Reklama

Reklama

Epizody(43)

Obsahy(1)

Když je zničena Komnata moci, bývalí Turbo Strážci vesmíru T.J., Cassie, Carlos a Ashley hledají Zordona, kterého unesl Dark Specter. (Netflix)

Recenze (21)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Je asi zbytočné sa nejako opakovať, ale Power Rangers idú stále v rovnakých šľapajách. Síce premiestnený do vesmíru, ale s podobne hlúpymi dejovými zvratmi a správaním hlavných postáv, ako tomu bolo doteraz. A trikovo je to hádam ešte kapánek horšie. 20 % ()

Spinosaurus 

všechny recenze uživatele

Hrozné. Už se jen těším až tam příjde Lucie a vytasí na ty trapné formelíny Ferdu a Ferdu. To by byl teprve ten správnej match. ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Kdyby se Power Rangers spíše zaměřovali na dospělejší publikum (né na malé haranty) a celou tu debilnost by obalily pořádnou krvavou brutalitou s přídavkem erotiky za hranicí soft porna-to by bylo pokoukání. Takhle je to jen debilita gargantuovských rozměrů co prostřednictvím jemného násilí vychovává nové Mirky Dušíny. PS: tento komentář jsem záměrně použil u vícero dílů Power Rangers-né z nedostatku invence, či lenosti, ale jako cílenou ukázku originality (každý díl, či série je skoro totožná) tohodle seriálu :-) ()

Stíba odpad!

všechny recenze uživatele

Rád bych dal alespoň půlhvězdu za nostalgický pocit z dětství ale tady to opravdu nejde... díky bohu, že jsem z toho vyrostl... ()

lift666 

všechny recenze uživatele

Já nevím,jestli to je to,co myslím,že je,ale dejme tomu,že to jsou strážci vesmíru,který dávali na nově."Morfujeme..." a takový blbosti.Dnes bych tomu dal 2* za snahu a (na tu dobu) mírně nadprůměrné efekty.Ovšem tenkrát jsem to hrozně žral a pořád mám ten nádech v sobě.Kdybych to viděl třeba znova,okamžitě bych letěl změnit rozhodnutí a dal třeba odpad!.Ale já to neviděl,naposled jsem to viděl,když se mi to moc líbilo...takže pro mě je to jasné ()

Reklama

Reklama