Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pohledná a dobrosrdečná čarodějka Isabel Bigelowová se rozhodne začít nový život jako obyčejný člověk, tedy bez kouzel. Usadí se v domě poblíž Hollywoodu, ale brzy zjistí, že dodržet předsevzetí nebude vůbec snadné. Když jí v kavárně nechtějí pět minut po jedenácté přijmout objednávku snídaně, vrátí hodiny o deset minut zpět. Když zapomene peníze, vyčaruje si kreditku. A pokaždé si říká, že tentokrát je to opravdu naposledy. Jednoho dne si jí v knihovně všimne samolibý herec Jack Wyatt, který marně hledá neznámou herečku pro roli mladé čarodějnice do chystaného remakeu kdysi oblíbeného seriálu Moje krásná čarodějka. Podmínkou je, aby herečka uměla krčit nos stejně rozkošně jako kdysi její předchůdkyně. Na tiskovce Jack představí svůj objev, pozornost novinářů však upoutá především slavná Iris Smythsonová, která má hrát Isabelinu matku. Když Isabel krátce po začátku natáčení pochopí, že ji jen využili, rozhodne se pomstít a během chvilky svými nenápadnými kouzly Jacka znemožní… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (299)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Krásna čarodejka Isabel Bigelow sa rozhodne, že zanechá čarovanie a presťahuje sa do luxusnej štvrte v Los Angeles. Tam chce žiť prostým životom smrteľníka. Zo všetkého najviac, ale túži spoznať pravú lásku. Toľko zhruba k obsahu tejto prisprostlej, povrchnej zlátaniny. Skrátka blbosť. Lenže ono tam hrá Nicole Kidman. Nikdy som ju nemal zrovna v obľube, ale rešpektoval som fakt, že sa jedná o talentovanú herečku. To asi budem musieť tiež prehodnotiť. V tomto filme sa upísala do úlohy, ktorá by pasovala skôr nejakej mladej afektovanej teenagerskej hviezdičke. A myslím, že aj tá by ju zvládla lepšie. Pretože primadona Nicole sa tu len trapne poťahuje za uši a nechutne krúti nosom ako po poriadnej laine kokaínu. No a jej partner Will Ferrell? Ešte horšie. Nuž, tak to dopadá, keď homosexuál má zahrať milovníka. Veľmi zlý film. * ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Čo keby ste išla do prívesu a dala si niečo na menzes?“ Ach Bože, tak toto bolelo. Neviem, možno ak poznáte seriál „Bewitched“ (1964) a film I MARRIED A WITCH (1942), budete sa smiať o čosi častejšie ako nešťastník, ktorý si ako prvú pozrie až MOJU KRÁSNU ČARODEJNICU, ale niečo mi hovorí, že i pre fanúšikov spomenutých vecí to bude za 40%. Desivo zdĺhavé scény, strata tempa od úvodných minút a na jeden plus (šarmantne starnúci Michael Caine zarábajúci na inkaso svojej preslávenej pobrežnej vily, ktorú si kúpil za honorár ČEĽUSTÍ 4: POMSTY) pripadajú desiatky minút nepredstaviteľnej nudy, bezradne sa topiacej v rušivo opulentnej vizuálnej stránke (milionárske vily, honosné večierky, obrovské hollywoodske štúdiá, počítačové triky, drahé značkové oblečenie). Najsmutnejší nie je ani tak pohľad na odrazu neschopnú režisérku Noru Ephronovú (BEZSENNÉ NOCI V SEATTLI, LÁSKA CEZ INTERNET) a producentku Penny Marshallovú (režisérku VEĽKÉHO), ale na hercov. Slušňácka profesionálka Kidmanová nemá šancu stíhať diablovi Willovi Ferrellovi, druhým menom Pán Improvizácia. Bohužiaľ, ani jeho fanúšikovia si na svoje príliš neprídu, pretože jeho brutálny komediálny prejav je tlmený trápnym scenárom, v ktorom nefunguje ani iný majster improvizácie, Steve Carell. A to už fakt o niečom vypovedá. Niečo ako keď skombinujete ZOZNÁMTE SA, JOE BLACK, celovečerný SEX V MESTE a STEPFORDSKÉ PANIČKY (z roku 2004, náhodou tiež s Kidmanovou). No proste hrôza. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $85miliónovTržby USA $63,313,159Tržby Celosvetovo $131,426,169║ Suché, príbehovo stratené, načrtnutí vzťah(Kidman-Ferrell) bez skutočnej iskry, herecký potenciál to malo ale kde nič tu nič, prevažne to je len premávanie po pľace, nič viac, kde tu je závan vtipu ale to nezachráni túto umelú frašku. Strata času! /25%/ ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

VHS/// Obsazení 7/10 Děj 6/10 Hudba 7/10 Efekty 6/10/// +Nicole Kidman, slibný námět -nemá to tah na branku, otravný Will Ferrell a hlavně zbytečný Steve Carell, slabá druhá polovina/// Podobné jak film Moje superbejvalka, ovšem svůj potenciál to ani zdaleka nevyužilo. První polovina je příjemně zábavná. Čarodějka decentně čaruje a je to oddychová podívaná. Ale jakmile na scénu vstoupí Will Ferrell jde to do kytek. Nejenže jeho hraní herce je nesnesitelné, on není ani moc zábavný jako skutečná postava. Nehledě na to, že tu lásku jsem ani jednomu z nich nevěřil. Navíc je děsná škoda, že film nemá lepší scénář a nabitější dějové zvraty. Vždyť námět tolik sliboval a já se těšil, že čarodějka to tam pořádně zamete a ona přitom jen předvedla, jak umí lítat na smetáku.No nic, přijemně jsem si u filmu odpočinul, ale přiliš mě neokouzlil./// Celkem 64%/// ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nicole Kidman nemám moc rád. Přijde mi taková... prostě jí nemám rád, ale ve filmu "Moje krásná čarodějka" vypadala skutečně roztomile. Vlastně, kdybych měl film celý tak nějak zhodnotit, asi bych použil právě slovo roztomilý. Anebo neškodný. Snímek se vrací ke staré seriálové klasice, kterou u nás v podstatě neznáme, ale zase to není tak důležité, i když je pravda, že k postavám nebudeme mít takový vztah jako americký divák. Nevadí to ale, protože ve filmu je vše podstatné vysvětleno, a to opět docela roztomile. Hodně pomáhá i účast takových herců jako Michael Caine nebo Shirley MacLaine. Will Ferrell je jen tím správným komickým kořením. Místy je trapný, místy skutečně vtipný, prostě v jeho případě naprostá klasika. Co mě na filmu trochu mrzelo, to je skutečnost, že by z toho šlo vytřískat mnohem více vtipů. Vždyť v našem světě existují čarodějové, a je to romantická komedie. To by bylo scének. Ze začátku to film skutečně používá, ale pak se mění v komedii, která se zároveň trochu snaží poukázat na rozmařilost amerických seriálových hvězd a hvězdiček. Efekt v tomhle směru není příliš velký, opět se především jedná o prvek komický. Herci odvádějí celkem dobré výkony, ale romantická komedie příliš nepřekračuje stín klasické americké romantiky. Důležité je hlavně to, aby byl snímek líbivý, a takový skutečně je. Líbivý a roztomilý. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/10/zitra-nehrajeme-lovci-dinosauru.html ()

Galerie (38)

Zajímavosti (6)

Reklama

Reklama