Reklama

Reklama

Studio Marvel uvádí film Doctor Strange o světoznámém neurochirurgovi Dr. Stephenu Strangovi, jehož život se změní po strašlivé dopravní nehodě, která mu znemožnila používat ruce. Když ho tradiční medicína zklame, je Strange nucen hledat uzdravení a naději jinde. A tak se vypraví na mystické, odloučené místo známé jako Kamar-Taj. Brzy zjistí, že Kamar-Taj není jen chrámem uzdravení, ale i základnou pro boj s temnými silami, jež chtějí zničit naši realitu. Zanedlouho si musí Strange – vybavený novými magickými schopnostmi – vybrat, zda se vrátí k původnímu životu plnému bohatství a slávy, anebo se všeho vzdá a bude bránit svět jako nejmocnější kouzelník ve vesmíru. (Falcon)

(více)

Diskuze

joker.george

joker.george (hodnocení, recenze)

EH17

Já si právě myslel, že to je narážka na její statečnost a dovednosti, které se rovnají schopnostem Union Jacka. Přišlo mi to jako dobré pomrknutí na známého superhrdinu, který v MCU existuje/existoval, ale zároveň nám ještě nebyl představen (podobně jako Man-Thing). A přirovnání k britské vlajce, i když je Peggy Britka, mi nepřipadalo pravděpodobné.

EH17

EH17 (hodnocení, recenze)

joker.george

Ano, ale tam zřejmě nijak nenaráželi na samotnou postavu, spíše jenom zdůraznili, že je Peggy britka...přeci jenom "Union Jack" je pojmenování pro britskou vlajku

na příspěvěk reagoval joker.george

joker.george

joker.george (hodnocení, recenze)

EH17

Jenom dodám, že Union Jack byl zmíněn i v 1. sérii Agent Carter, když Dum Dum Dugan nazval Peggy ,,Lady Union Jack".

na příspěvěk reagoval EH17

Uživatel Drticooll smazal svůj příspěvek.

Larrysbride

Larrysbride (hodnocení, recenze)

Pracuji v malém kině a lidi se tu po shlédnutí 2D i vrací na 3D, a jak jsem řekla, já sama jsem udělala totéž a 3D doporučuji definitivně.

na příspěvěk reagoval Drticooll, Drticooll

Alpha-17

Alpha-17 (hodnocení, recenze)

Děkuji za tipy. Nakonec jsem byl ve 2D, páč 3D nehrají tak často, ale nakonec musím říct, že mi to nevadilo. Film Ok, řekl bych lehce nadprůměr. Pobavil, nenudil a těším se na další;-) I když ten IMAX by možná stál za to.

Ještě se zeptám, jestli máte někdo možnost porovnat "obyč" zvuk se zvukem ATMOS. Je znát, že je to (o hodně) lepší? U nás v kině hrají obě verze, ale opět jsem si nemohl vybrat, protože tu ATMOS nehrají tak často a včera se mi už nechtělo čekat.

Díky.

BMW12

BMW12 (hodnocení, recenze)

Alpha-17

 

Já byl na 4D, takže film jsem koukal ve 3D (+ efekty vítr, vůně, házení sedačkama) a doporučuji ti jít na 2D. Mě se to 3D nějak extra nelíbí, navíc je tam vžýdy hrozně tmavej obraz, takže určitě 2D. :-) Ale kdyby to mělo být úplně ideální, tak nejlepší je počkat si na BR a zkouknout doma. Já nejsem moc příznivcem kin, raději koukám doma. :-)

na příspěvěk reagoval Blackhand47

Alpha-17

Alpha-17 (hodnocení, recenze)

Zdravím fanoušky.

Dneska se na to chystám a celkem by pomohlo, kdyby  mi někdo řekl, jestli je lepší jít na 3D, nebo postačí 2D?

Osobně chodím raději na Marvela ve 2D, ale tohle je prý vizuálně velice pěkné, tak by možná 3D stálo za to.

Díky.

na příspěvěk reagoval RivenzGS, Merengues9, BMW12, Larrysbride

Shaman1135

Shaman1135 (hodnocení, recenze)

To bolo čakačka, kým to prišlo k nám do kín. Film má svoje plusy i mínusy, ale čo musím vyzdvihnúť, to sú odkazy na zvyšok MCU (Avengers tower, Rhodey, očakávaný infinity gem) a pomrknutia na fanúšikov komiksov

Související novinky

Černý telefon, ideální hororové mrazení

Černý telefon, ideální hororové mrazení

13.07.2022

Třináctiletý kluk uvězněný sadistickým vrahem ve zvukotěsném sklepě. Na jeho stěně visí odpojený černý telefon. Ten však jednoho dne zazvoní. Ve sluchátku se ozývají předchozí vrahovy oběti, které… (více)

Čtvrtý John Wick nabírá další hvězdu

Čtvrtý John Wick nabírá další hvězdu

01.07.2021

Obsazení čtyřky Johna Wicka nepřestává bobtnat. Mimo představitele titulního hrdiny Keanu Reevese se tak ve filmu dočkáme například i Donnieho Yena, Billa Skarsgårda či Hirojuki Sanady. A teď se k… (více)

Scenárista Lokiho napíše nové Star Wars

Scenárista Lokiho napíše nové Star Wars

08.01.2021

Po napsání scénáře k pokračování Doctora Strange s podtitulem In The Multiverse of Madness a roli hlavního scenáristy a jednoho z producentů na seriálu Loki od streamovací služby Disney+ se Michael… (více)

Scott Derrickson zpátky u hororu

Scott Derrickson zpátky u hororu

02.11.2020

Režisér Scott Derrickson před pár měsíci opustil pokračování Doctora Strange kvůli kreativním neshodám, a nyní se zdá, že se místo toho vrátí ke svému milovanému žánru – plnokrevnému hororu.… (více)

Reklama

Reklama