Reklama

Reklama

Policajtky z L.A.

(seriál)
  • USA L.A.'s Finest
Trailer
USA, (2019–2020), 23 h 12 min (Minutáž: 45–60 min)

Hrají:

Jessica Alba, Gabrielle Union, Jake Busey, Jordan Rodrigues, Hannah Barefoot, Zach Gilford, Billy Malone, William Mark McCullough, Zoran Korach, John Bishop (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(26)

Obsahy(1)

Spin-off populární filmové série Mizerové se soustředí na agentku Sydney Burnett (Gabrielle Union), která se v minulosti snažila na Miami zastavit drogový kartel. Ta se nyní přestěhovala do Los Angeles, kde se stala detektivkou, a rozhodla se svou komplikovanou minulost hodit za hlavu. Její novou společnicí se stane Nancy McKenna (Jessica Alba), pracující matka, která má podobně složitou minulost jako ona. Nezbude jim však než spolupracovat, protože při chytání nejnebezpečnějších zločinců v Los Angeles není čas na obcházení pravidel! (AXN)

(více)

Recenze uživatele MickeyStuma k tomuto seriálu (14)

Série 1 (2019) (S01) 

Spinoff filmové série ´Bad Boys´ v podobě televizního seriálu samozřejmě s ženskými postavami v pozici detektivů. Pánská detektivní dvojice je přítomna sice také, ale spíše jen jako dějový doprovod. Na dnešní dobu rozhodně žádné překvapení. Pojítkem je Syd Burnett v podání Gabrielle Union, která je, jak určitě známo, sestra Marcuse Burnetta, kterého si ve filmech zahrál Martin Lawrence. Pro srozumitelnost životní etudy Syd je potřeba vidět ´Bad Boys II.´ (2002). Roli její parťačky Nancy McKenn dostala Jessica Alba, takže tu máme opět korektní černobílou dvojici. Ale nic proti ničemu. Děvčatům to spolu sluší. Jo, a samozřejmě nechybí Fletcher, který oproti filmům dostal o něco málo více prostoru. Začátek seriálu je slibný a onu filmovou sérii hodně připomíná, ale to je asi tak vše. Netrvá dlouho a celý koncept se mění převážně v rodinné drama obou detektivek, které navíc dostihne minulost. Dějová linka policejního vyšetřování případu se sice samozřejmě vyvíjí, ale není na to kladen takový důraz, jako ve zmíněné filmové sérii. Celé nadšení se zkrátka rozpadá v zoufalou nudnost, ponurého klišé a naprosté žánrové tuposti. Pokornová zábava? Ani omylem. Suma sumárum, dějový a atmosférický koncept je vytvořen se zaměřením na dámskou část divátstva a tak především pánové vehementně zaskřípají zubama. ()

Pilotní díl (2019) (S01E01) 

Tak jo. Máme tu dámskou policejní dvojici hláškující kudy chodí a neustále si ze všeho dělající vtípky. I během policejní akce. Seriálový spin-off filmové série 'Bad boys'? Atmosféra, styl, akčnost a humor, tedy vše, co se týče popcornové zábavy, tomu odpovídá. Takže dejme tomu. ()

Výzva (2019) (S01E02) 

Jednu divokou přestřelku tu sice máme, ale jinak se jedná o obyčejnou standardní televizní policejní vyprávěnku. A hodně se tu dávají najevo emoce. ()

Zločin v oblacích (2019) (S01E03) 

Další část se spíše zajímá o trable policejních protagonistek než o nový případ. Ten tu je pouze okrajově jako nutný doplněk v rámci žánru. A to ještě navíc pouze začátek a konec. Nějaké vyšetřování… No nic. ()

Vzpomínky (2019) (S01E04) 

Každou další části to začíná být stále nudnější a nudnější. Jako spin-off filmové série 'Bad boys' by nejeden očekával záživnější atmosféru plnou hlášek, akce a dalších popcornových rozmanitostí, než dlouhé pasáže na usnutí. ()

Sbohem buď... (2019) (S01E05) 

Krutá překrutá změna. Pátá část se v celé své kráse naprosto změnila v rodinné drama. Na začátku to sice tak ještě nevypadá, ale následující minuty prezentují námět cílený na dámskou část diváků. Konec epizody už zase naznačuje návrat k normálu. ()

...lásko má (2019) (S01E06) 

Příběh se odvíjí volně a pomaloučku dějově spěje k akci, ke které nakonec skutečně dojde. I když bez zřejmě očekávané přestřelky. A na konci vlivem dějového vývoje dojde k určitému překvapení. Televizní atmosféra je markantní, tudíž jednoduše řečeno, nic moc. ()

Kniha tajemství (2019) (S01E07) 

Opět převážně dramatizace v rámci rodinných vztahů, než policejní akce, i když, aby se neřeklo, k nějakému pokročení v případu trošičku dojde. Naprostou nudu to však nezachraňuje. ()

Mrtví nemluví (2019) (S01E08) 

I nadále pokračuje pomalá emoční stránka nutící spíše k zívání, než k nějakému filmovému zážitku. Vyšetřování případu sice pokračuje, ale chybí tomu prostě energie. ()

Nebezpečné myšlenky (2019) (S01E09) 

Nic se nemění. Dějová linka vyšetřování se sice pomalinku vyvíjí, ale opět převládají emoce a slzy. Je k zoufání, jak se drsné a hláškující policajtky z první části změnily v obyčejné ženské do nepohody. ()

Nepřítel státu (2019) (S01E10) 

Unylost, nuda a další pokus o emoce. Skutečně, kam se poděla ta energie z první části? ()

Zloděj (2019) (S01E11) 

Unylost a nuda i přes dějový vývoj, který zase o něco pokročil. Komploty jsou středem zájmu, avšak na dramatičnosti to moc znát není. ()

Armageddon (2019) (S01E12) 

Konečně to zase nabírá energii. Není divu, blíží se finále. Více akce, větší dramatičnost, větší divácká zajímavost. Ke konci však razí cestu další emoční scéna a další vyobrazení z minulosti, čímž se celý elán opět sráží na kolena. ()

Pistolnice (2019) (S01E13) 

V rámci žánru vzrušující finále? Ani omylem. Patřičné atmosféry, popcornové zábavy a napínavého zakončení se prostě nedočkáme. Smůla. ()

Reklama

Reklama