Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 2

  • USA American Pie 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nemotorný Jim, sympatický Kevin, sportovec Oz, intelektuál Finch a frajírek Stifler mají za sebou rok půstu na univerzitě a před sebou prázdniny. Pronajatý dům na pláži dává každému z nich naději na skvělý sex. Jejich touha po alespoň jedné bouřlivé noci je tak velká, že přijmou i brigádu, aby si vydělali nějaký ten dolar. Jenže správný sex dělají minimálně dva a v tom je i tentokrát potíž. O holky, které by měly pochopení pro jejich hobby, je nouze, a kluci to s nimi (i sami se sebou) mají zkrátka těžké. Dlouho a pečlivě připravovaný mejdan se i tentokrát poněkud vymkne režii. Nikdo však zkrátka nepřijde. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (489)

adams89 

všechny recenze uživatele

Po megaúspěchu prvních Prciček by byla rozhodně škoda, nevyužít jejich potencionálu na další díl. Oproti jiným odstrašujícím případům se tohle pokračování docela povedlo a o nějaké ostudě se netřeba bavit. Velkou výhodou pro natáčení bylo jistě to, že žádný z původních herců svou účast na filmu neodřekl, a tak jsme mohli opět s naší starou známou sestavou naplno prožívat vtipné situace kolem vztahů, lásek a sexu dnešní generace teenagerů. Naše čtyřka už sice problém jménem Panictví vyřešila, to ale ani v nejmenším neznamená konec tělnotekutního humoru a cool hlášek. Nelíbilo se mi jen, že můj velký favorit Oz dostal tentokrát o poznání méně prostoru a třeba takový Finch naopak až moc. Pro starší diváky to bude jen další jedna z mnoha nechutných hovadin, mladí se ale při ní skvěle pobaví.70% ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

Výborné pokračování “prciček“, skoro na stejné úrovni jako první díl! Máme tu starou známou partu, která si vyjela udělat mejdan do domu u jezera! Prvky příběhu jsou přibližně stejné jako v prvním dílu, ale v jiném prostředí. Jsou tu opět výborné vtipné scény a super vtipné hlášky! Staří známí opět excelují a je to fakt zábava! Prostě super teenage komedie se svým nezaměnitelným kouzlem a opět s výborným závěrem filmu! 4 hvězdy. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Dvojka mi príde ešte viac šťavnatejšia, vtipnejšia, pikantnejšia a aj o chlp lepšia. Producenti a scenárista prvého dielu máju všetko pevne v rukách a dvojku presunuli od školských lavíc k školským prázdninám. Jim, Kevin, Oz, Finch a Stifler sú späť s plnými zásobníkmi a po minulej skúseností sa snažia zabodovať na druhej méte. Okrem hlavných postav poteší, že sa vrátilo späť kopec vedľajších postav (Šerminator, Stiflerova mama), ale aj Rockoví soundtrack (Blink 182, Offspring, Sum 41), či vynikajúce vtipne a aj trápne scény s ľahkou romantickou a aj vtipnou bodkou na záver. Stifler: Ty krááávo, já jsem našel robertka! Velký modrý gumový čuráky pro všechy! Gumový čuráky teď frčej! 90% - 5* ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack David Lawrence: 1. Every Time I Look For You - Blink 182 [3:06] ,2. Scumbag - Green Day [1:44] ,3. Bring You Down - Left Front Tire [2:30] ,4. Vertigo - American Hi-Fi [2:12] ,5. (I'm Gonna) Split This Room In Half - Uncle Kracker [3:04] ,6. Be Like That - 3 Doors Down [3:57] ,7. Good (For A Woman) - Alien Ant Farm [2:28] ,8. Always Getting Over You - Angela Ammons [4:07] ,9. Cheating - Jettingham [3:47] ,10. Smokescreen - Flying Blind [3:34] ,11. Phoebe Cates - Fenix*TX [3:40] ,12. Susan - The Exit [3:13] ,13. Fat Lip - Sum 41 [3:01] ,14. I Will - Lucia [4:25] ,15. Halo - Oleander [4:43], ()

campix 

všechny recenze uživatele

Prcičky jsou naprostá klasika. A jejich druhý díl je pro mě tím nejoblíbenějším a nejčastěji viděným. Říkejte si co chcete, ale já na Prcičkách vyrůstal a pro mě je to prostě srdcovka a děsná sranda. Sice už to není takové jako to bývalo, ale stále to má jisté grády. Jen škoda, že stále další a další díly zneucťují první kvalitní díly. ()

Galerie (119)

Zajímavosti (24)

  • Několik scén z hudebního tábora bylo natáčeno v táboře JCA Shalom v Malibu. (Stocki)

Reklama

Reklama