Reklama

Reklama

Rodinná válka

(seriál)
USA, (2005–2007), 16 h 8 min (Minutáž: 22 min)

Tvůrci:

Rob Lotterstein

Režie:

Andy Cadiff

Hrají:

Michael Rapaport, Anita Barone, Kaylee DeFer, Kyle Sullivan, Dean Collins, Maggie Wheeler, Rami Malek, Julia Sweeney, Pat Crawford Brown, Anita Gillette (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(44)

Obsahy(1)

Americký komediální seriál vypráví o rodině se třemi teenagery, kde neustále zuří domácí válka. Když Dave a Vicky vyrůstali, jejich rodiče to měli snazší... Teď mají sami tři dospívající děti a každé z nich vyvádí, až se z toho dělají mžitky před očima. (HBO Europe)

Recenze (72)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Jeden z najlepsich novodobych sitcomov typu Kutil Tim, kde sledujeme problemy rodicov pri vychove deti. Cim sa lisi od ostatnych serialov tochto typu su skvele napisane a zahrane postavy, ktore nikdy neklesnu na uroven nerealnych karikatur a skvele napisane politicky nekorektne zapletky, ktore sa bezne v tomto type serialov neriesia. Najzabavnejsou postavou serialu je jednoznacne postava homosexuala Kennyho. Skoda ze serial precasne zrusili a serial ostal neuzavrety. Rozhodne neodporucam dabing. Ani z HBO ani z Markizy. ()

FIBO 

všechny recenze uživatele

Střet dvou generací a nikdy nekončící soupeření s tou "druhou" stranou. Další důkaz o tom, že lidé znají Michaela Rapaporta nejen z Prison Breaku. K tomuhle projektu jsem se dostal spíš jako slepý k houslím, ale o to jsem pak byl víc příjemně prekvapen. Příjemná oddychovka, která na sobě nemá nic speciálního a která se v dnešní době nepokouší vykrádat starší zdánlivě podobné projekty. Co si budeme povídat, některé díly jsou slabší, většinou je však s naprostou noblesou splněn účel - divák se baví. ()

Reklama

Drom 

všechny recenze uživatele

Víte všichni, jaký je čas? Ne, není čas kutilů, i když mnoho vtipů autoři od kutila Tima opsali a asi nejen od něj. Ne vyloženě do písmenka nebo špatně a snaha je někdy i vidět. Vzhledem k době vzniku je ale humor, oproti své inspiraci, drsnější, ač zázraky také nečekejte. Za pozitivní však považuji dobře napsané situace a také, že seriál to zabalil po druhé sérii. Neměl tak možnost se zcela ztrapnit a klesnout kamsi ke dnu, jak to často bývá. Sestava postav je obvyklá pro tento typ seriálu, jako o dobré bych mohl mluvit o postavě Larryho v podání Kyla Sullivana, který prokáže i dobrý smysl pro pohyb. Strach mi nahání Rami Malek, aby mu ty výborně zahrané role divňoušů nezůstaly. Naopak Michael Rapaport, jako asi nejznámější z obsazených herců, nic nového nepředvedl. Já to vidím na dobrý průměr, především díky několika nezapomenutelným momentům jako duha prýštící z uší nebo Zoltarův trůn. ()

milanko8 

všechny recenze uživatele

Super oddychovka, cynický humor "otce" mě bere nejvíc. Jen bych rád viděl takovou rodinu ve skutečnosti... rodiče jsou vůči svým dětem spíš jako starší sourozenci, ale to člověk až zas tolik řešit nemusí, protože se dobře baví. Původní hodnocení za 4 hvězdy... po zhlédnutí posledních dílů první série a 2. série musím jednu hvězdu ubrat ;) ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se zasmál, dal asi deset dílů, ocenil netradični pojetí seriálu, vypnul bednu a tak nějak na to všechno zapoměl. Nebylo to špatné, ale nebylo to nejlepší. Táta hulič a plašan docela se vymykal z jistého stereotypů amerických sitcomových otců, mamča byla hustá, že bych jí klidně bral (domů), děcka v sobě zahrnula tak nějak všechny strasti mládí, ale to už jsem moc neřešil. Táta s mámou šlukující v garáži to u mne jednoznačně vyhráli. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama