Reklama

Reklama

Útok z hlubin 2

Trailer 1

Mořská bioložka Misty Calhounová je pozvána na výzkumnou stanici Akhelios, umístěnou na volném moři. Miliardář Carl Durant tady provádí pokusy se žraloky. Předvede Misty, jak je ovládá pomocí speciálního zařízení, a prozradí, že jim geneticky upravil mozky, aby byli chytřejší. Jeden ze žraloků se ale chová podivně, což je důvod, proč ji pozval. Misty odhalí příčinu, žraločí samice je březí. Testy to nezjistily a ona se domnívá, že se to samici daří skrývat právě pomocí oné genetické změny. Žraloci začínají být agresivnější. Způsobí zkrat elektrického ovládání stanice a zaútočí na posádku laboratoře. Stanice se potápí a ti, co ještě zůstali naživu, se rozhodnou zachránit na motorovém člunu. Jeden z nich pak pomocí dálkového zařízení vyhodí stanici do povětří. O tři týdny později se geneticky modifikovaný žralok objeví poblíž pláže... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (65)

herr_carter odpad!

všechny recenze uživatele

28 procent se vzalo jako kde? Číslo zřejmě vynalezli místní “vědci” - neurochirurg, neurolog, neuron a ostatní dementi s IQ 30-45 v čele s blonďatou doktorkou s kozama číslo 4, kteří mají zálusk podmanit si geneticky upravené žraloky, za jejichž vizualizaci by se museli stydět i kluci v Cestě do pravěku.... ()

stuntmanMIKE odpad!

všechny recenze uživatele

Horory mam rad... tie so zralokmi este viac... a tak som sa tesil. Zial... po prvych minutach bolo jasne kam sa to bude uberat. Ked opomeniem to, ze zraloky vo filme su inteligentne ako jadrovi fyzici, opomeniem, ze nacuvaju o com sa bavia ludia poza okno (fakt nekecam...zralok pocuva bez toho, aby musel plavat za oknom a spehuje), ked opomeniem, ze male zraloky vydavaju zvuk ako male opice, opomeniem, ze zraloky vo filme vedia kopat, opomeniem katastrofalne herecke vykony a opomeniem debilne chovanie postav, dialogy, pointu... co mi vlastne ostane ? :) ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Jednička je sice strašné béčko, ale nezestárlo ani o den a minimálně dvakrát do roka se k němu s chutí vracím. Tohle vzniklo proč? Herci jsou naprosto příšerní, hlavní hrdinka má o proti jedničce větší kozy a hlavní hrdina má větší svaly, jinak ale mají všichni mozek menší minimálně o polovinu. Film se naprosto může rovnat všemu, co točí Asylum. Dokonce i to SyFy umí zábavnější béčka. Ty ukňápaný pirani co měli být asi jako mláďata žraloků jsem hodně nepobral. Harlin možná totálně zničil svojí kariéru a dvacet let nenatočil jediný kloudný film, ale u tohohle se musel upřímně hodně nasmát. Já u toho spíš plakal a jak jsem zmínil, jediná dobrá věc jsou kozy hlavní hrdinky a jedna, nebo dvě dobré smrti. Ostuda žánru, ostuda prvního dílu.25% ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Jednotku radím medzi Top filmy, ak by sme to brali čisto iba s hľadiska žraločích filmov. Je bežné, že dnes ma všetko pokračovanie a tak neostal dlho späť ani tento film o inteligentných žralokoch. Dvojka je béčko, ktoré kopíruje jednotku skoro vo všetkom a pri tom sa tvári, že je to iný film. Uznávam, že výprava a kulisy nevyzerali najhoršie, ale dialogy, herci, scenár, réžia a efekty stoja za prd. Niektoré scény nevyzerajú zle, v prvej polke, kde sú žraloci ešte nenažraní to nie je zlé a ma to ešte akú takú záhadnú atmosféru. Potom už iba nasleduje masaker a tupé správanie postav, ktoré samozrejme nemôže chýbať. Je to našťastie krátke, takže pozrieť sa to dalo.  Je to zbytočný film, ale bol zvedavý, kam sa posunul druhý diel od prvého. Bohužiaľ nikam. 40% - 2* ()

mira007 

všechny recenze uživatele

První Deep blue sea byl vysoce nadprůměrný zapamatovatelný žraločí horor, ale tohle pokračování jen kopíruje a je celkem hloupé. Kvalitativně to sice je nad všemi těmi ultrabéčky typu Desetihlaví žralok, ale při srovnání s prvním filmem to je bída, nehledě na to, že digitální efekty jsou na stejné úrovni, jenže tenkrát stály miliony a dnes je to jako levnej čínskej šunt. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Když Trent (Rob Mayes) opravuje plot a umisťuje elektrické kruhy, hlásí na centrálu, aby to sputili. Když však vyplave v bazénu, vyndavá si z pusy klasickej dýchací přístroj, tudíž nemohl volat na centrálu vysílačkou. (Ace.A.T.L.)

Reklama

Reklama