Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Snímek Den, kdy se zastavila Země vypráví příběh mimozemšťana Klaatua, který jednoho dne přistane na Zemi. Hlásá příchod v míru a vyžaduje si setkání s představiteli všech států světa, před kterými hodlá přednést své poselství. Když se však dozví, že to je věc zhola neuskutečnitelná, opustí své dosavadní obydlí a vydá se do světa na vlastní pěst... Film vznikl v době rozpuku Studené války a strachu z nové hrozby- možnosti rozpoutání atomového konfliktu. Autoři snímku se v něm jasně vymezují proti dalšímu vývoji této nesmírně ničivé zbraně. Z filmu je tak cítit kritika postoje tehdejších politiků, kteří namísto mírové dohody zvolili zbrojení a udržování paranoidní atmosféry strachu před podlým nepřítelem. (havLord)

(více)

Diskuze

pavol.g

pavol.g (hodnocení, recenze)

tak za 60 rokov nedokázali USA žiť v mieri, všetko chcú riešiť agresiou, vojnami a pod. do všetkého sa strkajú, stále len provokujú a tento film je toho jasným dôkazom. za 60 rokov sa nepoučili, skvele natočený film, komu chýba sci-fi, nech pozerá stupídne b-čkové filmy, ale v tomto filme je skrytá myšlienka a veľa z nás ju nechápe, hlavne tí, ktorí to radia ku sr*ke a pod. Toto by tým gebulám v pentagone a v bielom dome mali púšťať non-stop! Ale pochybujem, že by sa z toho poučili...5*

srncek

srncek (hodnocení, recenze)

Prepáčte,ale ak toto má tie povestné gule a remake so skvelým Keanu Reevesom,inteligentne a hlavne logicky natočeným dejom je len odvar,tak niečo nie je v poriadku...navyše ten trailer,aj keď viem že je to 1951 ma teda kvalitne rozosmial :D

Nin

Nin (hodnocení, recenze)

Podle mě neuvěřitelný bug filmu (mírný spoiler): Emzáka hrozně moc shánějí a chtějí ho najít. Noviny mají ale jenom fotky v tom jeho obleku, kde mu jsou sotva vidět oči. Ale předtím přece u nich ležel v nemocnici, kde vidělo jeho ksicht SPOUSTA lidí (minimálně ten doktor, ten týpek od prezidenta...). Proč teda proboha podle toho policie neudělala podobiznu a všude ji nevylepila? Mohli to aspoň nějak ošéfovat jako že by byl předtím třeba obvázanej, nebo si potom vzal na sebe paruku či kníra... Takhle mě to docela celý film iritovalo.

lakikaki

lakikaki (hodnocení, recenze)

Súhlas, asi chceli nalákať do kín divákov "ujíždějících" na sci-fi béčkach

Související novinky

Neo zastaví Zemi

Neo zastaví Zemi

31.08.2007

Ne, nechystá se pokračování Matrixu, v němž létající kungfista napodobí trik Christophera Reevea z prvního Supermana s obletováním Země takovou rychlostí, až dojde k jejímu zastavení. Řeč je o remaku… (více)

Reklama

Reklama