Reklama

Reklama

Crown Vic

  • USA Crown Vic
Trailer 1

Zkušený policista a jeho ambiciózní kolega, nováček v zácviku, vyjíždí na noční hlídku. Ještě netuší, že si následujících pár hodin do rozbřesku budou pamatovat až do konce svého života. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (96)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ostřílený veterán a nováček patrolují v nočním LA. Takhle jednoduché to je a bohatě to stačí. Svoje místo tu mají výborně napsané dialogy, dojde na střílení i konflikty s jinými policisty, sem tam se člověk dokonce zasměje a fajn jsou věci osobního rázu, které oba policisté řeší. Očekávané finále sice mohlo být drásavější, ale celkový dojem mi nezkazilo. Jane sice nepatří k mým oblíbencům, ale tady mu to sedlo jak máloco. Slušná práce. 80% ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Poctivý film. Zaslúži si byť v červených číslach a preto, ale nielen preto, mu udeľujem poctivých 5 policajných rajónov. "Letmý" pohľad do ulíc Mesta Anjelov, kde pod rúškom noci pulzuje kriminálne peklo na zemi. Skvele vystavaný scenár, surové, ale funkčné dialógy, dusivá atmosféra a suverénne herecké výkony. To všetko udrží divákovu pozornosť až do úplného záveru aj bez zbesilého strihu, neustálej akcie a bezduchých formalistických efektov. Svojou atmosférou odpudzujúcej "imperialistickej hniloby", mi to pripomenulo PEVNOSŤ APAČOV V BRONXE. (4.9.2020) ()

Reklama

dyfur 

všechny recenze uživatele

...do prdele to v akej riti žijú tí ľudia...samé drogy,prostitutky,pasáci,feťaci,policajti na steroidoch a váliu....to čo je za svet ? kde je normálny človek...?.....k filmu:herrecké výkony dobré,presvedčivé...obsah:také filmové spracovanie nejakej policajnej hliadky,kde za jednu noc absolvujú toľko prípadov ako za možno 5 rokov v normálnom svete....zaujalo,ale stačí raz vidieť....dejovo nikde,len kopec útržkov čo idú akože po nejakej - veľmi krivoľakej-dejovej linke.....nič extra-čakal som nejaký -dla obsahu- veľký zvrat -zážitok a namiesto toho kopec drobných príhod..... ()

Pete 

všechny recenze uživatele

Tak někde mezi Patrolou a Tlapkovou patrolou. Sledujeme jednu všední noc policejní hlídky, spoustu drobných incidentů a epizodek se spodinou společnosti, s kriminálníky, i s lidským odpadem z řad policie. Je to o něco zábavnější než pozorovat při práci uklízečku nebo popeláře, ale zas ne o moc, a všichni mě tu strašně s*ali. Já mám velký respekt k jejich práci, podobné filmy mám rád, Crown Víc je ale laciný, není vůbec ničím zajímavý, a hodně mě zklamal, proto ta přísnost. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

A ja ze si pozriem Patrolu 2012 akurat s Tomasom Jnae -om. Aono vcelku jo, i ked Jane /Deep Blue Sea 1999/ nie je Gylenhaal, ze jo a nevie hrat. Herec je to ale masivny a nakecal toho hodne. Obycajne dialogy vo filmoch naprosto prevladaju, to dodrzuje aj tento film, David Krumholtz je len do poctu pri Jane -ovi : 75 % ()

Galerie (17)

Zajímavosti (5)

  • Ústřední dvojice se do vysílačky ohlašuje volacím znakem 20-L-14. Písmeno L však používají pouze vozidla s jedním policistou, vozidla se dvěma policisty používají písmeno A. Správně by tedy mělo být 20-A-14. (Hal_Moore)
  • Při pohledu zepředu je vidět, že má hlídkový vůz celou světelnou rampu osazenou pouze červenými zábleskovými majáky. Při pohledu zevnitř ven jsou však před vozem vidět na zdech a lidech červené a modré záblesky. (Churchill1)
  • Název filmu je odvozen od názvu policejního vozu Ford Crown Victoria, který byl používán v různých verzích od roku 1992 do roku 2011 ve Spojených státech, Kanadě a Saudské Arábii. (MATADOR)

Reklama

Reklama