Reklama

Reklama

Černá zmije

(seriál)
  • Velká Británie Blackadder
Velká Británie, (1983–1989), 12 h 15 min (Minutáž: 30–35 min)

Scénář:

Richard Curtis, William Shakespeare (divadelní hra), Rowan Atkinson (více)

Kamera:

Bill Broomfield

Hrají:

Rowan Atkinson, Richard Murdoch, Roger Sloman, John Savident, Brian Blessed, Bill Wallis, Gretchen Franklin, John Hallam, Stephen Gressieux, Angus Deayton (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(24)

Recenze uživatele Paity k tomuto seriálu (4)

The Black Adder (1983) (S01) 

Jak už jsem psal v komentáři na jinou sérii Zmije. Ta první mne ani tak moc neoslovila. Je to však tou dobou, špína, smrad a svrab není to, co bych musel v TV vidět. Vím, že je ten seriál úplně o něčem jiném, ale prostě pro mne je příjemnější až druhá polovina této seriálové ságy, přesto dávám maximum hvězd. ()

Černá zmije II (1986) (S02) 

Opustili jsme nejšpinavější dobu, kdy Černá zmije byla mladá a slizká, občas hrubá. Teď je však úlisnější než kdy předtím, navíc podrazácká, nevypočítatelná a sebgestřednější než kdokoli. Hezká příprava na třetí řadu. ()

Černá zmije III (1987) (S03) 

Výborný Rowan Atkinson, jako výborná Černá zmije. Dle mého možná nejlepší řada z celé "černé" série. Nějak mě ta špína v předchozích dílech nechybí, holt moderní civilizace. :) ()

Černá zmije IV (1989) (S04) 

Zapomeňte na Mr. Beana. Je tu Černá zmije, která je o něčem jiném. Humor je to však naprosto skvělý. Ostatně, jak se na Rowena Atkinsona sluší. Já osobně jsem měl raději první sezony Černé zmije ze středověku, ty další už mi přišli z moc blízké minulosti, přestö si svou skvělou kvalitu zachovává. ()

Související novinky

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (více)

Reklama

Reklama