Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Atraktivní a veselá Hilary opět stojí před důležitým životním rozhodnutím - ztratila práci a rozešla se se svým přítelem. V novinách našla nabídku, že jistý bohatý pan Geddes hledá pro svého syna Victora pečovatelku. Hilary je přijata, ale brzy zjišťuje, že je to velmi obtížný úkol, protože Victor právě prodělává chemoterapii. Na Victorovo přání však zůstává, jeho stav se zlepší a nakonec se oba mladí lidé do sebe zamilují. Avšak nemoc se opět vrátí... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (96)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Joel schumacher /Telefonni Budka, 8 mm/ natocil slusnu romanticku dramu o laske, o prekonavani choroby a riesia sa veci spolu s tym suvisiace. Kludnym ma to nenechalo, posobive dialogy a hoci Julia Roberts /prostitutka z Pretty Woman/ nevie velmi hrat a novodoba Greta Garbo z nej nikdy nebude, film je slusna oddychovka s kvalitnymi kulisami a dialogmi. Kampbell Scott a Vincent D´Onofrio to celkom dobre ustali : 65 % ()

Stíba 

všechny recenze uživatele

Moje pocity z tohohle filmu jsou velice pozitivní. Je to už delší doba co jsem ho viděl a tak jsem byl rád, když jsem ho zahlídl v TV programu a po těch letech sem si ho opět vychutnal. Vážně mě překvapil. Nebyl to totiž vůbec vtíravý, za každou cenu pod kůži vlézájící film. Byl jemný, vyvážený, se spoustou krásných a příjemnýh momentů a jen minimem těch trochu zbytečných. Julia byla v této době maximálně okouzlující a tahle role se jí hodně povedla. Vždycky jsem v ní viděl velkou dávku citliviosti a tady to opět potvrdila. ()

Reklama

Idril 

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdičku dávám proto, protože jsem četla knižní předlohu, a toto filmové zpracování se mi nelíbilo. Hlavní hrdinové, které sleduji ve filmu, nemají nic společného s těmi, které jsem potkávala v knize. Ani celková atmosféra příběhu a vylíčení milostného trojúhelníku neodpovídá tomu, co jsem četla. ()

st.lupen 

všechny recenze uživatele

Povrchnost, se kterou je divákovi příběh předkládán je až zarážející. Je pravda, že jsem čekal víc a to se odráží na celkovém hodnocení snímku, ale způsob kterým režisér k příběhu přistupuje mi připadá skutečně odfláknutý. V podstatě jde o potvrzení mého přístupu - nejhorší hned po americké romantické komedii je americké romantické drama ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

On a ona - bohatý a krásná - vzdělaný a chytrá - nemocný a čilá - hodný a milá - oba bolestně zamilovaní a čistočistou láskou se milující... On se prostě musel jmenovat Viktor a ona klidně třeba Hillary... ;-) . . . Copak asi dalo se uvařit z takto naložených ingrediencí (? ...a ani nevím, jestli jen konstatuju, nebo mám ještě sílu se ptát... ?) . . . Pointou téměř červenoknihovní drámo, dějem pak vykalkulovaná pohádka pro prima večer s prima partnerkou(em) u nějakého prima televizního kanálu... Tak ještě že na to máme škatulku v rámci žánru(ů), že... Naštěstí však přece jen špičkový režisér s inteligentním scénáristou a zkušenými herci, velkohollywoodským rozpočtem a silným pudem umělecké sebezáchovy nedali vzniknout nějaké telenovelové slátanině či pseudouměleckému blábolu, ale vyprodukovali rutinně kvalitní, sledovatelnou a snesitelnou směs romantické limonády a slzopudného dramatu, kterou d.m.s.n. v pohodě a bez ztráty pocitu intelektuálního nadhledu přežije i fanoušek zcela jiných žánrů... Nakonec, co si budeme namlouvat, J. R. - ta hvězda, co se nezdá - na tyhle role prostě skutečně má!... :-) - - - - - (Poprvé viděno 31.8.2008 na tv Prima, komentář zde jako šestadvacátý - 1.9.2008) ()

Galerie (43)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama