Reklama

Reklama

Into the Badlands

(seriál)
  • Česko Pustiny (neoficiální název) (více)
Trailer 2
USA, (2015–2019), 22 h 26 min (Minutáž: 41–44 min)

Hrají:

Daniel Wu, Emily Beecham, Sarah Bolger, Orla Brady, Aramis Knight, Oliver Stark, Stephen Lang, Márton Csókás, Madeleine Mantock, Ellen Hollman, Edi Gathegi (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(32)

Obsahy(1)

Suny je dobře trénovaný bojovník, který se rozhodl, že bude putovat nepokoji zmítanou zemí, ovládanou feudálními barony, společně s malým chlapcem. Jejich cílem je nalézt osvícení. (geklon)

Videa (14)

Trailer 2

Recenze (79)

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

No spíš BLOODLANDS.. vzhledem k prostředí (makových polí) a stylu vyprávění: Motivace hlavního hrdiny je trochu pochybná... hledat osvícení.. vzhledem k brutalitě a propracovanému vzoru utrpení. :) Ale ty bitky jsou fakt BADASS na obvyklou seriálovou kvalitu... je to fack síla. I kdyby byl Suny jen obyčejný nájemný řezník... na kvalitě by to rozhodně neubralo. :) Na pilot zatím dobrý.. uvidíme co ještě příběh. ale jak říkám, po stránce akce, boje, krve a velmi brutálních způsobů smrti... vysoký nadprůměr navíc, je tam pěkná zrzka.. a to je další+. :) ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Hodnoceno po 5 dílech, dále už nezaujalo. Nápad je skvělý - malé území poválečného nebo postapokalyptického světa ovládané barony, akční scény ucházející, ale příběh nudný a tupý. Když už na začátku je potřeba příběh natahovat nesmyslnými zvraty, tak nevím, jak by to vypadalo třeba (nedejbože) v dalších sezónách. ()

Reklama

geklon 

všechny recenze uživatele

K.O.miksová zápletka ze série pro 12 letý kluky, přetvořena v hraný seriál AMC? Je to bizarně primitivní příběh s karikaturními postavičkami, které se objevují a mizí podle toho, zda to zrovna hlavní hrdinové potřebují. Nic to však nemění na tom, že se jedná o koukatelnou oddychovku, která v duchu šogunských reálií rozehrává slušnou partii. Takovej AMC Arrow. ()

Lmslaver 

všechny recenze uživatele

U správného seriálu se máte těšit na další díl a to mi bohužel u Into The Badlands chybělo. Vizuálně dobře zpracované, i když je to tak trochu zvláštní svět, kde se sice dochovali automobily, ale na střelnou zbraň tu nenarazíte ani v podobě kuše. Hrdinové si nezískaly mé sympatie a bylo mi docela fuk, jestli přežijí nebo zemřou, často se chovali nelogicky a hloupě. Jako plus lze označit vypracované souboje s chladnými zbraněmi a i když jsou někdy trošku přitažené za vlasy tak to nevadí. Nevadí do okamžiku, kdy do hry vstoupí tajemní létající mniši popírající jakékoli fyzikální zákony a v Pustinách to začíná vypadat jako v béčkovém kung-fu filmu. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Prvý diel celkom fajn sypal aspoň po akčnej stránke, choreografia, súboje, bavili. Dejovo také povrchné blábolenie ako vo výstrednom hunger games. Zápolenie a podrazy medzi klanmi také od boku ustrelené, proste miš maš, človek nevie kto s kým poriadne kupčí, aby mu za chvíľu vrazil nôž do chrbta a zlikvidoval následne jeho početnú gardu ozbrojencov. Rovnako tak rýchle výmeny hlavúňov na poste tých zoskupený. Takmer som dopozeral aj druhú sériu ale nikam sa to neposúvalo a len sa opakovala dokola povrchná dejová schéma a súboje postupne ostala byť nezaujímavými. /50%/ ()

Galerie (895)

Zajímavosti (14)

  • Jako režisér druhého natáčecího štábu (Action Unit / Second Unit Director) na prvních šesti epizodách této série pracoval Stephen Fung, na ostatních tuto pozici zastával Andy Cheng. (Rominator)
  • Na konci epizody hraje píseň „The Sound Of Silence“ od Distrurbed. (HanzoBureshi)

Související novinky

Addamsova rodina se vrátí

Addamsova rodina se vrátí

23.10.2020

Slavný režisér Tim Burton si poprvé v kariéře vyzkouší televizní tvorbu. A nevybral si k tomu žádný jiný projekt než kultovní Addamsovu rodinu. Nová verze seriálu z roku 1964, jenž se následně dočkal… (více)

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama