Reklama

Reklama

Neviditelné zlo

Trailer

Skupinka mladých delikventů dostane za úkol vyklidit obrovský starý hotel Blackwell. V té chvíli ještě netuší, kdo se v něm skrývá... Seznamte se s Jacobem Goodnightem. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (228)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Tohle další horor z té široké rodiny vyvražďovaček. Rodiny vskutku obří, kde se však všichni příbuzní podobají jako vejce vejci. Tu a tam se někdo vyvýší vyší brutalitou, více lekačkami či nějakou hezkou herečkou, ale to je tak vše. Pravidla tohoto žánru jsou daná. Nějaká skupinka někam jede, na něco nebo někoho tam narazí a to něco nebo někdo je postupně likviduje. Buď nakonec nějaký šťastlivec přežije a ono monstrum zneškodní, nebo ne a pak jsou tu otevřené konce pro druhý, třetí, čtvrtý a někdy i pátý díl. A tak nic nového od takového díla skoro čekat nejde. Důležité jsou však lokace, kde se onen tuctový příběh vypráví. A v tomto filmu je právě ono místo samotné jeho hlavní devizou. Alspoň u mne. Hotel Blacwell naštěstí nebyl léta adaptován a tak, když v roce 1971 vyhořel, bylo veškeré vybavení i vnitřní dekorace původní. Milovníci art deca ihned s gustem obhlédnou všechny ty detaily vstupní haly, lustrů, výtahu i samotného vybavení pokojů. Nevím, zda tvůrci natáčeli film v nějakém skutečně vyhořelém hotelu z meziválečného období či se jednalo o kulisy. Pokud ano, byly dokonalé a já velmi oceňuji ty, kteří se tím takto zabývali. Ději jsem věnoval pozornost pravda menší, tam se jednalo o naprostou tuctovku zralou sotva na dvě hvězdy. přihlížím ale k originálnímu prostředí. Dávám tedy za tři naostřené háky. * * * ()

Copacabana 

všechny recenze uživatele

Vizuálne veľmi pekné, nemám čo vytknúť, odpudzujúce prostredie, správna atmosféra, originálne a prekvapujúce vraždy, rozobratá psychológia vraha, detailná kamera, po technickej stránke všetko ako má byť, avšak mala som problém s amatérskymi hercami a tým, že film ma nedokázal poriadne vystrašiť a vystupňovať napätie, ocenila by som tiež, keby dopriali viac odhalenej brutality pre horor fans - preto znižujem o 1 *. A ten pád na konci mi pripadal ako vystrihnutý z nejakej pc hry. (pre mňa osobne mínus, no niekomu sa to môže naopak páčiť.) ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

(Původní hodnocení - 15.10. 2014 - 4*) Konečně jsem se po tak dlouhé době opět dostal k tomuto Hororu, zda ho přidat na profil do mého seznamu, k těm lepším a nezapomenutelným žánrovým kouskům. A určitě si to zaslouží. Protože i po těch více jak sedmi letech, jsem si pamatoval jednotlivé scény a i dnes se mi to líbilo, udrželo v napětí a některé smrti, jsou opravdu povedený. Na to, že režisér má na svém kontě většinou erotické a pornografické filmy, tak tohle se fakt povedlo. Jen škoda, že tu nahotu nepřenesl i sem - skupinka pěkných holek, společně v opuštěném hotelu s výtržníky, který mají za úkol ho uklidit a za odměnu se jim sníží doba trestu. Má to skvělou atmosféru, odsejpá to, povedné Gore a efetky a Glenn Jacobs alias KANE, se pro tuhle roli hodil víc, než kdokoliv jiný. Slušná pecka i na dnešní dobu a docela mi poslední dobou chybí tyhle brutální Horory, kde řádí a zabíjí nabouchanej psychopat. Původní hodnocení tedy určitě neměním. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Klasický priemer. Mierne nadpriemerne som sa však pobavil. A ani som viac nečakal. Proste kvalitné rozprúdenie krvi v žilách lahodné na tmavú noc po ťažkom dni. Podobných vyvražďovačiek by sa dalo natočiť milióny, stačí zmeniť prostredie, pointu a je to. Čím som bol však prekvapený, bol výber zimomriavkavých hororových melódií, ktorý bol fakt desivý a výber cool hudby. A nadpriemer boli aj celkom fajn herci, teda aspoň na pohľad. Rýchle, aj keď ohrané, hustá atmoška, kvalitné efekty a hudba. Neviem prečo, ale ja som za kladných 75%. ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

kdyz jsem videl uvodni obrazek k filmu na dvd, rekl jsem si super to bude neco na zpusob horor-komiks, protoze jsem si myslel ze hlavni antihrdina je nejakej hulk s rohama, a ono ouhle ..... to je jen jeho hak. Kazdopadne me film spis zklamal, ale nic jsem od nej taky neocekaval, ale byla tam jedna dobra scena s mobilem, jak ji ho nacpal do krku.... ()

Galerie (51)

Zajímavosti (14)

  • Pracovní název filmu byl Eye Scream Man, později se uvažovalo o pojmenování The Goodnight Man, nakonec však zvítězil See No Evil. (Terva)
  • V jedné z prvních verzích scénáře neměl Jacob Goodnight (Glenn Jacobs) oční víčka. (Polgedney)
  • Všechen prach a mouchy byly přidány do filmu digitálně pomocí CGI. (Polgedney)

Reklama

Reklama