Reklama

Reklama

Ben 10

(seriál)
  • USA Ben 10
USA, (2005–2008), 18 h 44 min (Minutáž: 22–23 min)

Hudba:

Andy Sturmer

Hrají:

Tara Strong, Paul Eiding, Meagan Moore, Dee Bradley Baker, Jim Ward, Steve Blum, Richard McGonagle, Fred Tatasciore, Richard Steven Horvitz, Richard Doyle (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(49)

Obsahy(1)

Zábavný, dobrodružný, akční – tím vším je seriál televizní stanice Cartoon Network, který se od svého premiérového odvysílání v roce 2005 stal jedním z největších animovaných hitů světa! Obyčejný desetiletý chlapec jménem Ben Tennyson je právě na nudném letním výletě s dědou Maxem a sestřenicí Gwen. Když v tom náhle objeví hodinky Omnitrix, které se dostaly na Zemi ze samotného vesmíru. Jakmile si je dá Ben na ruku, okamžitě zjišťuje, že se může stát kýmkoliv z mimozemských vetřelců. Nyní se musí chlapec naučit nejen jak hodinky ovládat, ale také jak zvládat jedinečné síly, které mu poskytují. Pouze tak budou moci společně s Gwen a dědou Maxem zachránit Zemi před legií zločinců vedenou strašlivým Vilgaxem, který hledá Omnitrix pro své vlastní ďábelské úmysly. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

Nikolas__ 

všechny recenze uživatele

1. série, kolem 60% - Nápad celkem originální, a show z toto vymáčkla docela hodně, bohužel příběh potom nespěje do uspokojivých linek, a animace je sice v pohodě, ale popravdě nemá cenu se tímto seriálem nějak dál zaobírat. Nadprůměrná blbost. ()

Bakllazaan 

všechny recenze uživatele

Nemám ani páru o tom, jak ten klučina přišel k náramku co z něj udělá 10 různých mimozemšťanů, ale dobře se na to dívá. Bejt malej capart, tak na tom určitě ujíždim a požaduji od svých sploditelů všechny figurky. 65% ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Tuším som videl len pár dielov, no už by som z toho vyrástol. Stále si ale pamätám na videohru ktorá ma bavila a určite bola lepšia než tento seriál. 3* ()

cepice odpad!

všechny recenze uživatele

Něco na styl pokémon a animované filmy dohromady + Averengers v 1 osob+ malého kluka. nechutný scénář, blbě to vypadá. Kdyby mi bylo 9-13 tak možná jo, ale jinak je to totální odpad. ()

Manarit 

všechny recenze uživatele

Moc povedený seriál. Gwen a Kevin to hodně oživili a i animace se povedla. Hodně se mi líbí, že Ben není typický naivní hrdina s touhou za spravedlnost položit život a i když jsou tu poměrně jasně dané karty 'záporný a kladný,' zajímavě se tu prolíná kooperace s těmi horšími : ) Některé díly jsou sice trochu horší, ale to se asi stane u všech delších kousků. Jsem ráda, když nějaký ten díl v tv stihnu : ) ()

Reklama

Reklama