Reklama

Reklama

Neviditelné zlo

Trailer

Skupinka mladých delikventů dostane za úkol vyklidit obrovský starý hotel Blackwell. V té chvíli ještě netuší, kdo se v něm skrývá... Seznamte se s Jacobem Goodnightem. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (228)

t_gon 

všechny recenze uživatele

Tohodle chlápka (Gregory Dark) jsem nikdy neznal. Ale od teď je dobré si jeho jméno pamatovat a vyhýbat se jeho filmům jak nejvíc to půjde. I když má bohatou filmografii, tak tímhle snímkem dokázal, že točit prostě neumí. Absolutně nemá styl, dobrý vkus co se záběru týče, střih byl velice chaotický a celkově byl film, o tupém a velkém "bijusovi", jež v obřím hotelu masakruje partičku teenagerů, nechutně o ničem. O odporných tricích a klasických "dementních" počinech herců se zmiňovat taky netřeba. Prostě strašný film se vším všudy... ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to celkom dobrý horor. Má dobrý príbeh o skupine neškodných mladých zločincov, ktorí dostanú za úlohu pomôcť s úpravou starého nefunkčného hotela, ale časom zistia, že sa v jeho tajných chodbách ukrýva veľmi nebezpečný brutálny vrah, s ktorým má dozorca sprevádzajúci mladých zločincov už svoje skúsenosti. Spracovanie je na tom dobre, film je dosť krátky, takže ani nemôže začať nudiť, po zaujímavom úvode už film zoznámi so všetkými postavami a priestormi hotela a po polhodine filmu sa už je stále na čo pozerať, pričom okrem likvidácie mladých sa dej ešte trochu venuje aj vrahovej minulosti. Hororových scén je tu plno a som s nimi spokojný. Fungujú ale samozrejme len v rámci svojho typu, o atmosféru a ani napätie tu moc nejde, hlavné slovo majú hlavne rôzne naháňačky a následné skrývačky pred vrahom a viacero slušných likvidácií s kvalitnými krvavými scénami za pomoci rôznych prostriedkov. Ani sa nedá vybrať to najlepšie, napichnutie na hák cez čelusť, pád na lane, alebo aj skvelá záverečná likvidácia, po tejto stránke sa tu je rozhodne na čo pozerať. Jedine to vydlabávanie očí hlavne kvôli svojej početnosti začne časom nudiť. Herecké obsadenie je obyčajným štandardom, hlavným kladom je bezpochyby výborný Glenn Jacobs, ktorý svojou postavou, aj výzorom na vraha tohto typu sedí dobre a mladíci vôbec nepôsobia dojmom nejakých zločincov, je to úplne bežná zostava typických vyvražďovačiek, ale aj tak sú tu len na to, aby mohli čo najzaujímavejšie umrieť a to si splnia. Réžia je bez väčších problémov, jedine mi vadí to občasné chaotické prestrihávanie, ktoré je už pomaly štandardom týchto moderných hororov tohto typu a technická stránka je na tom dobre. Ale nie som moc spokojný s prostredím filmu, film sa odohráva iba v interiéroch, ktoré navyše pôsobia až príliš stereotypným dojmom. Neviditeľné zlo nie je žiadny hororový klenot a to ani v tejto dobe, ale fanúšika tohto subžánru, v ktorom ide hlavne o vraha a jeho likvidácie s dostatkom krvi rozhodne nesklame. 72% ()

Reklama

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

co se mi na filmu líbilo?? začátečných 10 minut.. seznámení s delikventy.. tetování té dívky.. vlasy té druhé dívky.. gelové nehty Jacoba.. zvonečky.. a SPOILER Jacobovo skonání.. hlavně ten jeho let z okna.. KONEC SPOILERU takto jsem se hodně dlouho nezasmála.. máma, která šla zrovna kolem jen nakoukla a s údivem se mě zeptala: "Neříkala jsi, že jdeš koukat na horor??" -- co se mi na filmu nelíbilo?? ten zbytek :-D ale hlavně ta scéna se psi.. to si mohli scénáristi odpustit ;) ale kupodivu se dá na tento film koukat.. nejsympatičtější je ta délka.. 81 minut se dá přežít :) P.S. monolog přesně všechno vystihl :) ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Téntokrát nejede skupina mladých kamarádů někam na víkend, ale skupina věznů jede uklízet schátralý hotel. Už to samo o sobě je blbost nebot by to neuklidili , ani do soudnýho dne (8 pater) k tomu je hlídají jedna ženská a chlápek co přišel při akci o ruku a tak má protézu. A v hotelu je stará žena co to tam má na starost. Skupina 8 věznů je od začátku naprosto nesourodá a dělají jeden problém za druhým. Pak se polovina v noci vydá do horních pater si vrznout, další část chce zdrhnout a zbytek hledá poklad. To , že tam nejsou sami je snad jasné a tak jednoho po druhém jakýsi magor masakruje, bere si jejich oči a dává si je do sklenic s vodou. Dějově nic převratného, ale přece dobře koukatelné, Kdo bude ten štasný nakonec je taky skoro jasný od začátku aspoň ta ženská část. Celkově se to dá hodnotit jako slušnou vyvraždovačku s dobrou atmosférou i nápadem. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Pusťte mě dolů, prosím!!!" .... ,,Áááááááááá!" Slasher těžící z poetiky texaských masakrů, hor s očima a dalších špinavých vyvražďovaček o sběrateli očí. Když je máma magor, je pak syn magor dvojnásobný (nebo dcera, vzpomeneme-li si na Carrie). Tematicky tedy nic nového, ale musím po letech uznat (a zvedl jsem o jednu hvězdu), že místy je tenhle snímek fakt zábavný. Skvělá práce s hákem (nejlepší je asi zásek pod dolní čelist), vydloubávání očí, krmící se skupinka roztomilých hafanů či ohánění se sekerou zrátka rozesmějí. Švábi, špína, potkani, rez, prach. A taky se tu poměrně dost létá - děvčata létají, matka létá i Jacob létá. Jo, staré hotely mají své kouzlo! ()

Galerie (51)

Zajímavosti (14)

  • Pracovní název filmu byl Eye Scream Man, později se uvažovalo o pojmenování The Goodnight Man, nakonec však zvítězil See No Evil. (Terva)
  • Glenn Jacobs (Kane) povedal, že najlepšia vec na natáčaní filmu bola, že mohol počas celých dvoch mesiacov spať v jednej posteli. Kedže bol ako profesionálny wrestler stále na cestách, tak túto možnosť nemal. (FromHell)
  • Všechny scény v autobusu byly točeny se zeleným plátnem. (Polgedney)

Reklama

Reklama