Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

V krušných počátcích zombie apokalypsy se skupina zcela neznámých lidí musí semknout a najít v sobě sílu, aby dokázali přežít a dostat se zpátky ke svým blízkým. (Netflix)

Recenze uživatele Sticks k tomuto seriálu (2)

Série 1 (2019) (S01) 

Jeden z něj hororových seriálu poslední doby. FAMÓZNÍ první série. A TOP v žánru apo zombie drama. Skvělý styl vyprávění na pojmenované segmenty. Nemá to hluché misto ale pořád se něco děje a děj se rozšiřuje!!! Opravdu máte pocit že ten svět žije a objevujete ho. Skvělé natočeno, krásné dlouhé záběry. Postavy umírají, a to je důležité. Skvělé dějové linky a lore - vojáci, škola, underground scéna, osamelý lovec. Úprimne nechápu zdejší hodnocení. Nemám problém vnímat epizodičnost obzvlášť tady, kdy se dějové linky po pár dílech spojí. ()

Zima (2021) (S02E01) 

Ne a prostě ne. Druhá série začíná tak špatně že nevím zda budu mít motivaci ji dokončit. Oproti první sérii, která je dokonalá se zde začíná Call Of Duty přestřelkou. U apo zombie drama žánru tohle nechci. Už na konci první série mi to tam moc nesedělo ale říkál jsem si, že je to kvůli umocnění sitiace. Tady se tím KOMPLET ZBYTEČNĚ začíná. Tohle nemá být hra na vojáky. Je tu střih dopředu do tundry. Nevíme jak se postavy dostali ze stadionu a zatím ani nic o "hordě". První série nastavila skvelé lore a městečka jsou na drama feel lepší. Tohle asi nedám. ()

Reklama

Reklama