Reklama

Reklama

Sabrinina děsivá dobrodružství

(seriál)
  • USA Chilling Adventures of Sabrina
Trailer
USA, (2018–2020), 34 h 52 min (Minutáž: 50–64 min)

Hudba:

Adam Taylor

Hrají:

Kiernan Shipka, Ross Lynch, Lucy Davis, Miranda Otto, Chance Perdomo, Michelle Gomez, Richard Coyle, Jaz Sinclair, Tati Gabrielle, Gavin Leatherwood (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(36)

Napůl člověk a napůl čarodějka Sabrina se pohybuje mezi dvěma světy, svoji pozornost dělí mezi vylomeniny náctileté smrtelnice a kouzelnický rodinný odkaz – Církev noci. (Netflix)

Recenze uživatele Amalberga k tomuto seriálu (6)

Série 1 (2018) (S01) 

Čekala jsem absolutní nesmysl a slátaninu (jak to u remaků bývá), ale kupodivu je první série povedená a návyková. ()

Série 2 (2019) (S02) 

Druhá série skvěle doplnila první. A přesně tady bych utla snahy o další sérii a nechala finále tak, jak bylo v posledním díle. Zbytek by si diváci mohli domyslet. ()

Kapitola dvacátá první: Srdce toužící po pekle (2020) (S03E01) 

Takže budeme dále ignorovat fakt, že Lucifer sám řekl Lilith, Sabrině ad. jméno zbraně, která ho dokáže zabít? Proč se tím nikdo nezabývá? Taky nechápu, proč Sabrina brala Nicka z pekla, stejně ho zavřela ve sklepě a nemůže s ním nic dělat. Teď když bude peklo pravidelně navštěvovat, mohla ho tam klidně nechat. Jinak se mi ztvárnění pekla líbilo. ()

Kapitola dvacátá druhá: Zatáhni mě do pekla (2020) (S03E02) 

Sabrina začíná být pěkně otravná a vůbec neuvažuje. Taky nechápu, k čemu má vůbec fámuluse, ten její za celou dobu nic moc neudělal a v epizodách se objevuje jen sporadicky. ()

Kapitola dvacátá pátá: Ďábel v nitru (2020) (S03E05) 

Zajímalo by mě, kde zmizely ty zázračně nabyté Sabrininy schopnosti. Celkově se v této epizodě stalo hodně věcí, ale vlastně se nic nestalo. ()

Kaptitola dvacátá osmá: Legendární Sabrina (2020) (S03E08) 

Jak mohli všichni na konci zapomenout na šíleného Fausta a fakt, že unesl dvojčata a vzal si to vejce? No jo, je třeba zadělat děj na další sérii. Jinak si nemám na co stěžovat, finále super. ()

Reklama

Reklama