Reklama

Reklama

JAG

(seriál)
  • USA JAG (více)
Krimi / Drama / Akční / Mysteriózní
USA, (1995–2005), 174 h 17 min (Minutáž: 44–93 min)

Režie:

Bradford May, Tony Wharmby, Alan J. Levi, Jeannot Szwarc (více)

Hrají:

David James Elliott, Catherine Bell, Patrick Labyorteaux, John M. Jackson, Scott Lawrence, Zoe McLellan, Tracey Needham, Karri Turner, Chuck Carrington (více)
(další profese)

Série(10) / Epizody(226)

Obsahy(1)

Major Rabb (David James Elliot) a jeho kolegové z vojenské prokuratury vyšetřují případy na palubách lodí, vojenských ponorek i letadel. (oficiální text distributora)

Recenze (279)

monolog 

všechny recenze uživatele

Co by chtěl člověk od propagačního filmu americké armády víc? Hezcí lidi jeden jak druhej, hrdinové v podání mužů (hlavních hrdinů, ti špatní v americké armádě nikdy moc dlouho nevydrží, protože Harm si na ně došlápne), ženy jdoucí si za svým s chladnou feminizací a krásou a šarmem atd, velící důstojníci starající se o své muže a nedající na ně dopustit, dva právníky vždy uprostřed všeho důležitého dění a jednoho agenta FBI hrajícího si neuměle na majora Flaga z MASHe. Řeknu vám, být Američan, už jsem pár let mariňák nebo minimálně pěšák do mlýnku na maso. A kdyby nebylo posledních několika sérií s pitomou antiteroristickou politikou ala Bushman, dal bych možná i víc hvězdiček. Ale poslední čtyři série stály doslova za hovno výše zmíněného nejlepšího dnešního amerického prezidenta.Jindy No a po té antiteroristické lize nastupují tak vyumělkovaný trapný případy, že je to neuvěřitelný. Obvinění velitele za to, že jeho muž spáchal sebevraždu, kdo to kdy slyšel? No a pak to neuvěřitelné pomyšlení, jak v amerycké armáďe všichni dostanou spravedlnost a těch špatných se zbaví s pomocí Rabba a spol. Za začátek čtyři hvězdy, za antiteroristy, dvě, za následující série, nula. Výsledek dvě. ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Moment, moment, než napíšu komentář, budu dlouho přemýšlet, zač jsem dal tu jednu hvězdičku................jo vlastně! Za tvářičku Catherine Bell...a kdyby vůbec nemluvila, tak možná dám 2*. Vlastně - kdyby tu vůbec nikdo nemluvil, dám 3*. A kdyby tu nikdo nemluvil a vlastně ani nikdo nehrál, dám 4*. No a ve finále, kdyby tu nikdo nemluvil, nikdo nehrál a tenhle seriál vůbec neexistoval, dám 5*! Ale takhle bohužel....nemůžu sloužit :) ()

Reklama

P. J. D. 

všechny recenze uživatele

Tento seriál mě zase tak moc nebavil. Popravdě to pro mne byla nuda k prasknutí. Mnohokrát jsem u těch pár epizod, co jsem viděl, zívnul a dokonce i zamžoural očima, jak moc mě to nebavilo. Obzvláště postavy byly víc, než jen profláklé polotovary, co nikomu nic neříkají. Ne, že by byl seriál vyloženě špatným, to zase ne. Kostýmy jsou skvěle, ale ten scénář, ten mě přímo ubijí. Scénář je přímo propagandou USA, jak je skvělá a jak válčí proti terorismu a že bychom si z ní měli brát příklad a bla-bla-bla (prostě je přemrštěný). Říká se, že pokud máte vynikající scénář, tak je nemožné udělat vyloženě paskvil. No tady je to asi obráceně s tím rozdílem, že se špatným nedokážete udělat něco dokonalého. Dvě hvězdičky. ()

RadimFišer 

všechny recenze uživatele

Tento film měl pro mě takový rozsah, že jsem se díky němu chtěl stát pilotem amerického námořnictva. Znělka zní mnoha lidem v uších ještě dnes. Mysteriozní drama s nádhernou právničkou, kterou by jste chtěli mít pár dní u sebe na posteli, aby jste ji vysvětlili jak se věci ve světě mají. Je snad usměvné a zajímavé hledání Jagova otce, kterému se něco stalo neznámo někde v letadle. Jeho syn po něm stále pátrá a tím se dostává do dalších tajuplných a nešťastných, někdy snad i smrtelně vystražných léček. Připomenu snad cestu v letadle a návštěvu muže u něj v domácnosti. Dal bych 5 hvězdiček, ale mrzely mě nepříjemná soudní jednání, z kterých jsem neměl dobrý pocit. Ale jinak se film jako takový, celkově zahraný a s postavami vybraný blíží 5 hvězdám. Dám je, ale kvůli tomu, že je to můj film, který jsem miloval jako dítě. Dnes se na to dívám více kriticky. ()

KayTee 

všechny recenze uživatele

V pubertě jsem tento seriál milovala. Meg v první řadě se mi nelíbila, ale od druhé řady to dostalo s MacKenziovou ten správný šmrnc :-) Bohužel poslední řady už ztratily na kvalitě a seriál doplatil na zbytečné prodlužování. Nedokázala jsem na to pak už koukat. Ale nedávno jsem si našla posledních 7 minut seriálu a koukla jsem se aspoň na happyend :-) ()

Galerie (561)

Zajímavosti (44)

  • Dej epizódy by sa mal odohrávať okolo roku 1997, kedy bolo Rumunsko republikou s prezidentom, ako hlavou štátu. V epizóde však na čele krajiny stojí rumunský kráľ. (koba)
  • Dopravné lietadlo, ktorým výprava cestuje do Južnej Kórei, vyzerá po pristátí inak, ako počas letu. Chýba tiež nápis spoločnosti "Oceanic." (koba)

Související novinky

Zemřel herec Dean Stockwell

Zemřel herec Dean Stockwell

09.11.2021

Ve věku 85 zemřel americký herec a držitel dvou Zlatých glóbů, Dean Stockwell. Jeho kariéra k dnešnímu dni čítá přes dvě sta filmových a televizních rolí. Tvůrce nominovaný na Oscara svou hvězdnou… (více)

Reklama

Reklama