Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Severní Atlantik, pobřeží Grónska. Právě tady, v hlubokých vodách ledového oceánu, leží obrovské zásoby černého zlata a nad nimi se tyčí největší ropná plošina světa. Při vrtání dojde k otevření pukliny, pod níž je ukryt druhý „zrcadlový“ oceán, existující pod tím naším už miliony let. Když začne mořskou vodu otravovat dusivá ropa, vyděšení tvorové se ženou k hladině. S prvními barely vzácné tekutiny se otevřel svět prehistorických zabijáků. A ten největší začal právě útočit! (Magic Box)

(více)

Recenze (110)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ale ľudkovia, nemusíte nadávať na pokleslú filmovú zábavu, keď určite polovička z vás sleduje debilné TV programy na našich vychýrených komerčných staniciach a hlasno sa pri tom zabávate. Toto je zábava! Je to hrozný film, ale je dôkazom všeobecnosti a mnohorodosti umenia zvaného Film. Opona padá a fajnšmekri tlieskajú. ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Pozor !! Oficiální text distributora obsahuje spoilery cca 75% děje "filmu" a já Vám sdělím zbylých 25% - Žralok vypadá jako z nějaký dvacet let starý hry, je neuvěřitelně k smíchu a zaručeně neudělá nic, na co si za dva dny max vzpomenete. Jo a ještě jedna důležitá informace. Posloucháte? Čtete pozorně? Ok...tak Já Vám to prozradím. Je to MRDKOVINA ()

Reklama

drackula 

všechny recenze uživatele

Film sa tváril strašne megalomansky :D ale nevyšlo to. Nedostatok financií na tieto megalomanské zábery sa riešili počítačovou animáciou a pri niektorích scénach som mal pocit že pozerám dobre urobené intro nejakej počítačovej hry, keďže týchto umelých záberov bolo naozaj neskutočne veľa. Príbeh kostrbatý, postavy plytké, dialógy tupé.... :D Jediné plus si tento film zaslúži za to, že žralok bol vcelku obstojne animovaný a vyhli sme sa tak gumenej nepohyblivej replike, ktorá mala vyzerať akože reálne.....ale ajtak....15 %... ()

Pan.Antonin 

všechny recenze uživatele

Ale jo, nebylo to tak špatné, jak jsem čekal. Za mě lepší než Lovec žraloků. Zápletka velmi dobrá, vykreslení pravěkého moře předčilo má (nízká) očekávání a výkony herců sice podprůměr, ale nic děsného. Samotné hororové scény už se moc nepovedly. Scéna s pravěkou rybou je zoufale špatně nastříhaná a samotný Megalodon je udělaný pomocí počítačových efektů a vypadá jak z nějaké počítačové hry. Objeví se až po nějaké době a závěrečné finále se tvůrcům vůbec nepovedlo. Slabší dvě hvězdy. ()

blackrain odpad!

všechny recenze uživatele

Další pokus o následovníka legendárních Čelistí vůbec nevyšel a že těch nejrůznějších pokusů ale bylo. Všechny dopadly, tak jak dopadly. Přijít s něčím novým, co by se alespoň rovnalo Čelistem nebo je dokonce překonalo, je opravdu velký problém. Bestie s plnou tlamou ostrých zubů jako nože se tady objeví asi v poslední půlhodině, pěkně se vyřádí a pak potupně zemře. Žralok by měl vypadat hrozivě, vzbuzovat strach a zároveň respekt a ne aby vypadal k smíchu. Nemám chuť se na tenhle kousek podívat znovu a hlavně to nehodlám riskovat. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo ve městech Bordentown, Farmingdale, Paulsboro a na Riverside Township v americkém státě New Jersey. (Terva)
  • Název žraloka Megalodon je odvozen od skutečné paryby, která žila ve světových oceánech před cca 1,6 až 16 miliony let. Byl největší svého druhu a dosahoval délky 12 až 18 m. Lovil velryby a velké ploutvonožce, podle jiných teorií spíš hlavonožce ve velkých hloubkách. Údaje jsou prokázané z fosilních nálezů. (GilEstel)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno