Reklama

Reklama

Legendy zítřka

(seriál)
  • USA Legends of Tomorrow (více)
Trailer
USA, (2016–2022), 77 h 8 min (Minutáž: 41–44 min)

Hrají:

Victor Garber, Arthur Darvill, Brandon Routh, Dominic Purcell, Wentworth Miller, Caity Lotz, Ciara Renée, Franz Drameh, Falk Hentschel, Casper Crump (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(110)

Tajemný „pán času“ z budoucnosti dá dohromady nesourodou skupinu superhrdinů a padouchů, aby zachránili svět před mocným zlem. (Netflix)

Videa (4)

Trailer

Recenze (107)

gumbo 

všechny recenze uživatele

Ultrarychlá akční mlátička se spoustou nelogičností a nesympatickými postavami. Složit tým a představit ho divákovi by slušným scénáristů dalo pěknou celou jednu sezónu a určitě by zůstala spousta tajemství a motivací skryta. Tady se to všechno stihne v prvním dvojdíle. Vše se řeší ve spěchu a bez roszmyslu jako by času bylo málo. A to jako proč? Vždyť sakra mají stroj času! To mě mají jako zajímat tyto postavy, když ani tahle základní věc nemá na jejich chování vliv a prostě raději pobíhají co nejzmateněji po tom světě, jen aby se z toho dal vytvořit nějaký děj? Když už cestování čašem, tak radši TOHLE. A jako vrchol: :D "Když Marvel zaměstnává bývalé Doctory, tak my si vezmem aspoň Ponda." řekli si asi v DC a udělali z něj Pána času. OMG 35% ()

Zek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Do konce druhé série se to ještě dalo sledovat, ale od třetí série se na to už nedalo koukat. Některé díly, by i člověk dokázal ohodnotit čtyřmi hvězdami, ale během pár minut se to vždycky přeplo do té největší trapnosti, které mohlo napadnou jen malé dítě. Jeden z mála seriálů, který i když byl předčasně ukončen mi teda opravdu chybět nebude. ()

Reklama

venalce 

všechny recenze uživatele

Ne, prostě mě to nepřesvědčilo. Tradiční hon na záporáka ještě beru, ale všechny postavy mi přijdou krutě nesympatické a jednotlivé epizody prostě jen naplňují očekávaná klišé. Celé to na mě působí uměle a ani Arthur Darvill jako Time Master to nezachrání. Pilot mě navnadil čekat něco víc, ale prvotní nadšení rychle opadlo. Radši zůstanu u Flashe, ten tu tolik potřebnou jiskru má, tohle je bez přidané hodnoty. ()

ADIO45 

všechny recenze uživatele

Pilot byl skvělý. Sice trošku slátanina, ale slátanina. Docela jsem se tam i zasmál, třeba ve scéně, kdy Lenny hláškuje na téma Star Wars. Ale co prostě nejde zapomenout, jsou dvě scény. První z nich je, když legendy utíkají do lodi a Rip říká Rayovi ať mu hlavně poví, že oblek není na lodi a Ray mu v tom poklusu řekne: Klidně, ale to bych lhal. (nepamatuji si to doslova, jde jen o tu pointu) Ale co bylo pro mě za celý díl naprosto nejlepší bylo, když profesor zdrogoval svou druhou polovičku, naložil ho lodi a pak jak startovali tak s nadšeným výkřikem: Oh Jeffersone, dobře že jsi vzhůru, nechtěl bych, abys o tohle přišel. Epizoda Star City 2046 bylo super. Celou dobu jsem si říkal, že tohle je nejlepší epizoda Arrow od 2. série a pak mi došlo, že to vlastně není Arrow. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Postavy z DC mě nechávají snad s výjimkou Batmana chladným, ale po Daredevilovi jsem zkusil Flashe...a byl jsem příjemně překvapený. Doufal jsem, že Legends of Tomorrow budou jakožto týmovka ještě lepší. Nejsou. Děj se motá kolem poskakování časem, což je ošemetná věc, na které se rozbili i mnohem lepší scénáristi. Je to plné logických děr, které člověk přejde jen proto, že postavy jsou vcelku sympatické. Tedy s výjimkou Huntera. Triky jsou horší než u Flashe, ale nijak propastně, takže pokud nemáte potřebu u seriálu přemýšlet, budete asi vcelku spokojeni. Druhou řadu určitě vidět nemusím, takže Legends of Tomorrow mohu doporučit snad jen někomu, kdo se opravdu hooodně nudí. Z těch 16-ti epizod, si zasloužilo 4* max. 3 díly, jinak to bylo mezi 2-3* ()

Galerie (1 379)

Zajímavosti (28)

  • Hlavním protivníkem Legend je Vandal Savage (Casper Crump), který se poprvé objevil v komiksovém sešitu "Green Lantern #10" v roce 1943. (Bube1)
  • V jedné scéně Supergirl řekne zlé Supergirl: „Generálko, nechcete vylézt ven?“ Což je odkaz na Supermana 2 z roku 1980, kdy Superman (Christopher Reeve) tuhle stejnou větu řekne Generálu Zodovi (Terence Stamp). (Zek)
  • V 11. díle 1. série "The Magnificent Eight" si Atom (Brandon Routh), začne říkat krycím jménem John Wayne. Jedná se o narážku na Batmana. John Wayne je totiž otec komiksového Bruce Wayna/Batmana. (UncleMorty)

Související novinky

DC přivede nového superhrdinu

DC přivede nového superhrdinu

18.03.2021

Studio Warner Bros a DC Films oznámili, že začínají pracovat na adaptaci komiksu Hourman. Prozatím existují tři verze této postavy, první byl chemik Rex Tyler, který vytvořil drogu zvanou Miraclo,… (více)

Legendární hlas Batmana nasadí kápi

Legendární hlas Batmana nasadí kápi

06.08.2019

Kevin Conroy (Batman Beyond, Liga spravedlivých: Zánik), herec a dabér, který namluvil postavu Batmana ve většině jeho animovaných dobrodružstvích, konečně dostane příležitost zahrát si postavu v… (více)

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

02.01.2019

Jak je zvykem i letos došlo na seznam nejpirátěnějších (nelegálně stažených) seriálů za rok 2018 a díky absenci fantasy hitu Hra o trůny od HBO se žebříček tentokrát dočkal několika změn. Poprvé za… (více)

DC spustilo streamovací službu

DC spustilo streamovací službu

16.09.2018

DC Entertainment ve spolupráci s Warner Bros. Digital Networks tento víkend spustilo svoji dlouho očekávanou streamovací službu DC Universe. Ta stojí 7,99 dolarů na měsíc a poskytuje přístup k… (více)

Reklama

Reklama