Reklama

Reklama

Narcos: Mexiko

(seriál)
  • USA Narcos: Mexico
Trailer 2
USA, (2018–2021), 29 h 25 min (Minutáž: 46–70 min)

Předloha:

Terrence E. Poppa (kniha)

Hrají:

Diego Luna, Scoot McNairy (vypravěč), José María Yazpik, Fermín Martínez, Michael Peña, Alejandro Edda, Alfonso Dosal, Fernanda Urrejola, Alyssa Diaz (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(30)

Obsahy(1)

Nová ostrá sága Narcos zachycuje skutečný příběh vzestupu kartelu ve městě Guadalajara a zrod války proti drogám v Mexiku osmdesátých let. (Netflix)

Recenze uživatele Luk Skywalker k tomuto seriálu (11)

Narcos: Mexiko (2018) 

Nabízí se srovnání s kolumbijským Narcosem. V Kolumbii nejsou politici přímo v obchodě s drogami zapojení jako v Mexiku. Mexiko je více úplatné než Kolumbie. Nikdy tam nepojedu, bezpečnost není, v Kolumbii bych to čekal, ale Mexiku ne až tak moc, když Američané tam jezdí třeba na ryby. Kolumbijský Narcos je lepší hlavně 1. a 2. série. ()

Camelot (2018) (S01E01) 

Seznámení s postavami a pomalý rozjezd k nové lokaci, kde se bude další drogové dobrodružství odehrávat. ()

Nepřátelská území (2018) (S01E02) 

Tak to už je opět Narcos, ale diváky kolumbijského Narcosu nepřekvapí. ()

Kmotr (2018) (S01E03) 

Tento díl mi přišel zdlouhavý a nudný, ale věřím, že bude podstatný, jelikož ukázal sekundární postavy, u kterých očekávám zásah do děje. ()

Rafa, Rafa, Rafa! (2018) (S01E04) 

Tak se nám to propojí s kolumbijským Narcosem... Povedený díl. ()

Kolumbijská spojka (2018) (S01E05) 

Perfektní díl, potěšila účast postav z kolumbijského Narcos a asi ani ta schůzka s Pablem nebyla, tak fiktivní, jak se zdá (viz fotka těch dvou narkobaronů na netu). Závěr byl prostě Narcos a to Mexiko je snad ještě horší země než Kolumbie. ()

Poslední hranice (2018) (S01E06) 

Nakonec dobrý, ale jeden mini-příběh bych klidně vynechal a ten závěr je absolutně nereálný. To mohli scenáristé vymyslet něco normálnějšího než přímo na hranicích. A nějaké to umrtí, aby to byl Narcos :-). ()

Šéf šéfů (2018) (S01E07) 

Závěr delšího dílu je podle mého gusta. Zdejší šéf šéfů není v Mexiku nikdy šéfem, vždy jsou nad ním nějací gringos (rozdíl oproti Kolumbii). Tady dostal jeden za vyučenou, konečně, to měl Felix udělat již dávno. ()

Prostě řekni ne (2018) (S01E08) 

Akce na začátku dílu v tomto seriálu snad nebyla a pokud ano, tak rozhodně ne tak akční. Dále se dozvíme, že Felix to viděl s Kikim jinak než jeho "nadřízení" gringos. ()

Lope de Vega 881 (2018) (S01E09) 

Nejlepší díl mexického Narcos. I velcí gringos se někdy utnou a únos agenta DEA se samozřejmě řeší, ale papírování jej odsoudilo k záhubě. ()

Legenda (2018) (S01E10) 

Jestli to tak opravdu bylo, tak čumím, ale hlavní věci si tvůrci pohlídali a odpovídají realitě. Je tu samozřejmě otevřený konec, ale v tomto případě mi to nevadí a klidně by to tak mohlo skončit, protože boj s drogami nikdy nekončí a zaplatí se za něj cenou nejvyšší. Nečekal jsem skon Kikiho již v první sérii, ale lepší než to nastavovat. Felix taky překvapil a z uprchlíka je zase vedoucí s armádou samozřejmě pod taktovkou gringos. Výborné ukončení řady. ()

Reklama

Reklama