Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Díky atmosférickým anomáliím se policista John náhodou spojí starou vysílačkou s otcem, hasičem Frankem, který vysílá ze stejného přístroje, ovšem před třiceti lety. Varuje ho před chybou, která ho bude při zásahu v hořícím skladišti stát život, a Frank díky tomu přežije. Zásah do minulosti však má nečekaně vážné následky. Vrah zdravotních sester Nightingale totiž místo původních tří zavraždí sedm dalších, mimo jiné i Johnovu matku Lindu. Teď musí John s otcem zjistit, co se jeho přežitím změnilo, a pak rychle jednat, pokud chtějí Lindu zachránit a vraha zastavit. Frank v roce 1969 i John o tři desítky let později. (TV Nova)

(více)

Recenze (584)

Svancik 

všechny recenze uživatele

- Daddy, come up and sing the baseball song. - Hey, Little Chief. You all right? - Mmh. - Ok, would you just go on up. l will be there in a minute. Allright? - Sorry about that. That was my kid. - What'd you just say? - Sorry about that. My kid just came in. - You call your son 'Little Chief'? What'd you say your name was? - Frank. Frank Sullivan. ()

Dobstaf10 

všechny recenze uživatele

Hasič zasyč a jeho synátor z budoucnosti si náhodou naladí stejnou frekvenci a hle už můžeme měnit osudy lidi. Zní to opravdu lacině, ale příběh vás na tolik sežere, že vás nenechá v klidu dokud to neskončí. Výborně sehrané rodinné pouto. ()

Nechic 

všechny recenze uživatele

Film velmi příjemně překvapil. Čekal jsem Americkou katastrofickou slátaninu a dostal jsem velmi originální příběh s dobrými hereckými výkony, který stoupal celou dobu na intenzitě. Proti konci na rozdíl od předešlých komentářů nic nemám, hvězdičku dolů dávám jen možná za místy trochu nedomyšlený děj, ale u takto rodinného filmu se to dá tolerovat. ()

Snakefinger 

všechny recenze uživatele

Jsem veliký příznivce časových smyček. Jednoznačně. ale pokud to je zabaleno do takového sladkobolného kabátu, tak mně to fakticky velmi odradí. Mně sto přišlo samoúčelné a prvoplánové pro pubescenty, plačící a kojící matky. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Dávejte si pozor na úchyláky, co tráví večery hraním si s vysílačkami a stříkají si do gatí, když se jim podaří naladit podobného úchyláka. Nikdy nevíte, s kým takoví podivíni komunikují. ()

Dupac 

všechny recenze uživatele

Taková jízda, jak by naznačovalo zdejších 80 % hodnocení, to bohužel zase není. Detektivně-thrillerová linie mě dost bavila, ale viděli jste někde takhle patetickou rodinu? Myslím jinde než v americkém filmu pro celou rodinu. Jediná scéna na ose Caviezel-manželka-Quaid-manželka neproběhla NORMÁLNĚ! A natáčení závěru si museli všichni náramně užít, jistě bylo dost kvalitních léčivých preparátů pro každého. ***1/2 ()

Mistr119 

všechny recenze uživatele

60%. Filmy zabývající se časovou tématikou mám hrozně rád. :) Zápletka strhující, takže nad 4 * jsem dost vážně uvažoval, ale musím dát hraniční 3, protože konec byl na mne až moc sladký a neřešící problém, že KAŽDÉ ovlivňování času musí své důsledky. Takže sladší odvar Butterfly effectu... :) ()

PeterVonKV 

všechny recenze uživatele

Pamatuji se, jak jsem skoro usínal a tohle začínalo. Na konci filmu jsem si řekl jen wow. Mám rád filmy, které překvapí, tenhle je jeden z nich. ()

Bogrant 

všechny recenze uživatele

Frekventovaná, skvele vymyslená a naozaj aj dobre prevedená krimidráma s istým nádychom ľahkej sci-fi, ktorá v sebe skrýva viac, než sa na prvý pohľad môže zdať a od ktorej s pribúdajúcimi minútami je pomerne zložité čokoľvek očakávať, čo je zároveň jej veľká výhoda. Milé prekvapenie, s iba trochu neprekvapivým záverom. ()

Accuphose 

všechny recenze uživatele

Tohle jsem si pustil víceméně proto, protože u Korejského Telefonu lidi říkali, že Punk je jinde a to snad není možný... Tedy "Kol" není žádná pecka, zato Frekvence naopak ano. Dobrá, tak se tomu mrkneme na zoubek. Uvidíme, zda to obstojí i po 20-ti letech. Má to v sobě určitej patos, kterej měly filmy té doby, jako třeba Šestý smysl. Ono totiž, pokud není dost dobrej režisér (jasně z hovna bič neupleteš), prostě když to není dost dobrý, tak se to snaží, snaží... a nejde to. Po první hodince to však nabere tempo a jde to nahoru. A jak to hezky vystoupalo, tak se neubránili konci, kterej popírá logiku celýho děje. Tomu se říká All Inklusiv. Dal bych 4, takhle jen za 3. Nicméně ano, je to lepší jak ten korejskej Telefon, to každopádně. ()

Pokri 

všechny recenze uživatele

Cca 100 minút to vyzeralo na plné hodnotenie, film mal všetko a smeroval k fatálnemu rozuzleniu. Nakoniec však prišla scenáristická výhybka, logika začala krívať a nakoniec to uťal záver, ktorý musí zaručene fanúšikov rozdeľovať na dva tábory. Zároveň mi prišiel onen záver trochu narýchlo odfláknutý. ()

MartinNewman 

všechny recenze uživatele

Frekvence by určitě byl lepší, zajímavější s většíma koulema kdyby.... Film má pár velkých kdyby. Nejistá režie. Film tak trochu neví co má být. Začíná jako pohodové tajemné rodinné drama, aby se potom přelil do polohy krimi a ke konci krimi s akcí a skončil jako super sladký emerický film, kdy jsou všichni po hromadné onanii spokojeni a great emerika je cítit z každé sekundy záběru. Námět je určitě super a šlo z toho vyždímat daleko více. Obsazení je úplně na pohodu, k tomu nejde říct ani půl slova. Prostě to měl dostat do ruky někdo lepší a mohlo to dopadnout jinak. Takhle je to pro mě buď slabší kino film, nebo hodně dobrý TV film. Čisté tři. ()

BONOBON 

všechny recenze uživatele

Gregory Hoblit zabodoval! Frekvence je po 12 opicích asi nejlepší moderní film o cestování časem.. Je to originální, scénáristicky opravdu propracované (a přitom přehledné) a hlavně to celé dává smysl! Sympatické je i neokoukané herecké obsazení, jediný problém je v tom, že je Frekvence až moc pozitivně laděná a končí přece jenom klasicky hollywoodsky.. a právě proto nedávám nejvyšší hodnocení a právě proto se až po bok již zmiňovaných nekonvenčních 12 opic Hoblitův snímek nakonec nezařadí.. Je to škoda, protože je to film opravdu skvělý. Ale mohl být ještě lepší.. ()

Anju 

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdu přidávám za to cestování v čase ( i když tady jen přes vysílačku), protože tohle téma mám moc rád. Líbí se mi i jiné filmy s podobnou tématikou (osudový dotek, svěrací kazajka) ()

J.Bonnie 

všechny recenze uživatele

Zajímavý nápad a hlavně podle mě velice slušné zpracování. Mám ráda filmy, které si zahrávají s minulostí - budoucností a hlavně následky vyvolanými změnami v minulosti. Herecky i režijně kvalitní...prostě zajímavá podívaná na volný večer. Snad jen ten konec - ale americký film potřebuje svůj americký happyend, jen ho to tentokrát v mém případě stálo jednu hvězdu dolů. ()

Reklama

Reklama