Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdinou tohoto brutálního akčního filmu je dobrý mimozemšťan, který se ukrývá v těle agenta FBI Lloyda Gallaghera. Ten na své pozemské misi musí zničit jinou mimozemskou bytost, která stále vniká do nových lidských těl a své nositele mění na agresivní šílence... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (102)

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Tenhle motiv, tedy že mimozemšťan se ukrývá v lidském těle, likviduje porůznu lidi, a mění jen jejich těla, tak už jsem viděl. Hrála ho přitažlivá žena - vamp. Jen to nebyl žádný dobrák a končí to vlastně tak, že ji nenajdou, takže se vnucuje další pokračování. Aby ovšem bylo zajímavé, tak musí film i gradovat, což mi nepřijde, že se zde děje. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Mimozemšťan vydávajúci sa za agenta FBI Lloyda Gallaghera prenasleduje na Zemi nebezpečného vesmírneho kriminálnika, ktorý sa svojvoľne prevteľuje a pácha ťažké zločiny. Má slabosť pre Ferrari, dobrú rockovú muziku a absolutne pohŕda zákonmi. Americký akčný sci-fi horror "Tajomné zlo" natočil v roku 1987 béčkový režisér Jack Sholder. Do úlohy agenta Gallaghera obsadil herca Kyle MacLachlana. Ten so svojou výraznou tvárou a nevšednou mimikou pôsobí vskutku ako keby bol z inej planéty. ** ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Představte si, že se tenhle film svého času dostal do našich kin. Hravě si spočítáte kolik diváků bylo ochotných do téhle břečky investovat. Investovat do ní totiž nehodlali ani producenti a tak film podle toho vypadá. Výprava a vše kolem dohromady nemá větší hodnotu než 20 USD, ještě když kurz nepadal strmě dolů. Podle "nákladné" produkce vypadá i herecké obsazení. Kyle McLachlan a Michael Nouri opravdu nejsou bombastičtí herci a film svojí přítomností háží do televizně-seriálové roviny. Ovšem ze svých zdechlých úspor producenti vytasili pár babek navíc na tehdejší sexy idol Claudia Christian, která byla na filmu asi to nejdražší (a nejatraktivnější) a stála dolar a devadesát centů k tomu. Největší švanda byla, když se film pokusil o něco akčního. Dlouho jsem se tak nezasmál, když po scéně pobíhali dva agenti v nažehlených sakách a se zanícenými rypáky honili vetřelce. Námět určitě originální nebyl a lze v něm objevit zjevnou inspiraci ve scifi dílech staršího data, zvláště pak inspiraci klasickými béčkovými scifi opusy a to jak z filmových řad, tak i z početného zástupu literárních kousků. Na triky už v prasátku doláče nezbyly a tak film vypadá nedodělaně, tváří se nesmírně vážně a má hnusnou kameru respektive vizuál ze kterého vám bude na blití. Odpad jsem nedal jenom proto, že jsem se bavil nad tím, jak je to celé amatérsky až ubohoučce natočené, co taky čekat od fádního Jacka Sholdera, že, tváří se to sofistikovaně a ještě se to dočkalo pokračování. Laciné scifi po všech stránkách. Mé hodnocení: 20% ()

KasparekZabijak 

všechny recenze uživatele

Pro tyhle momenty prostě miluju film, takovejhle poklad se nenajde vůbec často ! Pár let předtím, než si Kyle MacLachlan střihnul agenta Coopera ( pro tu roli se narodil ) bojuje v poctivým osmdesátkovým béčku proti emzákovi, kterej mění těla rychlostí, kterou by moh’ závidět i Sparťanskej management při výměnách trenérů. Jeho parťák skoro polovinu filmu netuší, že maká s marťanem-klaďasem a ve výsledku je z toho zručně natočená, místy až brutálně roztomilá píčovinka, která chvilkama lehce evokuje Temnýho Anděla s Dolfíkem. Já se bavil skvěle a sázím plnotučnou čtyřku 💅 ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Osmdesátý léta, poldové, luxusní auťáky a podivný ZLOčinec. Ty vole, sci-fi horrorové Miami Vice je tady! Miluju osmdesátý léta a v tomhle filmu jsem si je fakt užil. Móda, hudba, oblečení, ženský. Wau. Kyle MacLachlan opět (vlastně v předstihu) coby agent FBI a zdá se, že zde si pozdějšího kultuvního Coopera docela osahal a vyzkoušel. Naprosto šukézní Claudia Christian, ty kozačky mě málem zabily!!!! Jen škoda, že to ke konci nenabírá moc na tempu a negraduje. Ten závěr je takový trochu suchý. Mohlo to trochu více přitlačit na pilu. Ale jinak hodně slušnej film, nijak si nestěžuji. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (8)

  • Pri prenášaní mimozemšťana do úst Jonathana Millera bol samotný herec William Boyett natoľko znechutený, že to odmietol ďalej sledovať a skutočne odišiel. (Raccoon.city)
  • Když míjejí Tom (Michael Nouri) s Lloydem (Kyle MacLachlan) policisty s rozstřílenými předními světly po přestřelce s Brendou (Claudia Christian), tak po jejich předjetí je v pozadí vidět, že má auto puštěné blinkry a svítí mu levý reflektor. (Fenk)
  • Raketa “M72 LAW“, ktorú vystrelí John Masterson (Clarence Felder) na policajnej stanici, by v skutočnosti neexplodovala, pretože je vyrobená tak, aby po zasiahnutí cieľa na vzdialenosť bližšiu ako 10 metrov nevybuchla. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama