Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Makani a její kamarádi z Osborneské střední se snaží zjistit, kdo jde po krku studentům a odhaluje jejich největší tajemství. Jinak totiž zabíjení nepřestane. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (114)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Fajn hudba a prchavé chvíle atmosféry, při kterých se na vřískajícím půdorysu vytahují tajemství loňských let (a taky jar, podzimů a zim). Úvodní pořadí na death listu: bílé fotbalové vyhráblo, tupá školní princezna stejné barvy pleti a na práškách závislý Hispánec, po kterém se nebude nikdo ptát, mohlo překvapit asi tak stejně jako horkost stopy vedoucí k místnímu podivínovi. A pak zůstává rozmanitá skupinka osob, u kterých si sice nemůžete být stoprocentně jistí, že nebudou další obětí, ale můžete dát krk na to, kdo z nich nebude pachatelem. Ta angažovaná woke kultura to divákům nejen slasherů nyní strašně zjednodušuje.. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Nepochopitelně podhodnocená vyvražďovačka na způsob jako je třeba Vřískot. Oceňuji především, že i když bylo v minulosti v tomto žánru snad vyzkoušeno naprosto všechno, stejně tvůrci přichází s poměrně novým a originálním nápadem. Co dál, vraždy byly nápadité, atmosféra solidní a tak mě nenapadá jediný důvod proč by tento film měl mít 43%.  Osobně se spíše blížím hvězdám čtyřem než dvěma. 65% PS: Již podle výběru herců se dá poznat Netflix na míle daleko. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

A tak tady sem zase Netflixu věřil a udělal sem dobře. Nepochopitelně podhodnocené a přitom je to lepší, než kdejaký díl Vřískotu. Scénář je prostý, jako bulharská striptérka, ale vraždy jsou fajn, masky taky, film vykouzlí i atmosféru a hlavně musím pochválit opravdu výtečný soundtrack. Hlavní představitelka je zatraceně sexy a celkově to genderově vyvážené obsazení není iritující jako obvykle a co na tom, že vraha uhodnete po deseti minutách. Díky bohu konečně zábavný krvák. Zakázal bych tady dementům podhodnocování filmů z Netflixu. Nový Texaský masakr to samé. 44%? Výsměch. 60%. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

V malom mestečku v Nebraske sa objaví brutálny vrah, ktorý pozná tajomstvá miestnych študentov. Pri každej vražde si na seba vezme masku svojej obete a ukáže svetu, čo daná osoba skrývala. - Som trochu prekvapený, že sa pod toto podpísali mená ako James Wan alebo Shawn Levy, ale ide o znesitelný Slasher, u ktorého sú aj herci na pomery Netflixu celkom sympatickí. Nápad s maskami obetí sa mi páčil, rovnako ako fajnová práca s hudbou, vďaka ktorej si to držalo dobré tempo aj pri slabších scénach. Nič svetoborné sa tu nenájde, predsa len sa to odohráva v Nebraske, ale ako oddychovka to poslúži ideálne. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Politicky angažovaný slasher, kde se mimo na krev bohaté zábavy mládež i přivzdělá stran nastolení nové báječné reality a o boji  barevně pestrého transproletariátu.   Vzhledem k tomu, že nepatřím k cílovce vedlejších neorudých motivů, bylo mi při sledování jen lehce trapně, stejně jako u podobně potřísněného remaku Candymana. Nepatřím k těm, co by se cítili těmito společenským tendencemi ohrožováni, nicméně mi prostě přijdou  dětsky ufňukané a potvrzují mi můj pocit o myšlenkové smrti lidstva. Ale tak zpět k filmu.  Vyvražďovačky  patří k mým oblíbeným hororovým subžánrům a srovnám-li tuhle vlastně přímočarou, a až v závěru předvídatelnou,  smršť pohledných vražedných útoků  s nedávnou, nepovedenou a užvaněnou  poctou žánru Ulice strachu, tak se dostanu na slušné tři hvězdy. P.S. Pro darkrobyka: Na střeva ven taky došlo, dodám screen:-) ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Ve 33. minutě je zmíněn film Pomáda (1978). (Zix.)

Reklama

Reklama