Reklama

Reklama

Útok z hlubin 2

Trailer 1

Mořská bioložka Misty Calhounová je pozvána na výzkumnou stanici Akhelios, umístěnou na volném moři. Miliardář Carl Durant tady provádí pokusy se žraloky. Předvede Misty, jak je ovládá pomocí speciálního zařízení, a prozradí, že jim geneticky upravil mozky, aby byli chytřejší. Jeden ze žraloků se ale chová podivně, což je důvod, proč ji pozval. Misty odhalí příčinu, žraločí samice je březí. Testy to nezjistily a ona se domnívá, že se to samici daří skrývat právě pomocí oné genetické změny. Žraloci začínají být agresivnější. Způsobí zkrat elektrického ovládání stanice a zaútočí na posádku laboratoře. Stanice se potápí a ti, co ještě zůstali naživu, se rozhodnou zachránit na motorovém člunu. Jeden z nich pak pomocí dálkového zařízení vyhodí stanici do povětří. O tři týdny později se geneticky modifikovaný žralok objeví poblíž pláže... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (65)

corpsy 

všechny recenze uživatele

DEEP BLUE SEA Rennyho Harlina, bol výživnou béčkovou blbosťou s áčkovými parametrami. Proste klasický letný popcorňák. V prípade jeho DVD ( atď ) pokračovania(?), alebo rebootu(?) sa rozhodne nedá ani rozmýšľať nad porovnávaním. Lenže ja som si sadol, film sa začal a tváril sa náramne áčkovo. No a ja som si povedal, že mu to nechám zožrať. ()

herr_carter odpad!

všechny recenze uživatele

28 procent se vzalo jako kde? Číslo zřejmě vynalezli místní “vědci” - neurochirurg, neurolog, neuron a ostatní dementi s IQ 30-45 v čele s blonďatou doktorkou s kozama číslo 4, kteří mají zálusk podmanit si geneticky upravené žraloky, za jejichž vizualizaci by se museli stydět i kluci v Cestě do pravěku.... ()

Reklama

Miseet 

všechny recenze uživatele

Co na to říct? Považuji to trochu za ztrátu času. Kromě červeně zbarvené vody, jakože krev, a jedné ukousnuté hlavy nic "hororového" neuvidíte. Některé postavy byly sympatické, tak to aspoň trochu zachránily. Moje hodnocení ale může být ovlivněno tím, že mě filmy o vraždících žralocích opravdu neberou. Kdo to má rád, tak si určitě přijde na své. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem moc a dostal jsem ještě míň. Až se mi nechce věřit, že je to pokračování úžasné jedničky. Deep Blue Sea 2 je hloupý horor s hloupými herci, hloupými kulisami a ještě hloupějšími speciálními efekty. Plus je, že Danielle Savre je kočka a pohledem na ní, se dá film přežít. Asi si pustím jedničku, abych si zlepšil náladu. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Jednička je právem považována spolu s Čelistmi za jeden z nejlepších žraločích hororů a ani dvojka nedělá ostudu. Jen místo vraždících žraloků zde máme převážně vraždící mladé žraloky + občas vraždící starší žraloky což tak moc děsivé není. Když pominu takové blbosti jako to, že ten černoch říkal, že mají v sobě něco zabudované co je může usmrtit a oni to nepoužijou nebo, že chlápek zde žije i přesto, že mu chybí půlka těla tak se to dá. Když to porovnám s konkurencí tak je to nadprůměr.Z posledních žraločích hororů co vycházejí je lepší snad jen 47 metrů pod vodou a Mělčiny na druhou stranu zde není moc konkurence. 60 procent za film 20 za to, že je to tak podhodnocené, ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Když Trent (Rob Mayes) opravuje plot a umisťuje elektrické kruhy, hlásí na centrálu, aby to sputili. Když však vyplave v bazénu, vyndavá si z pusy klasickej dýchací přístroj, tudíž nemohl volat na centrálu vysílačkou. (Ace.A.T.L.)

Reklama

Reklama