Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Severní Atlantik, pobřeží Grónska. Právě tady, v hlubokých vodách ledového oceánu, leží obrovské zásoby černého zlata a nad nimi se tyčí největší ropná plošina světa. Při vrtání dojde k otevření pukliny, pod níž je ukryt druhý „zrcadlový“ oceán, existující pod tím naším už miliony let. Když začne mořskou vodu otravovat dusivá ropa, vyděšení tvorové se ženou k hladině. S prvními barely vzácné tekutiny se otevřel svět prehistorických zabijáků. A ten největší začal právě útočit! (Magic Box)

(více)

Recenze (110)

Ctitel odpad!

všechny recenze uživatele

Strašná kamera, strašné "herecké" výkony, děsivé animace a jako lahůdka nakonec nesmyslné úmrtí. SPOILER! Ale vážně, ty animace... např. ten výbuch megalodona, lepší výbuchy jsem zvládal v grafických projektech na střední škole. Docela by mě zajímal rozpočet filmu, bohužel jsem ho nikde nenašel. ()

Djkoma odpad!

všechny recenze uživatele

Velmi špatný vtip. 99% filmu je naprostá slátanina a to 1%, stojí za shlédnutí. Bohužel to jsou úvodní titulky, po kterých každý pro vlastní bezpečí měl přepnout program. Lituji lidí, co tak neudělají a i já sám jsem v o půl 2 ráno hledal svojí pistoli se stříbrnými náboji(jistota je jistota). Nazval bych tento film ne megalodonem, ale megashitem. Třeba by se někdo na to chytil a neodolal. ()

Reklama

mirkath1 

všechny recenze uživatele

Ano, je to kravina, ale my tzv. páni tvorstva děláme vše proto, abychom zničili svět sami. Cožpak víme co kde může žít a stejně pořád otevíráme Pandořinu skříňku a myslíme, že nám vše projde. Doufám, že se jednou najde protivník, kterého nezdoláme a svět konečně půjde do hajzlu a necháme přírodu v klidu. Možná by se třeba mohl vrátit nějaký ten raptor :) ()

elanista1 

všechny recenze uživatele

Ceckovy vzhlad a efekty ako z cias prveho King Konga ani nie su tym najhorsim co tento videofilm potapa do odpadovych vod, ale k dobremu pocitu to urcite nepridava. Prvych 50 minut sa vobec NIC nestane, ludia sa len zhovaraju a zhovaraju, a ja som nedokazal udrzat myslienky na filme a pocuval som kazdu desiatu vetu. Nastastie na konci pride RELATIVNE napinavy zaver, pri ktorom sa vsak treba parkat len pousmiat, ani som viac necakal. Ale nemam dnes odpadovu naladu, a film ma ani velmi neznervoznil. Urcite existuju aj horsie kusky, len ma ich momentalne vela nenapadne. ()

curunir 

všechny recenze uživatele

,,TO JE VÁŽNE ÚŽASNÉ." ,,ÁNO, NA DISCOVERY TI UTRHNÚ RUKY." __ Až tak prehnane kriticky by som tento film ako sa o ňom píše v odpadových komentároch nevidel. Ono je pravda, že tomu miestami citeľne chýba logika (z 22 člennej osádky ropnej plošiny vystupuje vo filme asi 8 ľudí, ten zvyšok ako by útok megarybičky vôbec nezaujímal a mali to celé na háku) a atmosféru to tiež bohvieakú nemá, ale to je u týchto filmov úplne bežné tak čo potom? Dokonca by som povedal, ako tu poznamenal aj Paldini, že do príchodu hlavného aktéra má film omnoho väčšie napätie ako potom. Najväčšou chybou tu je, že v druhej polovici (alebo v poslednej polhodine ak chcete) chýba ako akcii tak aj rybke väčšia dravosť a žiadne nervydrásajúce scény netreba čakať. Tie efekty nič moc, ale v žánri som videl už aj omnoho horšie, takže sú na takej priemernej úrovni. Nenudil som sa však ani chvíločku, páčilo sa mi tiež prežitie viac ako dvoch jedincov, takže tie 3* s polovičným prižmurením oka môžem kľudne dať. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Název žraloka Megalodon je odvozen od skutečné paryby, která žila ve světových oceánech před cca 1,6 až 16 miliony let. Byl největší svého druhu a dosahoval délky 12 až 18 m. Lovil velryby a velké ploutvonožce, podle jiných teorií spíš hlavonožce ve velkých hloubkách. Údaje jsou prokázané z fosilních nálezů. (GilEstel)
  • Natáčení probíhalo ve městech Bordentown, Farmingdale, Paulsboro a na Riverside Township v americkém státě New Jersey. (Terva)

Reklama

Reklama