Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Severní Atlantik, pobřeží Grónska. Právě tady, v hlubokých vodách ledového oceánu, leží obrovské zásoby černého zlata a nad nimi se tyčí největší ropná plošina světa. Při vrtání dojde k otevření pukliny, pod níž je ukryt druhý „zrcadlový“ oceán, existující pod tím naším už miliony let. Když začne mořskou vodu otravovat dusivá ropa, vyděšení tvorové se ženou k hladině. S prvními barely vzácné tekutiny se otevřel svět prehistorických zabijáků. A ten největší začal právě útočit! (Magic Box)

(více)

Recenze (110)

sheen 

všechny recenze uživatele

Zasloužená jedna hvězdička? nebýt fanda žraloků tak stěží, takovou sračk* jsem snad ještě neviděl. Triky, že bych je udělal doma na koleni na 386tce (celkový dojem jako kdybych sledoval nějaké levné herní video), herci uplně mimo. Atmosféra? to jim asi moc neříkalo a do sci-fi to mělo sakra daleko. Žraločí brak. ()

monolog 

všechny recenze uživatele

asi se na ten film podívám ještě jednou, jestli ho vůbec budou dávat. proč? ne, nejsem masochista ani sebevrah, ale jak píše Djkoma, nejlepší část jsou úvodní titulky a ty jsem neviděl! Vlastně jsem ani neviděl konec, protože si ho docela dobře dokážu představit sám. Pseudoekologický kecy skrze celej film mě štvaly, herci taky, děj ještě mnohem víc. Jak píše wopi, jediná celkem pěkná a zábavná věc byly ty nový druhy v jeskyni. Jenže tím to skončilo Jinak to byla totální slátanina a jen tak mimochodem, když dělali průzkum, jestli se vůbec oplatí postavit tu plošinu, jak mohli přehlídnout tu obrovskou jeskyni plnou všech možných potvor a jednoho nasranýho pravěkýho žraloka? Pokud to bylo vysvětlený ve filmu, omlouvám se, ale po hodině hloupýho děje jsem ten film prostě přepnul na ten lacinej eroťák na markíze, kde jsem se neuvěřitelně bavil inteligencí filmu, kde jde jen o jedno - vzrušit mladý nedospělý klučíky, protože jinak to jsou taky sračky. Jo ještě něco, viděli jste film Deep star six? Přišlo mi to tomu snímku dějově strašlivě podobný. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ale ľudkovia, nemusíte nadávať na pokleslú filmovú zábavu, keď určite polovička z vás sleduje debilné TV programy na našich vychýrených komerčných staniciach a hlasno sa pri tom zabávate. Toto je zábava! Je to hrozný film, ale je dôkazom všeobecnosti a mnohorodosti umenia zvaného Film. Opona padá a fajnšmekri tlieskajú. ()

Paldini 

všechny recenze uživatele

Tenhle film není zase tak špatný, jak by mohlo vypadat z hodnocení a komentářů, dokonce do chvíle, kdy se objevil žralok, jsem se celkem dobře bavil. Žralok ovšem všechno pokazil, je neskutečně dokonale digitálně umělý, hnus. Celkem jsem dostával záchvaty smíchu, když žralok jenom tak nevině proplouval kolem konstrukce ropné plošiny aniž by do ní narážel, avšak celá plošina se chvěla monstrózními otřesy. No a mezi postavami mi chyběl nějaký podlý záporák. Všichni byli až moc kladní, navzájem si pomáhali a spolupracovali. ()

Madadajo odpad!

všechny recenze uživatele

Zajímavé, velmi zajímavé. Záběr ve velkém celku: Přílet helikoptéry, kamera sleduje její let. Záběr v celku: Pohled na dveře helikoptéry, v okně vidíme asi hlavního hrdinu, rám dveří má sněhově bílou barvu. Opět záběr ve velkém celku: Celá helikoptéra, je tmavě šedé barvy bez jediného proužku bílé... A podobných kousků tam bylo ještě víc, než kolik by někdo dokázal vůbec naplánovat schválně. Občas si říkám, že už jsem zažil docela hodně ale toto... Zajímavé, velmi zajímavé. Jen tak bokem, abych nezapoměl zmínit, smál jsem se, že tak obrovská plošina plave po hladině a ke dnu je připoutána železnými lany, ale budiž. Jenže pak jsem se málem "počůral", když při zemětřesení na dně oceánu se otřesy otřásala i v té chvíli plovoucí plošina. Co dodat? Zajímavé, velmi zajímavé ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Název žraloka Megalodon je odvozen od skutečné paryby, která žila ve světových oceánech před cca 1,6 až 16 miliony let. Byl největší svého druhu a dosahoval délky 12 až 18 m. Lovil velryby a velké ploutvonožce, podle jiných teorií spíš hlavonožce ve velkých hloubkách. Údaje jsou prokázané z fosilních nálezů. (GilEstel)
  • Natáčení probíhalo ve městech Bordentown, Farmingdale, Paulsboro a na Riverside Township v americkém státě New Jersey. (Terva)

Reklama

Reklama