Reklama

Reklama

Neporazitelný: Návrat krále

  • USA Boyka: Undisputed IV (více)
Trailer 1

VOD (1)

Ve čtvrtém filmu série Undisputed se Scott Adkins znovu vrací jako Yuri Boyka. Jde od souboje k souboji  a snaží se dostat na turnaj evropské ligy bojových umění. Avšak nešťastná náhoda a smrt v ringu ho přinutí zamyslet se, jestli to, čemu věnoval celý svůj život, stojí vůbec za zmínku. Když zjistí, že manželka muže, kterého nešťastnou náhodou usmrtil, je v problémech, rozhodne se bojovat v sérii nevyhratelných zápasů, aby ji zachránil... Bojovou choreografii připravil Tim Man, který spolupracoval se Scottem Adkinsem i ve filmu Ninja 2: Pomsta. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (185)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Bojka nějak nemá na filmy štěstí. Když mu do páru nepřiklepnou obligátního pozitivně diskriminovaného negra, ušijou na něho potměšilí scénáristi do třetice zápletku tak nekonečně blbou, že jsem u ní málem několikrát umřel. Tohle už fakt nebylo zábavně blbé, tohle bylo jen blbé. Doufám, že touhle parodií na červenou knihovnu Bojka už definitivně skončil, další díl bych nemusel přežít, nebo aspoň přežít příčetný. Na druhou stranu ovšem musím opět ocenit prvotřídní fighty se skvělou choreografií i kamerou. A nejlepší z celého fláku bylo bezpochyby dvoumetrové pololidské hovado Košmar, noční děs, monstrum z lapáku, zuřivá bestie. Tahle impozantní postava by si myslím zasloužila samostatný celovečerák, diváky by jistě zajímalo jaké měl dětství, jak mu to šlo ve škole, co jeho koníčky a tak. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Scott Adkins je prostě takový nasvalený hovado, mix bojových umění a gymnastiky tak brutální ke kochání a krve v ringu takový množství, že je mi úplně u prdele nějaká pravoslavná lítostivá omáčka i ta ruská záporácká parodie na DeNira. Navíc sem někdo chytře dostal beasťáckýho Martyna Forda, což je vyloženě třešnička. Tupá akční mlátička, další super díl téhle série a ta správná pánská zábava. ()

Reklama

rollman1 

všechny recenze uživatele

Prostě Boyka!!!! Kdo přistoupí na pravidla, kde příběh je tuctový a sepsaný za jeden den, ale bitky jsou fajn, tak bude spokojený. Boje samotné mají opět parádní choreografii a kamera zabírá fakt všechno. Každý protivník měl něco do sebe, takže jsem osobně spoko. Komu se líbila trojka, tomu se bude líbit i tohle. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Spoilery! Boyka už nenacházel přemožitele, tak se ho tvůrci rozhodli konfrontovat se sebou samotným. Boj s vnitřními démony už samozřejmě nebývá tolik atraktivní jako boj s těmi skutečnými. Z nelítostné bojové mašiny se stal ochránce slabých. To už jen jako myšlenka zní maximálně debilně. Není tedy překvapením, že dějová linie debilní skutečně je. Dost trapný mi přišel i hlavní záporák. Divák je v počátku navnazen na dlouhý turnaj, kde by měla diváka čekat spousta zápasů. Kvůli svědomí si ovšem Boyka odskočí na pár zápasů do Ruska. Brzy jsem pochopil, že se turnaj konat nebude a Boyka v Rusku zkejsne. Musel jsem se tedy spokojit s 6 velice atraktivními zápasy, které jsou divákům během stopáže představeny. Těm jediným jsem v rámci snímku neměl co vytknout. Slabší 3 hvězdy. ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Další cesty bojovníka Boyky jsou poněkud zvláštní. Neříkám, že předchozí díly byly to, co se mi vybaví při vyslovení spojení "originalita ve filmu", ale snažily se vždy razit nějakou cestu a snažily se ji jít pokaždé mírně jinak. Zde se ale nalézáme tak trochu v mrtvém bodě. Za prvé se složitostí příběhu dostáváme do béčkových vod 80 let a za druhé Boykovo bojové umění nás už moc nepřekvapuje. Největší problém vidím právě v tom, že tvůrci nepřišli s ničím osvěžujícím. Na druhou stranu to co dostáváme, dostáváme kvalitně natočeno a pořád se na to pěkně kouká. Boykovi fandíte a prožíváte každý úder. Dokud nejste tak trochu otupělí, je to velká zábava, později už jen rutinní zábava. Příště už to na tu 4tou u mě být nemusí.70 procent. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (12)

  • Vo filme si mal pôvodne zahrať Nathan Jones, no nabitý pracovný rozvrh mu to nedovolil. Nahradil ho Martyn Ford. (m.a.t.o.)
  • Trayan Milenov (Boris Tarsov) si zahral vo všetkých troch pokračovaniach série Undisputed. V každej časti mal súboj so Scottom Adkinsom (Yuri Boyka), no vždy stvárňoval iného súpera. (m.a.t.o.)
  • Martyn Ford získal rolu vo filme na základe odporúčania Scotta Adkinsa (Boyka), s ktorým sa poznal už pred natáčaním. Obaja bývajú v rovnakom meste a prvýkrát sa stretli v posilňovni. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama