Reklama

Reklama

Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge

  • Velká Británie Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge
Trailer

Obsahy(1)

V Japonsku je velmistr Hanzo Hasashi na cestě domů, když ho přepadnou v modrém oblečení ninjové. Do jednoho zemřou, když Hanzo zjistí, že tito bojovníci, náležející ke kultu Lin Kuei, zavraždili jeho žáky a ženu. Žalem zkroušený muž se vydává na krvavou cestu odplaty, která skončí až u velmistra Sub-Zera, který Hanza zabije. Čaroděj Quan Chi však dává mrtvému Hanzovi druhou šanci, který vzápětí přijímá novou identitu – stává se z něj Scorpion. (C0r0ner)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

verbal 

všechny recenze uživatele

Mentál Wombat Degens: Pikachujova pomsta je odporná dehonestace herní i filmové klasiky přiblblým rýžožroutským mangem, ve kterém k totálnímu otoku mozku chyběli už jen Princezna se streptokokem, Kovboj Pichus a Prick in the shell. Hnusná ťamanská omalovánka s debilními dialogy a souboji, vypadajícími jako by nějaký retardovaný opičák vztekle mrdnul proti zdi pouzdro okousaných pastelek, po které jeden akorát tak vztekle zařve napííí napičůůůů, načež praští o zem koulí žlutého hlenu a zapláče nad tím, jak popiči tohle mohlo vypadat v grafice MK11 místo ve vyblitém suši. ()

Mouchal 

všechny recenze uživatele

Slušná porce dětské nostalgie, která se zkombinovala s brutální krvavou řežbou a vznikl z toho dost zajímavý a zábavný mix. Béčkové Mortal Kombaty z devadesátek jsem jako malý škvrně zbožňoval a něco málo jsem samozřejmě i odehrál, takže tento animák byl pro mě návrat do dětských let. Škoda, že jsme se nedočkali více soubojů, protože o nich Mortal Kombat je a ikdyž zde byla fajn cesta za pomstou, sledovat různá kola tohoto turnaje má prostě něco do sebe. Nicméně díkybohu za to eRko, protože Mortal Kombat bez eRka je jako upéct dort bez cukru. Je to blivajz. 75% ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

"Mortálně" (občas až směšně) brutální a krvavý animák krájí těla a vyhřezává mozky celkem přesně v duchu předlohy – nechybí ani rentgenové detaily tříštících se kostí. Příběhově se překvapivě nijak zvlášť neodklání od kultovní hrané verze z roku 1995 (včetně ústředního tria), jen se navíc zaměřuje na (kladnou) postavu Scorpiona a jeho background. Slušná animace různorodými souboji skutečně nešetří, takže v rámci tématu těžko žádat víc. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Ze začátku mě nadměrná brutalita spíše otravovala, nicméně nakonec mě to nadchlo více než příběh herního MK11. Animovaná divize Warnerů přidala do svého portfolia další frančízu a já teď co doufám, že co nejdříve tu bude dvojka, jelikož otevřený konec mě moc nepotěšil. Pro fanoušky Mortal Kombat povinnost, pro ty co zkoušeli pár dílů jako já doporučuji zkusit, zvlášť pokud jste od toho moc nečekali. PS : Moc mě nenadchl vzhled ani chování Johnnyho Cage. V závěru má sice svůj cool moment, ale na tom by chtělo zapracovat...9/10 ()

TomX2 

všechny recenze uživatele

Veľkou slabinou filmu je jeho relatívne krátka dĺžka, ktorá síce je naplnená množstvom akcie a prekvapivo nie je vôbec chaotická, no zároveň však celý dej prebieha veľmi urýchlene a nie je tu žiaden čas na vedľajšie zápletky/zápasy či hlbšie predstavenie vedľajších postáv. A taktiež sa mi štýl animácie zdá trošku zastaralý, ale nepovažujem to za veľké mínus. Všetko, čo vo filme chýba však vynahradzujú skvelé postavy (od Scorpiona, cez Casha až po Quan Chi-ho), špičkové súboje a hromada krvi. Užil som to a nebojím sa povedať, že sa zatiaľ jedná o možno najlepší film tohto roku. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (11)

  • Když se starý palác zhroutí po boji s Johnnym Cagem, ohlíží se zpět a říká: „Toasty.“ To je odkaz na easter egg, který byl poprvé představen ve videohře „Mortal Kombat II“. (LUKICKK)
  • Prvý animovaný a aj celkovo prvý film zo série Mortal Kombat, ktorý získal hodnotenie R. (MikaelSVK)
  • Vo filme sa objavia postavy z hernej série ako Kitana, Reptile a Baraka. (toi-toi)

Související novinky

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

31.12.2020

Úbytek filmů v kinech v uplynulém roce šel bohužel ruku v ruce s nižším množstvím kvalitních celovečerních filmů obecně, především těch hollywoodských. Z prvních deseti nejlepších filmů roku dle ČSFD… (více)

Reklama

Reklama