Reklama

Reklama

Marie Terezie

(seriál)
  • Rakousko Maria Theresia (více)
Trailer 2
Česko / Rakousko / Maďarsko / Slovensko, (2017–2021), 8 h 35 min (Minutáž: 94–114 min)

Režie:

Robert Dornhelm

Hrají:

Táňa Pauhofová, Kateřina Coufalová, Aaron Friesz, Ursula Strauss, Martin Pechlát, Adam Vojtek, Rosaria Viola Mlčková, Kateřina Winterová, David Švehlík (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(5)

Recenze uživatele Pavlínka9 k tomuto seriálu (2)

Série 1 (2017) (S01) 

To si tak jedete na dovolenou do Jižních Čech a najednou Vám kamarádka vypráví, že se zde na zámku v Kroměříži točila Marie Terezie :) Jelikož nejsem fanouškem českých filmů - nalákala mě na to, že je to mix :) A jsem ráda, že jsem to viděla :) Zajímavé ztvárnění panovnice, matky a manželky. Skvělý Vojta Kotel, krásné interiéry a oblečení a doplnění si základních historických faktů (ovšem s mírou). Taky jsem ráda, že prvně natočily dva díly a podle "úspěšnosti" se rozhodli pokračovat dál :) ()

A Woman at War (2019) (S02) 

Navazuji na komentář k předešlému dílu a jsem moc ráda, že natočili další díly. Vojta Kotek mi v té roli tak seděl :) To, že vyměnili herečku u Marie Terezie - to mi přijde smysluplné. Myslím si, že už tvůrci věděli, co si mohli dovolit a šli do toho naplno. Je to skvělé jako první díl, ale už mi přišlo, že jsou si více jistí a vědí, co čeho jdou :) Super :) Uvidíme, co bude dál :) ()

Reklama

Reklama