Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Makani a její kamarádi z Osborneské střední se snaží zjistit, kdo jde po krku studentům a odhaluje jejich největší tajemství. Jinak totiž zabíjení nepřestane. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (114)

Flopik 

všechny recenze uživatele

Vyvražďovačka s vydareným záporákom (teda iba s jeho maskou), nakoľko ten dôvod prečo to vlastne robí je strašne ale strašne debilný. Postavy nesympatické, fandiť im nebudete a v podstate vám to na konci bude úplne ukradnuté. Chválim celkom krvavé zabitia, dalo by sa s nimi vyhrať o veľa viacej ale neboli odfláknuté. Nie je to dlhé, takže to aspoň celkom ubehne. Na nudný večer v pohode 3. ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Ale jó. Solídny slasher. Trošku viac sa venuje teenagerskym mindrákom a problémom, na môj vkus, ale zasa postavy sú pekne prepracované a presvedčivo podané. Rozuzlenie dáva zmysel, kills sú pomerne krvavé a Nebraska skvelé prostredie. Človek si spomenie hlavne na Scream, takže prečo nie. Pekný vizuál a miestami pekná retro hudba. Odsýpa to, až do o.k. finále. Za to, že sa to nebojí byť ani slasher tú štvrtú hviezdu prihodím, objektívne niekde medzi 3 a 4, ale za sympatie k teenage slasherom(hlavne s 90s arómou) skôr hodnotím k tej štvorke. ()

Reklama

tenebrae86 

všechny recenze uživatele

Slasherů jsem už pár viděl a tento mohu s klidem zařadit mezi ty úplně nejhorší. Málo vražd, počítačová krev, nulová nahota, žádný styl, nadhled, napětí ani atmosféra. K tomu otravný soundtrack a parta mladých ublížených zrůdiček, kterým jsem od prvního okamžiku přál pomalou a efektní smrt. Žel bohu jsem se nedočkal... ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Nepochopitelně podhodnocená vyvražďovačka na způsob jako je třeba Vřískot. Oceňuji především, že i když bylo v minulosti v tomto žánru snad vyzkoušeno naprosto všechno, stejně tvůrci přichází s poměrně novým a originálním nápadem. Co dál, vraždy byly nápadité, atmosféra solidní a tak mě nenapadá jediný důvod proč by tento film měl mít 43%.  Osobně se spíše blížím hvězdám čtyřem než dvěma. 65% PS: Již podle výběru herců se dá poznat Netflix na míle daleko. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Netflix se tasí s dalším hororem (z produkce Jamese Wana) a tentokrát se jedná o Slasher. Tenhle kousek není vyloženě špatný a vlastně ani neurazí fanoušky žánru. Máme tady klasickou hru na vraha, kde na střední škole někdo vybíjí studenty a ukazuje jejich skrytá tajemství. Plusem je rozhodně inovativní maska samotného zabijáka, který si nasadí masku obličeje dané oběti. Tady ale s novinkami končíme. Vražd je celkem pomálu a ačkoliv jsou příjemně krvavé, není to nic co by někoho zvedlo ze židle. Uhádnout samotného vraha není nic těžkého a já tušil už od 20. minuty, kdo to nejspíš bude. Casting je relativně v pohodě a finále mohlo být víc intenzivnější. Podtrženo sečteno, jedná se o solidní žánrovku, kde se dočkáme trochu krve, menšího bodycountu, průměrně sympatických postav naroubené na úplně klasický příběh. Kdyby bylo aspoň více mrtvých, určitě bych se nezlobil. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Ve 33. minutě je zmíněn film Pomáda (1978). (Zix.)

Reklama

Reklama