Reklama

Reklama

Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge

  • Velká Británie Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge
Trailer

Obsahy(1)

V Japonsku je velmistr Hanzo Hasashi na cestě domů, když ho přepadnou v modrém oblečení ninjové. Do jednoho zemřou, když Hanzo zjistí, že tito bojovníci, náležející ke kultu Lin Kuei, zavraždili jeho žáky a ženu. Žalem zkroušený muž se vydává na krvavou cestu odplaty, která skončí až u velmistra Sub-Zera, který Hanza zabije. Čaroděj Quan Chi však dává mrtvému Hanzovi druhou šanci, který vzápětí přijímá novou identitu – stává se z něj Scorpion. (C0r0ner)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

TomX2 

všechny recenze uživatele

Veľkou slabinou filmu je jeho relatívne krátka dĺžka, ktorá síce je naplnená množstvom akcie a prekvapivo nie je vôbec chaotická, no zároveň však celý dej prebieha veľmi urýchlene a nie je tu žiaden čas na vedľajšie zápletky/zápasy či hlbšie predstavenie vedľajších postáv. A taktiež sa mi štýl animácie zdá trošku zastaralý, ale nepovažujem to za veľké mínus. Všetko, čo vo filme chýba však vynahradzujú skvelé postavy (od Scorpiona, cez Casha až po Quan Chi-ho), špičkové súboje a hromada krvi. Užil som to a nebojím sa povedať, že sa zatiaľ jedná o možno najlepší film tohto roku. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Brutální. Ale jakože brutálně brutální. Co ale nepochopím, je jak může někdo v animaci vyrobit akci a použít roztřesenou kameru a ještě nepřehledný střih... jako u blbce bez talentu v roli režiséra akčního filmu to pochopím, ale proč u kompletní počítačové animace? Dějově je to z 2/3 stopáže tak trochu remake původního filmu. Část děje se tam dokonce přímo recykluje. Zbytek je zaměřený na Scorpia a je to ta znatelně nejlepší třetina. ()

Reklama

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Připadá mi, jako by bylo vytvořeno fanoušky pro fanoušky. Na nic víc si to nehraje :-) Příznivci herní série ocení prakticky vše, co uvidí. Krásná drastická story. Jediné, co mně osobně se nelíbilo, byly přehnané X-ray efekty z posledních pár her. Ve hrách to dávalo smysl, zde mi přišlo zbytečné. Ale je to jen osobní výtka, nic, co by kazilo celkový zážitek. Come over here! 85 % ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Jednoduché zábavné béčko. Líbí se mi, jak těží ze známých reálií her i předchozích filmů, částečně příběh kopíruje, ale zavčasu odbočí svou cestou. Animace je vcelku ok, souboje sice nejsou tak působivé jako v hrané verzi, ale za to má větší prostor nadsázka. Myslím, že kdo nečeká mnoho, nemůže být zklamán. Osobně už se těším na pokračování. 7/10 ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

"Get Over Here" Nič iné ako plné hodnotenie dať nemôžem. Warneráci animáky vedia a v Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge dali fanúšikom všetko to čo chcú vidieť. Príbeh je klasika, ktorá každý fanúšik alebo aj nefanušik, ktorý hral nejakú hru alebo videl film pozná. Všetky známe postavy ako - Liu Kang, Johny Cage, Sonya Blade, Jax, Raiden, Kitana sú späť a nechýbajú ani tie menej známe a záporné - Shang Sung, Qua Chi, Reptile, Baraka, Goro, Kano, no najviac ma prekvapilo, že je film postavený na pomste jedného s najštylovejších postav celého Mortal Kombatu - Scorpionovi. Jeho príbeh je skutočne vynikajúci a súboj zo Sub-Zerom tiež vydarený. Brutalitou ani krvou sa nešetrilo a Fatality tiež nechýbajú. Tak isto aj akcia je veľmi pekne natočené. S veľkým nadšením očakávam dvojku, kde príde Shao Kan a kde Jax dostane svoje staré známe robotický ruky. K dokonalosti chýba už iba dlhšia stopáž a známy song. "Hanzo is Dead. My Name is Scorpion" 90% - 5* ()

Galerie (34)

Zajímavosti (11)

  • Vo filme sa objavia postavy z hernej série ako Kitana, Reptile a Baraka. (toi-toi)
  • Scéna ve filmu zachycující bojovníky, kteří poměřují své síly při rozbíjení kovadlin, je odkazem na minihry známé z počítačových her „Mortal Kombat“ zvané „Test Your Might“, ve kterých hráči poměřují své klikací schopnosti při rozbíjení materiálů o zvyšující se odolnosti (dřevo, kámen, ocel, rubín a diamant). (pajik)

Související novinky

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

31.12.2020

Úbytek filmů v kinech v uplynulém roce šel bohužel ruku v ruce s nižším množstvím kvalitních celovečerních filmů obecně, především těch hollywoodských. Z prvních deseti nejlepších filmů roku dle ČSFD… (více)

Reklama

Reklama