Reklama

Reklama

Power Rangers: Strážci vesmíru

  • USA Power Rangers (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Film Power Rangers: Strážci vesmíru sleduje osudy pěti teenagerů, ze kterých se musí stát mimořádní bojovníci poté, kdy se dozví, že jejich městu Angel Grove – a celému světu – hrozí zničení od mimozemských bytostí. Osudem vybraní hrdinové si rychle uvědomí, že jedině oni mohou zachránit planetu. Ale aby ji mohli zachránit, budou muset vyřešit vlastní životní problémy a spojit se jako Strážci dříve, než bude pozdě. (Freeman Ent.)

(více)

Recenze (416)

JArty 

všechny recenze uživatele

Kdo se narodil v 90. letech, tak každý musí Power rangers znát a nebo dokonce si na ně hrál a přemýšlel, kterým rangerem by chtěl být. Na tomto seriálu jsem vyrůstal a proto jeho nová adaptace byla pro mě samozřejmostí. Očima dospělého diváka je můj pohled spíše skeptický. V příběhu nic extra nového, vtipné scény spíše křečovité a skupinka školních outsiderů zachraňující svět, kteří se za 11 dní stanou lepší jak jejich předchůdci je poněkud naivní a těžko uvěřitelné. Herecké výkony a kamera spíše podprůměrné, ale zas na druhou stranu musím ocenit vizuální efekty, které jsou na poměrně slušné úrovni. Jelikož jsem od toho moc nečekal, tak ani nejsem vylouženě zklamaný, neboť co si budeme povídat původní seriál byl totální *****a přesto jsem ho jako dítě miloval. Jsem si jistý, že kdybych viděl tento film jako dítě, tak si jej zamiluji také. Dávám 55% už jen kvůli melancholii a povedeným efektům. ()

CheeseFigure 

všechny recenze uživatele

Čakal som blbosť, pri ktorej si budem trieskať hlavu za vyhodené peniaze...A blbosť to bola. Ale peňazí neľutujem. Riadne som sa totiž bavil. Herci újdu a hlavne Elizabeth Banks, ktorá záporáčku Ritu Repulsu zahrala tak pekne, až to klišé záporáctvo tej postave odpustíte. A k tomu nesmie chýbať nostalgické Go Go Power Rangers a epická záverečná bitka. Proste učebnicová popcornovka. ()

DK197 

všechny recenze uživatele

Mně se to líbilo. Bála jsem se, že to bude podobně infantilní jako seriál(y). Přestože v dětství jsem to milovala. Nestalo se. Střízlivé pojetí super ikony mého dětství. :-) ()

Dataminer 

všechny recenze uživatele

První polovina filmu byla mnohem zajímavější než druhá polovina. Bohužel. Finále pak bylo vysloveně slabé a odfláknuté. ()

Agent24 

všechny recenze uživatele

Popravdě jsem zklamaný. Celý film se pomalu nic neděje a ke konci taky moc ne. To snad i ta starší verze z roku 1995 byla lepší. Alfa vypadala jako po kilo kokainu, škoda mluvit. Ten film trvá posraně dlouho. Za chvilku budou točit film na půl dne. Všechno špatně!!! 30%!!! ()

ondra.p 

všechny recenze uživatele

Go Go Power Rangers! Čekal jsem na to tak dlouho, protože jsem jako malý trávil u seriálů Power Rangers spoustu času. Myslím si, že zdejší i celkové hodnocení filmu je přísné. Power Rangers byli vždycky takoví ujetí, nešlo tam moc o dokonalost provedení, jako o akci. Až na klasickou social-justice-warrior omáčku, kterou na současnosti nenávidím, šlo o super akčňák a z klasiky Power Rangerů tam bylo vše. Morfování, Alpha, Zordy. A to já prostě jako správný Geek miluju. Za mě krásných 70%. ()

alcachocolat 

všechny recenze uživatele

Když jsem se poprvé dočetla, že moji oblíbení Strážci vesmíru se dočkají remaku, nemohla jsem dočkat, až je uvidím. Ihned se mi vybavili vzpomínky na moje dětství, když jsem vysedávala před televizí a s nadšením sledovala, jak bojují s Ritou. Po shlédnutí musím konstatovat, že jsem si film zamilovala. Nejen z důvodu, že se jedná o mojí srdcovku, ale celé zpracování bylo skvělé. Strážci nemorfovali okamžitě, museli si projít cestou poznání jeden druhého, byly vykresleny jejich charaktery, minulost a jejich strach. Mělo to spád, ale i přesto tam byly dojemné okamžiky. Bylo to vtipné, čerstvé, bez zbytečných průtahů. A zazněla i znělka z originální rangerů Go Go Power Rangers. Byla jsem naprosto spokojená. Jen je pravda, že charakter Rity mohl být více vykreslen, např. kdy nastala ta chvíle a ona se změnila a chtěla zničit svět. Pro všechny fandy: jestli se chcete vrátit zpět do dětství a vidět roboty s rangery v akci, tak vyražte do kina. ()

SinisterBlac 

všechny recenze uživatele

Film trochu detinský no aj napriek tomu oveľa lepší ako všetky pôvodné seriály Power Rangers dokopy . Samozrejme dalo sa z toho vytrieskať oveľa viac. ()

Kubasino 

všechny recenze uživatele

Ruku na srdce, seriál Strážci vesmíru nebyla záležitost, která by se zapsala zlatým písmem do dějin kinematografie. Nicméně jedné generaci (mé) poskytla hodiny zábavy. Tento film se zjevně rozhodl zadupat mé vzpomínky do země a rovnou se na ně i vymočil. Problém je už v absolutním nepochopení důvodů úspěchu seriálu. Jedním z nich byl především fakt, že byl seriál určen dětem (tzn. základka max.). Ta už trochu omšelá snaha všechno dělat co nejtemnější, aby se to líbilo dospělákům, je zde docela křečovitá. Partička teeňáků v epes rádes papundeklových rádoby zbrojích zkrátka nikdy nebude vypadat jako "bad ass motherfucker" grupa. Což mě přivádí k dalšímu problému. Kdo viděl seriál, tak si jistě pamatuje, jak rychle se děcka přizpůsobila situaci. Roli Power Rangers sice na první dobrou nepřijali, ale po pár sekvencích už se proháněli v megazordu, jako by s nechumelilo. Navíc to komentovali tak, že je zvláštní, jak jim to jde samo. A já říkám: Proč ne!!?. Je to sakra pro děti! Tím jsme zpátky u problému číslo jedna. Snaha předělat vyloženě dětskou blbůstku do této podoby prostě jinak skončit nemohla. A teď nekorektní okénko - za mořem už se nám definitivně s tou rasovou a genderovou korektností zbláznili. Žlutý Ranger bývala asiatka, černý Ranger býval černoch, růžový Ranger bývala tupoučká fiflenka, modrý Ranger typický geek a červený největší macho ze všech. Mimochodem - barvy Rangerů byly voleny podle barvy jejich oblečení v civilu. Někomu se to teď zdálo rasistické a sexistické, takže bylo třeba promíchat barvy a z Kimberly udělat inteligentní a uvědomělou ženu. Co na tom, že se holka s mexickými kořeny jmenuje Trini Kwan. V původním pilotu tu roli skutečně hrála hispánka, ale pochybuju, že o tom tvůrci filmu vědli... Zkrátka sorry, ale tahle rádoby emočně vypjatá akčňárna je průšvih a tohle si Saban a Levi nezasloužili! ()

Geckucz_csfd 

všechny recenze uživatele

Pro mě Power Rangers byli celé mé Dětství seriál jsem bažil ne teda všechny ale tenhle film mně částečně přesunul do Dětství ale furt to nebyla žádná bomba Ale doufám že další díl nebude power rangers si toho už zažily moc. ()

zanvalzans 

všechny recenze uživatele

Dosť biedna puberťácka scifikofotina...Ja neviem,ale už som tých vesmírnych hollywoodskych hrdinov dosť prežratý!Akosi sa ich za posledné obdobie dosť nakopilo a budem mať už z toho určite v hlave guláš. ()

Jady 

všechny recenze uživatele

Zasadni problem: nekdo (pravdepodobne producenti) donutili tvurce nacpat neco, co ma mit 3 filmy do 124minut - Avengers ma nekolik dilu + prequely na kazdou postavu a tady se to proste snazi stihout za 2 hodiny. *OVSEM* i pres to je to dobre zpracovane - pekne efekty, relativne dobre zahrane, akorat to proste cele ma tempo old-schooloveho dilu klasickeho serialu Mighty Morphin' Power Rangers. 75% :) ()

MoziMedve odpad!

všechny recenze uživatele

Přiznejme si, že pôvodní strážci vesmíru byli trapnou kravinou. Šlo ale o zábavnou trapnou kravinu která tenkrát mé malé já hrozně zaujalo. Hříchem remaku je prostě, že je to nuda. Nemám děti abych si to ověřil, ale pochybuji že ve směsici počítačových produkcí dnešku tato nabízí cokoliv zajímavého. Zároveň film nijak ani nehraje na nostalgii u dnes již dospělých divácích tak fakt nevím pro koho tento film byl natočen. Chybí tomu cokoliv co by omluvilo jeho existenci. Ztráta času na kterou je škoda se dívat. ()

HuLimBRK 

všechny recenze uživatele

Ach muj boze, strejna pi****** jak serial, hudba otresna, jen s efekty sme se posunuli dal... Pribeh me prisel jako jakejkoli dil ze serialu, nejdriv dostavame na prdel, pak namorfujem a cely to otocime a vyhrajem... Aby sme rasove na nekoho nezapomneli z deti a kazdej se v tom videl, tak za USA drsnaka (kopii) Zaca Efrona, zlutocha z vychodu, cernouska kterej je jako ve vsech filmech hrozne vtipnej, rozumnou, na svy leta dospelou holku a rebelku. To uz me prisli PR z 1995 lepsi, ale to me bylo 10 kdyz sem je videl :))) ()

Martin29 

všechny recenze uživatele

Tady vyloženě nevím jestli 2 hvězdy nebo 3 hvězdy. Ze začátku je to nuda sledujeme 5 teenagerů a outsiderů (holka co dělá kámoškám naschvály holka co se věčně stěhuje na jiné školy kluk co je moc chytrý a všeci do něj rýpou sportovec, který si svým chováním zničil kariéru a kluk co chodí věčně za školu) jak žijou své životy. Pak najdou silomince a stanou se z nich strážci vesmíru. Mezitím po Zemi chodí Rita zabíjí všechny co mají na sobě nějaké zlato, aby oživila Goldara, který hledá jakýsi krystal, aby společně ovládly svět. Po příběhové stránce je to klasika v tomto žánru se nedá nic vymyslet nejspíše nového takže budiž problém je s herci, kteří nemají šanci zaujmout (já osobně si pamatuji jen maximálně Kimberly a to jen kvůli tomu, že mě ta herečka tam sedla nejvíce a v původních strážcích patřila mezi mé oblíbené) ostatní jsou takoví nemastní neslaní. Všechny scény s Ritou jsou na vysoké úrovni a každá z nich strčí 90 procent pseudozáporáků z Marvelu do kapsy jak nic (čestná výjimka je Loki). Závěrečných cca 15-20 minut s boji je povedené navíc zazní i znělka z původních strážců. Hodně to kazí i humor, který se snaží být cool a zavděčit se puberťákům (narážky na Ironmana nebo Spidermana atd.), ale já osobně se zasmál max 3krát z toho jednou u Rity jak jedla tu koblihu. Do dalšího dílu bych klidně šel snad to vydělá. P.s. 1 zajímalo by mě podle čeho jako Rita zjistila kdo z nich je jaký strážce,když zde nebyly ani žádné náznaky. P.s. 2 jedna scéna měla slušný náběh s tím, že jedna z postav zemře kdyby opravdu zemřela dal bych i čtvrtou hvězdu škoda, že to režisér neudělal. ()

BR23 

všechny recenze uživatele

Tak ako mnohí i ja som na Strážcoch vesmíru vyrastal. ... preskočím všetky tie nostalgické kecy, a prejdem hned k filmu: Dóóósť dobré. Akože mohlo to byť lepšie ale nebolo to zlé. Ja som, vrámci možností, spokojný. Boli tam Transformeri bola tam tímovka (niečo na štýl Kroniky), mohol tam byť Jason Frank predstaviteľ Tommyho- zeleného Power Rangera, škoda že tam nebol, ale zahliadol som tam Kimberly. (Amy Jo Johnson) to bolo fajn, no Tommy by sa hodil ešte viac, vzhľadom na situáciu.... (Počkať oprava, teraz sa dozvedám že tam bol s Kim :D tak potom ok, nespoznal som ho :D) Tie fajty poslabšie (morfelínov dobre vyriešili i ked boli otravní ale to vždy) tí zordi tiež poslabší (i ked lubil sa mi dizajn a myšlienka že predtým boli medzi dinosaurami, preto sú takí akí sú) to že čierny nieje čierny ma moc netrápi, ale inak príbehovo dosť dobré (až na malú výtku- fakt som nepochopil prečo by nejaká fotka od Kimberly mala byť dôležitá aby sa o tom bavili tak dlho hoc to nemalo žiaden vplyv, akože čo? a potom zopár logických vecí- akože topí sa mi kamarát automaticky skúšam ho resuscitovať, a nie sa nanho kukať a prenášať ho mŕtveho cez skaly) Menej akcie- ktorá tam aj tak nebola zrovna najlepšia na svete, a viac o charaktere postáv čo bolo dosť dobré- a vlastne o tomto má byť Origin. Sú scény ktoré som si zapamätal a chcel by som vidieť znova, hudba bola ppči. P.S. návrh: v dvojke by mohol byť zelený power ranger synom alebo synovcom Jasona Franka (pôvodého Tommyho) proste len jeho akože herca syn alebo čo :D Jason Frank by bol v tom pokračovaní ako normálny človek, občan vlastne ako aj tu v jednotke len by sa zistilo že ten teenager čo získal zelenú moc je jeho rodina :D ()

Související novinky

Strážce vesmíru čeká další reboot

Strážce vesmíru čeká další reboot

25.10.2020

Připraveni na nové Strážce vesmíru? Tvůrce seriálu The End of the F***ing World Jonathan Entwistle byl najat, aby vytvořil nové filmové univerzum založené na slavných postavách pro filmovou… (více)

Charlieho andílci kompletní?

Charlieho andílci kompletní?

02.07.2018

Remake Charlieho andílků je tutovka a film už v podstatě posledních pár měsíců jen završuje obsazování hlavních postav. Dříve oznámené herečky Kristen Stewart (Stmívání, Personal Shopper) a Lupitu… (více)

Deadpool a ztracená ponorka

Deadpool a ztracená ponorka

17.06.2018

Už je to pár let, co se objevily zprávy, že Sam Raimi (Spider-Man, Stáhni mě do pekla) natočí mysteriózní film o Bermudském trojúhelníku. Nyní to vypadá, že se projekt konečně začal hýbat kupředu, do… (více)

Strážci vesmíru to nevzdávají

Strážci vesmíru to nevzdávají

03.06.2018

Zatímco nedávný pokus o přenesení populární televizní série Power Rangers: Strážci vesmíru na velká plátna nedopadl nijak slavně, společnost Hasbro je zdá se připravena dát Strážcům vesmíru druhou… (více)

Reklama

Reklama