Reklama

Reklama

9 hráčů se smrtí

  • Velká Británie House of 9 (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

9 lidí je z neznámých důvodů uneseno a ubytováno v zabarikádovaném domě bez jakékoli možnosti úprku. Jsou sledováni 75 kamerami a po probuzení k nim prostřednictvím mikrofonu promluví neznámý hlas a určí pravidla hry. Poslední přeživší získá odměnu v hodnotě 5 miliónů dolarů. Připravte se, hra začíná. (Pedestrian)

Recenze (130)

SphereF 

všechny recenze uživatele

Totální kravina s otřesným scénářem! Tak tupá scéna jako je ta, kde začne hrát hudba a všichni si udělají párty a trochu zapaří...nevěřil jsem, že ta hudba vychází z filmu, myslel jsem, že se mi zapnul winamp. Jak tady čtu tak vás překvapil skvělý konec. Mě tedy absolutně ne. !SPOILER(ikdyž je to asi zbytečné vůbec psát)! Nechápu jak je to možné, když ten maník začal skákat radostí jak vyhrál věděl jsem, že se něco stane a bude druhý level a to ještě nebyl uplně konec!SPOILER! Jedna hvězda za to, že jsem viděl opravdu větší braky než je tohle. Není nad filmy hodnocené odpad, ale člověk se u nich aspon zasměje zlatý Reptilicant! ()

Knor 

všechny recenze uživatele

Aaaaa tady se někomu zalíbilo Saw a Kostka a chtěl si něco takového taky natočit, ale jen okopírovat námět a slíbit přeživším 5 milionů nestačí. Předvídatelné, nezajímavé....je spousta filmů, které vypadají od začátku opravdu nadupaně a konec filmu je srazí do hlubin filmové žumpy a tady je to přesně naopak. Celé to z té žumpy vytáhl konec, jinak bych dal odpad. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Filmů o zavření lidí a následného vyvražďování známe několik. Vesměs jde vždy jen o laciné kopie původní Kostky nebo SAW. Zde nám sice nebylo ukázáno moc nového, ale tento film byl pojat trochu jinak. Nemusí být vždy jen důmyslné pasti nebo vymezený čas na zvládnutí úkolu, tady se prostě použijí vlastní ruce nebo kusy vybavení domu.To co film udělalo zajímavým, nejsou ani tak herecké výkony nebo efekty, ale hudba. Ona samotná má kouzlo si vás podmanit a vtáhnout do děje. Pomalu se stupňuje, mění rytmus, kdy od klavírní hudby přejde v tvrdší rock. Nejvíc byla použita v místech, kde se zrychloval děj nebo byly pasáže, kde se jen pilo nebo jedlo. Za hudbu bych dal 1- kdybych byl ve škole. Nakonec mě potěšil i otevřený konec a doufám, že bude pokračování. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Tajemný hlas, pět miliónů.. ale, no tak!! Jak vidno, mám období výživných sraček. House of 9 je další z mnoha otřepaných a zoufale se tvářících pamfletů, kteří se marně snaží vyrovnat svým předobrazům!! Absence nápadu, smyslu pro napětí.. hvězda je za konec, který ale zřejmě tvůrcům poradil nějaký náhodný kolemjdoucí!! ()

bufanda8 

všechny recenze uživatele

Film se mi ze začátku líbil… hororovou atmosféru dodávalo prostředí podivného domu... Byly tam ovšem také různé nedokonalosti nebo,,náhody´´, které mi prostě bily do očí :) Tak třeba hned zezačátku chtějí ti lidé co jsou uvnitř otevřít dveře... a heleme se, deska stolu není čirou náhodou ani přimontovaná k nohám, jupí použijeme ji :D Když má policista v civilu u sebe bouchačku proč by nemohl mít i mobil... nebo kdokoliv ostatní z nich. Pak další blbost – první oběť se lehce křápne o zábradlí a ani ne do hlavy a hned je mrtvá a z hlavy se jí začne valit kupa krve, naopak ten co je postřelený tam ještě hodinu cupitá po baráku stejně tak i ta ženská co pak vyhraje je zasažena dost silným elektrickým proudem nebo třeba nejmladší borce se zabodne nebozízek do krku a krev z ní začne stříkat jak šťáva z pomeranče a najednou je obhozená celá zeď. Hudba - měli tam takový mišmaš...jednou opera a pak hned hip-hop... v jedné chvíli to působí jako romantická telenovela podruhé zas jako jedna velká párty. A hudba k závěrečným titulkům mi vůbec nesedla protože i když to byl vcelku otevřený a nečekaný konec, vesele to určitě dopadnout nemohlo :) Závěr? Film na prd. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo ve filmovém studiu MediaPro v rumunské Bukurešti. (Terva)
  • Bonus na DVD obsahuje dva alternativní konce. (Terva)
  • Film měl nesoutěžní premiéru na filmovém festivalu v Cannes 20. května 2004. (Terva)

Reklama

Reklama