Reklama

Reklama

Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge

  • Velká Británie Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge
Trailer

Obsahy(1)

V Japonsku je velmistr Hanzo Hasashi na cestě domů, když ho přepadnou v modrém oblečení ninjové. Do jednoho zemřou, když Hanzo zjistí, že tito bojovníci, náležející ke kultu Lin Kuei, zavraždili jeho žáky a ženu. Žalem zkroušený muž se vydává na krvavou cestu odplaty, která skončí až u velmistra Sub-Zera, který Hanza zabije. Čaroděj Quan Chi však dává mrtvému Hanzovi druhou šanci, který vzápětí přijímá novou identitu – stává se z něj Scorpion. (C0r0ner)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Neskutočné prekvapenie a to v toľkých ohľadoch, že som si to musel zreprízovať po pár dňoch s notesom v ruke a skoro nonstop si písať poznámky. A vypisovať dôvody prečo je tento film absolútne geniálny. Všetko je to už rozpísané na 4 normostrany na mojom blogu, keby si mal záujem. Ja len tak... :-) ()

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

Je docela zajímavé kouknout na tenhle animák hned po nové hrané verzi z roku 2021. Nejsem znalcem příběhu her, ale obě zmíněné filmové verze mají ten příběh docela hodně podobný a nutno podotknout, že animovaná verze je značně poutavější. Jasně ani v jedné verzi není čas na nějaké hluboké prokreslení postav a jde se prostě na věc, ale animák to bere z trošku jiné perspektivy a prostě se na to lépe kouká. ()

Reklama

husokachna 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý, přímočarý, nijak chytrý, brutální, zábavný, krvavý, díky Johnnymu chvílema vtipný, docela dobře animovaný, prostě asi zatím nejlepší Mortal Kombat na "plátně", kterej jsem viděl. Užil jsem si to, bavil se a nepochopím, proč v tom není žádný MORTAL KOMBÁÁÁÁT tududududuuu tududududuuuu techno, který by mě donutilo si souhlasně podupávat společně s jatkami, který se na plátně odehrávají. Za závěrečný Get over here! jsem to vytáhl na slabší čtyři končetiny oddělené od těla. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Absolutní MASAKR a nostalgický Nářez! Ještě než dostaneme filmovou verzi Mortal Kombatu rozhodně doporučuji tohle, pokud se přenesete přes fakt, že je to animované, čeká Vás nabušená, nahláškovaná, non-stop akční řezničina, která si nebere servítky fakt s ničím. Krev stříká pomalu z obrazovky, hlavy, končetiny, střeva lítají všemi směry, rozporcování lidí na tolik způsobů, že si to člověk nedokáže ani představit. Je to jedna dlouhá zábavná akční jízda, která mi upřímně vyrazila dech. Chválím i choreografii soubojů, které jsou dostatečně intenzivní, hudbu!! a humor, kde Johnny Cage trousí jednu hlášku za druhou. Lepší než oba Mortal Kombaty bez debat. Tady se zažívají orgasmy a to říká člověk, který filmy s touhle animací příliš nemusí, tohle je pecka, která má víc gore než všechny slashery za 5 let! Příběh****, Akce*****, Humor****, Násilí*****, Zábavnost*****, Hudba*****, Vizuál****, Atmosféra****, Napětí***. 9/10. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Nejsem asi takovým fanouškem herní série MK, ale na druhou stranu postavy znám, takže mě zajímalo, jak se popasují s animovaným příběhem zasazeným do tohoto světa......Film se zaměřuje asi na tu přímo nejzajímavější postavu, tedy Škorpiona, a rozpracovává jeho životní linku....Začátek dost smutný, hlavně zde film vykládá bez skrupulí své karty na stůl...Tady se nebude jednat o zábavu pro dětské publikum, tady se sází na profláklé fatalitky a hektolitry krve, kdy si pořád někdo vyrvává páteř z těla..Za sebe mohu bezpochybně říct, že tak brutální lázeň jsem na poli animáků doposud nezažil, DC filmečky jsou ve srovnání s tímto slabý čajíček. Samotná příběhová linka mě v rámci možností pobavila, přiblížila mi nějaký background k ostatním herním charakterům, no a akcí se zde taktéž vůbec nešetřilo. Nečekal jsem to, ale jsem klidně pro pokračování, závěr s otevřeným koncem se k tomu přímo nabízí. Za mě dávám 75 % ()

Galerie (34)

Zajímavosti (11)

  • Johnny Cage se ptá okřídlené jednooké dámy na biopotraviny, která na něj potom zavrčí. Tato dáma je upírská stíhačka Nitara. (LUKICKK)
  • Souboj, ve kterém Sonya Blade bojuje v džungli s neviditelným Reptilem, je odkazem na klasický souboj mezi vojákem a mimozemským bojovníkem z filmu Predátor (1987). (pajik)
  • Vo filme sa objavia postavy z hernej série ako Kitana, Reptile a Baraka. (toi-toi)

Související novinky

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

31.12.2020

Úbytek filmů v kinech v uplynulém roce šel bohužel ruku v ruce s nižším množstvím kvalitních celovečerních filmů obecně, především těch hollywoodských. Z prvních deseti nejlepších filmů roku dle ČSFD… (více)

Reklama

Reklama