Reklama

Reklama

Neviditelné zlo

Trailer

Skupinka mladých delikventů dostane za úkol vyklidit obrovský starý hotel Blackwell. V té chvíli ještě netuší, kdo se v něm skrývá... Seznamte se s Jacobem Goodnightem. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (228)

demented 

všechny recenze uživatele

Jediné čo stojí za to, je atraktívne prostredie malebného hotela ala Hilton a záverečný Kaneov pád z okna. Inak je to bohapustá nuda bez štipky invencie, atmosféry a zábavnosti. K tomu pridáme ešte sterilnú videoklipovú réžiu a blbý, ťažko klišovitý dej, no a dostaneme typický veľkovýrobný horový produkt "made in USA", ktorý poteší snáď len zarytých fanúšikov hlavnej star - Glena Jacobsa. Človek by povedal, že keď už je to také hovädo, aspoň trošku bude vzbudzovať strach. Opak je však pravdou. Darmo sa nám zaháňa hákom či sekreou, darmo má kontaktnú šošovku a umelý chrup, pretože zlovestný je asi tak ako macko Pú. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

V tomto vynikajícím ultra drsném hororu se v titulní roli záporáka představuje populární wrestler Kane alias Glen Jacobs, který ve své roli působí skvěle primitivně, skoro vůbec nemluví, zato ale s oblibou své oběti rozseká, případně rovnou napíchne na ostrý hák, navíc jim vydloubne oči, a to všechno jen proto, aby potěšil svou zvrhlou maminku, která dělá správcovou v jednom zchátralém hotelu. Zrovna dorazilo čerstvé masíčko v podobě mladistvých delikventů, kteří sem byli spolu se zmrzačeným dozorcem vysláni, aby to tu v rámci zkrácení trestu trochu poklidili. A od jejich příjezdu se jejich nedobrovolný pobyt v hotelu změní v jedna velká krvavá jatka, kdy není jisté, kdo vlastně přežije. V tomhle hororu je navíc záporák spíše sympaťáček, ale ani teenageři nepůsobí hloupě, a tak je těžké si vybrat, komu fandit, navíc režisér Gregory Dark se vybičoval ke skvělému výkonu, a tak tomuhle hororu nechybí téměř nic tak zásadního. ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Nechala jsem se nalákat trailerem a byla to chyba. Velice dobře splnil svůj účel. Hned vám nastíním, o co ve filmu jde. Parta mladých delikventů si chce snížit trest tím, že půjde uklízet zchátralý barák. Zatím se všechno vyvijí slibně. Pak to teprve příjde. V domě číhá zabiják, který bude naší mládeži úklid pěkně znepříjemňovat. Čapne vždycky toho nejbližšího. Mrskne s ním o zeď a pak mu provede něco hrozného. Nejde o žádného mutanta nebo minozemšťana, ale o šílence, který má zálibu ve vydloubávání očí. Pěkně hnusná záliba, ale kdyby sbíral známky, tak ho do filmu asi nikdo nepustí. Za vším hledej fanatickou matku. Takže, bacha na rodiče, oni jsou klíčem k našemu chování. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Kedy bolo, vtedy bolo, boli raz 80. roky. A v tých rokoch prekvital žáner, slasher zvaný. Ako roky plynuli, kúzlo opadávalo a na celé to žánrové kráľovstvo padla hmla zatratenia. Až neskôr, prišiel princ ( W.CRAVEN ) a kráľovstvo zachránil od nekonečnej chudoby. Slasher ako žáner, sa niekoľko krát zmietal sem a tam, ale stále vedel povstať. SEE NO EVIL je takým nejakým dôstojným zástupcom tohoto smeru a ponúka presne to pravé orechové. Aj keď to nerobí až tak dobre. ()

Zayl 

všechny recenze uživatele

Zručně vyfrézovaný slasher ve špinavých kulisách starého hotelu. Prostředí temných chodeb a zákoutí poskytuje ideální podmínky pro pořádnou naháněnou a rozhodně si s tím autoři dali velkou práci, což dotvářelo už tak ponurou atmosféru. Zabiják je mohutný psychopat, jehož zálibou je vydloubávání očí, lámání kostí o zeď mu také není cizí a zdejší škodnou loví převážně hákem připevněným na řetězu. Pro své oběti tak připraví několik bolestivých zabití a pro diváka super zábavnou vyvražďovačku. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (14)

  • Všechny scény v autobusu byly točeny se zeleným plátnem. (Polgedney)
  • Natáčení filmu probíhalo ve Warner Roadshow Studios (nyní Village Roadshow Studios) v australském městě Gold Coast nacházející se na jihovýchodě státu Queensland. Natáčelo se 32 dní. (noelcoward73)

Reklama

Reklama