Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 2

  • USA American Pie 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Postavy, které milujete, jsou zpět! Jeden rok po smolném maturitním plesu zvěčněném ve filmu Prci, prci, prcičky se všichni vrací, aby spolu strávili prázdniny. Z nevinně vyhlížejícího domu na pláži se stane centrum nespoutané zábavy. Pět kluků objeví ohromnou sílu přátelství… a superlepidla. Pět dívek odhalí tajemství lásky… a pravidlo tří. Pečlivě připravovaný mejdan se i tentokrát vymkne kontrole. Někdo se dočká nočního překvapení, někoho zaskočí velmi vstřícná sousedka, ale každý si užije prázdniny, na které nikdy nezapomene! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (488)

castor 

všechny recenze uživatele

Využívá to podobné situace, sází na totožné vtipy, ale rozdíl je kromě jiného ve výrazně horší režii, která nedokáže přijít s něčím „jiným“, protože hoši už jednou o panictví přišli. Chlapci nám lehce zestárli, mají za sebou rok univerzity, léto si chtějí pořádně užít, k čemuž poslouží dům na pláži. Leccos je jinak, ale tak nějak pořád stejně.. každý se někam (ne)posunul, příjezd Nadii z Czechoslovakia se blíží, jenže náš znásilňovač koláčů se v dané stránce moc nezlepšil. Jednička byla (když si uvědomíme, k jaké cílové skupině směřovala) vtipná, svěží i roztomilá, dvojka je těžkopádná, mdlá, vtipná jen ojediněle. A dost doslovná. ()

Trainspotter 

všechny recenze uživatele

Will you have the second american pie? For the living god, no!!!Nuda k posrání. Kdyby obsah tohoto 'filmu' alespoň naplňoval nějakou podstatu tzv. týnejdžerské taškařice, ale vždyť to byla nudná podívaná a ani ne plná otřepaných hlášek a jiných blbostí. Hvězdičku dávám proto, že jsou ještě větší hovadiny. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Ja som si ani nevšimol, že to bol druhý diel. Ten istý recept, tí istí herci a úplne odlišná cieľová skupina, akou som bol ja. A to ani nesúviselo s mojim vekom. Toto by som nezvládal ani na gymnáziu. Hlavne keď by som to porovnával s tým, ako vyzeral život na našich chodbách školy a na našich parties. Nikto mi nikdy žiaden moč na hlavu nevylial. Našťastie. ()

Motinski 

všechny recenze uživatele

Rovnako zábavné ako jednotka, nenechajte sa odradiť nižším hodnotením. Herecká zostáva spolu opäť ladí a humorných situácií je dostatok. Možno sa pár vecí opakuje a nie je to až tak vtipné ako prvý krát, ale vadí to vôbec? Keď máte radi podobne ladené komédie, nevidím dôvod prečo by vám druhé Prcičky nesadli. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Kdyby, na začátku filmu nebylo napsaná dvojka, tak by skoro nebylo poznat, že sledujete druhý díl.Postavy se snaží vyvíjet, ale bohužel k tomu nemají dostatek rozumných dialogů.Jinak jako v prvním díle je tady spousta hlášek,gagů a krásný mladých holek.Stifler opět válí,Jimův táta je pohodář nadevšechno a kluci jsou sympatický i podruhý.Pěkné pokračování, které neurazí. ()

Galerie (120)

Zajímavosti (25)

  • Několik scén z hudebního tábora bylo natáčeno v táboře JCA Shalom v Malibu. (Stocki)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno