polívka (moderátor), Jakub Kohák, Janek Ledecký, Jitka Čvančarová, Ivana Chýlková, Adam Mišík, Petr Vondráček (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Začíná nová velkolepá show! Osm známých osobností se za pomoci týmu maskérů, kostymérů a choreografů změní na ikony hudební scény a zazpívají jejich nejslavnější hity. (TV Nova)

Recenze (442)

angel74 

všechny recenze uživatele

Jistěže mám i já své výhrady k téhle zábavné show, pokleslostí se v ní najde víc než dost, nicméně občas se vyplatí na nějaká čísla mrknout. Letos jsem kupříkladu málem praskla smíchy při vystoupení hostujícího porotce Jana Ciny, který se převtělil do Aji Farkašové a s lehkostí sobě vlastní vystřihl její hit s názvem Asi, asi. Neméně vtipně mu sekundovali i zbývající členové poroty za přispění moderátora Vladimíra Polívky. Když si teď tu písničku pustím, klidně i v originále, vždycky mě totálně rozseká, obzvlášť při vzpomínce na tu sqvadru s Cinou... A v samotném závěru koronavirového roku 2020 musím ocenit finálový výkon Jitky Čvančarové (které jsem dosud nemohla přijít na jméno, zřejmě budu muset přehodnotit svůj vztah k ní), protože její podání skladby You Raise Me Up od Susan Boyle bylo neskutečně emotivní. Celkově pořad Tvoje tvář má známý hlas hodnotím třemi hvězdičkami, a to hlavně proto, že v rámci hudebních soutěží se ve vysílání našich komerčních televizí najdou daleko větší hrůzy. (50%) ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Lidi dejte si facku, automaticky dávat odpad, protože je to z TV Nova, to se styďte. Přeci jen za týden se naučit jednoho zpěváka a hlavně celou choerografii je velmi náročné. Já to přeci jen dokáži ocenit a tohle je ta pravá show, kam se hrabou kde jaké talenti a podobné kraviny. Občas se u některých dobře pobavím, teď se mi zdá, že i více, a proto zvedám hodnocení. Konečně něco na Nově u čeho vydržím. ()

Reklama

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Hudbu miluju o tom žádná, vidět a slyšet staré většinou hvězdné pecky jakbysmet, ale že ten náš malý český rybníček má tolik dravých štik, mě dostalo. Opět se vrací známé - zlaté české ručičky. Už asi vím v čem je jinak problém - v nekvalitní logistice na tuti. Tady vše naprosto klape, kromě skvělých výkonů, včetně choreografie a poroty. Naši komedianti si u mě hodně šplhli, dokonce i Čvančarka je snesitelná. 😜 🆒 💫 ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Tak už to vďaka TV Nova dorazilo i do Českej republiky. Na Slovensku sa licencovaná verzia tejto trapnej, dekadentnej televíznej show vysiela pod názvom "Tvoja tvár znie povedome". V českej mutácii sa to volá "Tvoje tvář má známy hlas". Tak či tak je to niečo otrasné. Ženské sa prezliekajú za chlapov. Muži vystupujú ako transvestiti. Spievajú staré rádiové hity a popri tom ich trapné výkony hodnotí a komentuje porota darmožráčov. Vidím, že i v českej verzii sa objavili poriadne odpudivé individuá. Mnoho z nich vôbec nepoznám, ale je mi jasné, že je to podobná zmeska debilov, pseudo celebrít a mediálnych skrachovancov ako u nás. Rovnaký odpad! ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Ta nejlepší travesti show, co jsem doteď viděl (já jsem teda ještě žádnou jinou travesti show neviděl, ale to je teď vedlejší :-). Hodnotím jen podle videí na YT, úplnej díl v jednom celku bych asi nedal, ale fakt že smekám před účinkujícíma, ono naučit se tohle za tejden, tak to teda klobóček. Z toho, co jsem zatím viděl, nejlepší asi Hana Holišová jako Beyonce (i když Jackson taky dobrej) nebo ta tamta herečka jako Kristýna Aguilera. No a Rychlej od Honzy Nedvědů totálně k nerozeznání. Přesto, co jsem tady napsal, musím dodat, že... že je to vlastně stejně hrozně blbý :-) Ale jelikož se tu, koukám, odpaduje už z principu, tak tomu ty tři hvězdy jebnu, jedna je spešl pro Kohýňa :-) ()

Galerie (44)

Zajímavosti (17)

  • „Tahle show mi otevřela dveře do dalších super projektů, za což jsem vděčný. Také jsem zjistil, kolik toho po pracovní stránce vydržím,“ řekl Marek Lambora. [Zdroj: denik.cz] (SONY_)
  • Vzhledem k tomu, že se díly předtáčejí a nevysílají se živě, došlo v pátém týdnu soutěže k nepříjemné shodě okolností. Zpěvák a herec Adam Mišík imitoval legendárního amerického zpěváka Prince, který však byl v době vysílání čerstvě po smrti. Za odvysílání dílu sklidila TV Nova kritiku. (Revivup)

Reklama

Reklama