Reklama

Reklama

VOD (1)

Píše se rok 2039 a celý svět je zničený válkou. Jednotlivá území už neřídí vlády, ale různé korporace. Nejmocnější - a nejkrutější - z nich je Tekken. Uprostřed zchátralé společnosti se však zrodí hrdina. Mladý muž vychovaný životem na ulici ovládá surové umění boje a jeho odhodlání zvítězit je poháněno touhou po pomstě za vraždu své matky. Musí však porazit ty nejlepší bojovníky světa a stát se Králem železné pěsti... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (420)

kitano 

všechny recenze uživatele

Je iróniou, žetáto teenagerská sračka prišla v dobe, keď aj sláva samotnej hernej série pomaly začína upadať. Tak ako dojemná je snaha autorov o autentické znázornenie sveta Tekken, tak tragické sú kostýmy a parochňa Tagavu. Tak ako sa v niektorých aspektoch tvorci sympaticky snažili o dodržanie niektorých aspektov hry, tak mnohé veci nezmyseľne prekrútili a zmenili. Výsledok napriek niektorým nesporne podareným momentom tak viac pripomína epizódu televízneho seriálu. Škoda talentovaného Garyho Danielsa a Lateefa, ktorí ako jedni z mála skutočne mali čo ponúknuť. (3/10) ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Hra mě minula a film se k tomu vlastně chystal taky. Ale v deštivém ranním dopoledni, s lehkou kocovinou, mi přišel jako naprosto dostačující vyprošťovák. Když se spustila protisystémová rebelie, samotného mě překvapilo, že je stopáž dávno za půlkou. Pravda, střih je tragédie a arénové rubačky mají svou nedostižnou dimenzi ve společnosti Yuriho Bojky, ale… čert to vem, bavil jsem se solidně. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

Blu-ray/// Obsazení 7/10 Děj 9/10 Hudba 9/10 Efekty 8/10/// +výborně zpracované a věrně vypadající postavy, nářezové souboje, dynamická hudba, Luke Goss, Kelly Overton a potěší i hlavní hrdina, je tu jakýsi příběh -špatně natočený akční úvod, prvních deset minut toho není moc vidět a je to hodně zmatené/// Popravdě herní žánr "bojovka" nebo-li bojová hra je dlouhodobě na vymření. Pro PC hry to platí dvojnásob. Proto je potřeba ocenit, že se filmaři snaží převést na plátno každou hru, chcete-li herní sérii. (Mortal Kombat, Dead or Alive, Street Fighter a teď už i Tekken, už chybí jen Virtua Fighter). Občas filmaři těžce ujedou, tentokrát se jim to ale nadmíru povedlo. Přenesení Tekkenu do film je velice věrné. A teď nemám na mysli jen postavy, ale i bojové kulisy a prostředí ve kterém se souboje odehrávají. Jednotlivé duely si tu může divák pěkně vychutnat a jediné co zamrzí, že "turnajový pavouk" nám nebyl nabídnut celý a přibližně v poslední třetině už nešlo o turnaj, ale o pomstu a moc. Otevřená vrátka pro možné pokračování mě jen a jen těší a postavy tu zdaleka nebyli všechny, takže možnosti tu jsou a já se těším./// Celkem 85%/// ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k očekáváním v záporných hodnotách snesitelné "direct-to-dvd" béčko jak pro fanoušky předlohy (pominu-li absenci linek pro vedlejší postavy, drží se děj vcelku slušně třetího Tekkenu), tak nezainteresovaného diváka, který neustále krouží okolo polotovarů obtloustlého Seagala a retardovaného Van Damma. Foovi a spol. to alespoň slušně kope a Little nestříhá, jako by mu hořela koudel u zadnice. Což je při srovnání třeba s novým Street Fighterem ohromná poklona. Příběh je samozřejmě stoprocentní lobotomie, postavy jsou ploché jako ruzyňské letiště a snaha o "epic feeling" se absolutně míjí účinkem. V rukou Corey Yuena by vznikl mnohem lepší film, Little se ale po sérii sraček zmohl alespoň na návrat do sektoru letitého Muže s cejchem smrti. Škoda, že v Tekkenu se na plichty nehraje. 5/10 ()

paascha 

všechny recenze uživatele

Wow, už konečně vím jistě, že jsem se úplně minul povoláním. Kdybych to mohl vrátit, stal bych se čínským smradem, co vypráská japonskou korporaci a nádavkem pár desítek kyborgů, golemů, krvelačných potvor a jiných freaks, aby si na konci smlsnul na vlastním taťkovi. Aby mi kinderhackers nezaspamovali postbox nenávistnými vzkazy typu: ty jsi ale debyl, kdiž se ti nelíbí nejvíc kůl teken, dávám jednu stár. Jakože jsem mlád:-)) ()

Galerie (10)

Zajímavosti (11)

  • V úvodní sekvenci s mnoha obrazy války a nepokojů lze také vidět postup tří českých policistů za vozidlem Škoda Felicia Městské Policie. (Wopat)
  • Cary-Hiroyuki Tagawa, který ve snímku ztvárnil Heihachiho Mishimu, si zahrál i ve filmu Mortal Kombat (1995), další známé adaptaci bojové hry. (virus10)
  • Ozbrojené složky Tekkenu používají samopaly belgické firmy FN - P90 a F2000. (Wopat)

Související novinky

Tekken rozkopne brány kin

Tekken rozkopne brány kin

27.12.2007

O filmové adaptaci úspěšné videoherní mlátičky japonské firmy Namco se mluví už několik let. Průtahy skončí 4. února 2008, kdy v Los Angeles padne první klapka. Scénář Alana McElroye se odehrává v… (více)

Reklama

Reklama