Reklama

Reklama

Legenda o zlaté perle

  • Hongkong Wai Si-Lei chuen kei (více)
Trailer

Hrdinou filmu je neprůstřelný supermuž Wisely, v civilu spisovatel sci-fi, který perfektně ovládá umění zápasu kung-fu, stejně jako jeho půvabná přítelkyně Sue, sestra šlechetného mezinárodního gangstera Paula Durana. O tajemnou zlatou perlu, obdařenou magickými schopnostmi, s nimi soupeří záhadný milionář Howard Hope. Zároveň se snaží perlu získat zpět mniši nepálského kláštera, v němž byla po staletí uložena jako posvátný předmět a odkud ji uloupil Wiselyho přítel David. (NFA)

(více)

Diskuze

majo25

majo25 (hodnocení, recenze)

Pri hongongsko-nemeckom dobrodružno-sci-fi filme s hodnotením 80% som velmi zagúľal očami. Ale už od začiatku som sa dobre dobrodružne bavil, aj fóry boli zábavné (ale radšej by som ich v dobrodružnom filme videl pomenej), plusom boli karate scény, ktoré boli urobené tak, ako na Hongkong patrí. Osadenstvo sympatické, efekty na rok a pôvod vzniku velmi dobré, naivitu som očakával, takže není o čom. Moje hodnotenie: 75%

Idaho

Idaho (hodnocení, recenze)

Kdysi dávno jsem udělal hnusný VHS rip a , ale ten je dávno mrtvý. Jo a ten dabing je pěkně hnusný, takže nedoporučuji. :-)

Reklama

Reklama