Reklama

Reklama

Akta X - Návrat

(série)
Trailer 2
Drama / Horor / Thriller / Mysteriózní / Sci-Fi / Komedie
USA, 2016, 4 h 18 min (Minutáž: 42–44 min)

Tvůrci:

Chris Carter

Kamera:

Joel Ransom

Hudba:

Mark Snow

Hrají:

David Duchovny, Gillian Anderson, Mitch Pileggi, William B. Davis, Lauren Ambrose, Robbie Amell, Joel McHale, Annet Mahendru, Annabeth Gish (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Téměř 14 let po odvysílání původního seriálu se otevírá další strhující kapitola Akt X v šesti epizodách, za kterými tradičně stojí tvůrce a producent Chris Carter. V hlavních rolích slavných agentů FBI, Foxe Muldera a Dany Scullyové, se opět představují David Duchovny a Gillian Anderson. V roli Waltera Skinnera, náměstka ředitele FBI a nadřízeného obou agentů, který zručně balancuje na hraně mezi loajalitou k oběma detektivům a odpovědností vůči nadřízeným, se jako obvykle objevuje Mitch Pileggi. Užijte si návrat jednoho z nejdéle vysílaných sci-fi seriálů v televizní historii, popkulturního fenoménu, který se může pyšnit cenou Emmy i Zlatým glóbem. (Magic Box)

(více)

Diskuze

mrx.friend

mrx.friend (hodnocení, recenze)

NightPorter

Tooms je sice legenda, ale myslim si, že dvakrát bylo dost. Prostě ho rozšmelcoval eskalátor a basta :D Navíc jeho představitel, Doug Hutchison, od tý doby hodně zestárnul a přibral a už by to nebyl takovej ten (ne)vinnej klučík, do kterýho by nikdo neřek', že zrovna on vytrhává lidem játra :D A když už by to musel jó bejt, jeho opětovnej příchod bychom přece měli očekávat až v roce 2023, ne? :P

na příspěvěk reagoval NightPorter

DaViD´82

DaViD´82 (hodnocení, recenze)

Chen

Už když jsem před několika měsíci četl, že Lauren Ambrose bude hrát agentku, jsem si říkal, že očividnější případnou nástupkyni Gilllian již snad ani vybrat nemohli. A hle ono to tak možná i dopadne ,-)

mrx.friend

mrx.friend (hodnocení, recenze)

Chen

Jé, za chvíli budou Akta X jako Avengeři a budou taky zahrnovat kdeco a kdekoho, ne? :-/

Nechci žádnej spin-off pro mladou generaci.

Chen

Chen (hodnocení, recenze)

Tak doufám, že tahle spekulace o spin-offu je opravdu jen spekulace, protože si nemyslím, že by se z toho vyklubala povedená podívaná. Lauren Ambrose mám rád, ale stejně nemám dojem, že by to byl dobrý nápad. 

na příspěvěk reagoval mrx.friend, DaViD´82

Callysto

Callysto (hodnocení, recenze)

DaViD´82

První díl promítali na nějaké soukromé akci ve francouzském Cannes a pak o pár dní později veřejně v New Yorku.

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

Tohle bude opravdu zajímavé. I když mám na původní seriál jen pozitivní vzpomínky, od asi 5. řady už to bylo i pro mě silné kafe (absence Muldera, prohození rolí skeptika a paranormálního nadšence s příchodem T1000, vztah mezi Foxem a Danou) a poslední film tomu taky moc nepřidal. A koukám, že čaroděj zachránil Mulderova otce.

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

DaViD´82

Tušíš správně a ohlasy byly více než pozitivní. A nebo aspoň to, co se dostalo ven, ostatní nejspíš umlčeli. :)

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

asi se to uz resilo, ale proc jen 6 epizod? vrati se nekdy casy 22 epizod, nebo kolik to mivalo driv? :-)

na příspěvěk reagoval Kaufman

Paulie88

Paulie88 (hodnocení, recenze)

Tak to taky, ale původní Akta X fakt miluju a ty ukázky vypadají fakt tak skvěle, úplně jak za starejch časů možná snad i líp, což v době rebootů a remaků a podobnejch kravin není běžný jev, ale tak nerad bych to zakřikl :D

Chen

Chen (hodnocení, recenze)

Mimochodem, tohle nové promo se mi zatím líbí nejvíc z toho, co jsme viděli. 

Chen

Chen (hodnocení, recenze)

mrx.friend

Tak já nebudu lhát, ani z jeden ze zmíněných herců, kteří nemají čas, mi extra chybět nebudou :D. To je zřejmé, když jsem si jednoho ani nepamatoval :D :D

mrx.friend

mrx.friend (hodnocení, recenze)

Chen

Krásnej bulvární nadpis :D Ve finále jde o to, že všichni jmenovaní se revivalu zúčastnit chtěli a Carterovi by ano řekli, ale byli prostě natolik vytížení svýma seriálama, že museli nabídky odmítat. Zároveň ale doufají, že pokud revival bude úspěšný a bude pokračovat druhou minisérií, najde se pro ně zase místo. Myslím, že můžeme být rádi i za těch několik postav, které se vrátí už teď, mně třeba udělala radost i Scullyové máma ;)

na příspěvěk reagoval Chen

Reklama

Reklama