Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(7)

Recenze uživatele honajz k tomuto seriálu (3)

Série 1 (2015) (S01) odpad!

Měl mě varovat už začátek, kde chlápek, který vaří přes 30 let, připraví šafránové rizoto, ví, co do něj patří a jak se mu odborně říká, byl vyhozen, a fitness nanynka, která viditelně připálí steak a dokonce ho zapomene osolit, jde dál! V dalším dílu vyhodí chlapa, že vajíčko použil na špagety, a nakonec nechají projít dál jiné dva, kteří také udělali vaječné těstoviny. Kamera pořád zabírá Slovenku Luciu, tu exotickou Karynu, bo jak se jmenuje, a pár dalších oblíbenců, takže je jasné, že nejde o umění vařit, ale o to, kdo vypadá fotogeničtěji a bude na obrazovkách co nejdéle nejlépe vypadat. V dnešním dílu Lucia předložila na talíři cosi, co vypadalo jako houlbí výkal, nemělo to koncepci ani myšlenku, a pochválili ji za esteticky dokonale připravený talíř?! Ts, ts. ()

Série 3 (2019) (S03) odpad!

Připadal jsem si jako u seriálu Lost. Spousta dobrých náznaků a tajemností, jen se bojíte, aby z toho autoři nechtěli lacině vybruslit lacinou a předem předpokládanou pointou - a ejhle! ono jo. Poslední díl pohřbil Lost, poslední díl a kolo s dezerty pohřbilo jakékoliv šance jen na vzdálené pomyšlení, že by se tady hrálo nějak fér. ((Pro ty, co neviděli - poměrně vyrovnané výkony, kolo s dezertem, z Leina talíře byli porotci docela unešeni, z Honzova nadšeni, až slintali a dojídali, což s enikdy nestalo, a Kristína přinesla muffiny s pomerančem a šlehačkou, z nichž byli porotci trochu rozpačití a říkali něco jako "Konečně se ti povedl i ten dezert". No, a hádejte, kdo vyhrál.). Rovnou ty soutěže zrušte, řekněte, komu a proč fandí porota, dejte mu cenu, a celou tu šaškárnu kolem si můžete odpustit. A jó vlastně - sledovanost a reklamní čas.. sorry, já zapomněl. ()

Série 4 (2020) (S04) 

Viděl jsem jen pár dílů, ale když třeba porce na talíři vypadá jak ho.vno od holuba a páni porotci se můžou zvencnout, jak dokonale je to nazdobený talíř a že by to hned dali do nějaké restaurace s michelinskou hvězdou... tak si říkám, ještě že nejsem bohatý snob a nemám potřebu utrácet za podobné miniatury tisíce. Btw, moje žena dělala v řeznictví a říkala, že ty nejluxusnější restaurace berou to nejpodřadnější maso, aby ušetřily a vydělaly... Zpět k pořadu - často jsem kroutil hlavou, proč tenhle/tahle postoupil/a a tenhle/tahle ne, soudě podle zmatků, nejistoty, vzhledu jídla. Ty chutě porotcům věřit můžeme, ale nemusíme - stejně jako vůně jsou chutě televizí nepřenosné. Každopádně mne to utvrdilo v tom, že podobně jako v americkém Chopped jde o předem domluvené a sjednané akce a výhry, ne o skutečný um. ()

Reklama

Reklama