Reklama

Reklama

Za sklem

(seriál)
  • Slovensko Za sklom
Trailer
Slovensko, (2016–2019), 25 h 56 min (Minutáž: 54–64 min)

Kamera:

Martin Rau

Hrají:

Ján Koleník, Tomáš Maštalír, Juraj Loj, Kamila Magálová, Milan Ondrík, Rebeka Poláková, Jiří Bartoška, Ľuboš Kostelný, Adam Jančina, Jaroslav Mottl (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(26)

Obsahy(1)

Príbeh elitných policajtov Tibora Maxovského a Norberta Višvádera, ktorých boj za spravodlivosť nakoniec postaví proti sebe. Po brutálnej vražde kolegu sľubujú vdove, že nájdu a usvedčia jeho vrahov. Vyšetrovanie postupne odhaľuje pozadie organizovaného zločinu, ktorý siaha od drog, cez pašovanie utečencov až k únosom a vraždám. Snahu elitných policajtov usvedčiť páchateľov komplikujú neobmedzené financie a prepojenia organizovaného zločinu až na najvyššie miesta. Na začiatku je dôvera, no neskôr pravdu nahradí strach, zákon vystrieda sila a spravodlivosť je kúpená. Nie je jasné, kto stojí na strane zákona a kto nakoniec zradí. (TV JOJ)

(více)

Recenze uživatele hony23 k tomuto seriálu (3)

Za sklem (2016) 

No vida, tak i Maďaři ze severní strany Dunaje dokáží natočit krimiseriál mající gule! Dobrý příběh, skvělé výkony herců, Jirka Bartoška jako dokonalý padouch, divácky atraktivní akční scény natočené tak, aby byly uvěřitelné, líbivá hudba a skvělá kamera - to vše udělalo z Bratislavy atraktivní centrum organizovaného zločinu střední Evropy. Pouze ten závěr první série na mě působil trochu rozpačitě, chybělo tomu patřičné vygradování dějové linky, na druhou stranu si díky tomu nechali autoři spoustu možností, jak pokračovat dál v druhé sérii, na kterou se opravdu těším. ()

Série 2 (2017) (S02) 

Pokud jste ochotní uvěřit tomu, že je Bratislava centrem světového obchodu se zbraněmi, kde si to rozdává Hamas s Mosadem, ukrajinská i ruská mafie a zkorumpovaná policie i vláda, tak si užijete brilantní osmihodinou jízdu. Do posledního dílu netušíte, kdo je na čí straně a o překvapivé momenty není nouze. Slovákům se povedl skvělý kousek, nebývá zvykem, aby 2.série dokázala převýšit velmi zdařilou první. ()

Série 3 (2019) (S03) 

3.série určitě zdařilého seriálu vychází z událostí, které Slovenskem v posledních letech hýbaly. Ústřední dvojice detektivů vyšetřuje nejen vraždu novináře a jeho snoubenky, ale i napojení italské mafie na slovenské vládní špičky. Nedokážu posoudit, kolik si toho filmaři přimysleli, ale seriál dělá na diváka dojem, že není na světě zkorumpovanější země, než je Slovensko. Z většiny postav vám po pár dílech bude na blití a je úplně jedno, zda jde o samotné zločince, či o zkorumpované policisty či politiky. Jako divák jsem s tím měl trochu problém, protože opravdu nevíte, jaké postavě můžete věřit, že je na správné straně zákona. ()

Reklama

Reklama