Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hollywoodská režisérka filmových upoutávek Amanda touží po nepovedeném vztahu uniknout svým starostem a utéct někam hodně daleko. Stejně je na tom i londýnská novinářka Iris, která se právě dozvěděla, že se jediný muž jejího života zasnoubil s jinou. Amanda se rozhodne strávit vánoční prázdniny v pronajatém domku na anglickém venkově, Iris jí přenechá svůj dům pouze v případě, že jí Amanda na oplátku poskytne ten svůj. Plány na příjemně strávenou samotu a odpočinek se ovšem oběma opuštěným ženám jaksi zvrtnou... (TV Nova)

(více)

Recenze (863)

bigbadboy 

všechny recenze uživatele

Nic nečekejte... hezky zaobalené scény, Hollywoodsky štědrá kamera, "krásní" herci/herečky, několikrát se i pousmějete, ale druhý den už si na film nevzpomenete. Proč? Protože na něm nic vyjímečného není. ()

swoulen 

všechny recenze uživatele

Prosím Cameron Diaz už ne. Apoň ne tady. Čekám, kdy se objeví s přiblblým výrazem a se sperma místo gelu. Zachraňuje to Winslet a ani bych se nebránila, kdyby to bylo jen o ní a Jacku Blackovi. Jude Law je přehnaně sladkej a ani ta sladkost mu tu nejde. Raději zpět Granta. ()

Filipes 

všechny recenze uživatele

Kdyby mě někdo posadil před televizní obrazovku tak před pár lety, tak nevím třeba bych přidal hvězdičku, takhle je to tak tak na ty čtyři. Minulý film Nancy Meyers Something's Gotta Give měl šmrnc, vtip, neuvěřitelné kouzlo...byl dokonalý..Je vidět neuvěřitelná snaha tímto filmem toto kouzlo znovu vyčarovat. Ale aby se tak stalo, museli by jste k tomu pustit hodně dobrého mága. Obě hlavní herečky se předhánějí v roztomilosti, což je sice pěkné na pohled, ale nic si z toho neodnesete. Probírání vztahových krizí už je mi ukradené, ale díky pěkné závěrečné scéně se to tak nějak vyrovnalo. Pokud jde o lamače srdcí, tak největším frajerem je Jack Black. Jude Law mi tu přišel opravdu nevýrazný. Čím bych to tak na závěr ukončil? Jsou i lepší filmy (Láska nebeská), horší filmy (Vdáš se a basta) a pak jsou i dobrý filmy (Prázdniny). 70%, ale Nancy pokud bude tvůj příští film zase něco podobného šetřit tě nebudu ! ()

pOne 

všechny recenze uživatele

Lehce nadprůměrný (celkem v pohodě stravitelný) romanťák s dobrými herci, který postupem času nabírá podle šablony očekávaný směr. Nic nového pod sluncem. Nicméně má film dost světlých míst (např. zápletka s přepínáním telefonu, velice zábavná byla anglická mluva jedné z malých dcer aj.). Přepínání mezi dějovými liniemi Anglie - LA působí vcelku zajímavě a stará se o to, aby snímek nepůsobil jednotvárně (ikdyž na obou místech směřuje příběh ke stejnému konci, přece jenom je ze začátku rozdílný). Konec snad ani radši nebudu komentovat. Klasika. A všichni jsou happy. Tři hvězdičky a kousek. ()

Tinaa 

všechny recenze uživatele

Romantika. Jedna samice si vymění (za 5 minut, přes net) svůj dům na týden s druhou samicí, protože v tom svém se tak nějak nudí. První je bohatá američanka a druhá normální britka. Obě se zamilují, s Cameron Diaz (američanka) to je dramatičtější a více všímavé, film končí, vy brečíte a máte chuť si dát ukrutnou facku, nad jakou blbostí to vlastně brečíte. ()

PetrJulian 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době opravdu romantický film, aniž by to muselo znamenat, že je to něco ve stylu Rosamunde Pilcher. Neoznačill bych to za komedii, protože těch vtipných momentů tam až tolik nebylo, ale romantika to byla jako vyšitá :)- A já jsem prostě romantický typ :)- Jen jsem si při sledování filmu říkal, jaká škoda, že já taky nemůžu nabídnout svůj barák na výměnu... ()

Radimko 

všechny recenze uživatele

Prostá romantická komedie, která ničím nepřekvapí, ale příjemně zaplácne večer. Lásce nebeské se bohužel neblíží ani na hony. 3,5* ()

atrapa 

všechny recenze uživatele

Skvělá vánoční romantická komedie, která není přeplácaná jako Láska nebeská - jsem nadšená a Prázdniny chci vidět určitě ještě jednou. Jude Law mě neskutečně okouzlil. ()

E-Fox 

všechny recenze uživatele

Film měl pěkné momenty. A taky neskutečně natahovaná, dlouhatánská, nudná období, která prodlužovala čekání na předem jasný konec. Kate Winslet byla skvělá a její v její části děje se opravdu aspoň něco dělo. I Jack Black byl milej a moc se mi jeho role líbila. Naopak linka s Cameron Diaz mi přišla vpodstatě celá o ničem. Nepřirozenost jejího herectví mě navíc přiváděla v úžas...ale zas ne takový úžas aby mě to bavilo. Jediné zábavné místo bylo na návštěve v Grahamově domě. Vážně jsem si docela často přála aby to všechno konečně skončilo. Přemýšlela jsem i nad jen dvouhvězdičkovým hodnocením, ale pak jsem si zase vzpomněla na druhou linku a řekla si "Copak by Kate, moje milá Kate, která je skvělá ve všech momentech, ať má zrovna hysterák, pečuje o starého pána nebo skáče po posteli, copak by tahle Kate hrála v míň než tříhvězdičkovym filmu?" ()

megajalec 

všechny recenze uživatele

V prvom rade treba povedať, že ozdobou filmu je herecké obsadenie, moja obľúbená Cameron, jediný mi tam nesedel Black. Láska sa dá poňať rôznym spôsobom, ukazuje to aj Meyers v dvoch odlišných príbehoch. Vo filme sú aj slabšie a klišéovité momenty, ale na druhej strane aj zaujímavé. Dobrá výprava, takisto Zimmerova hudba ujde, celkové hodnotenie sú slabšie 4* ()

Adrii 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná komedie u které se jak zasmějete, tak si pobrečíte. Je svižná, a krásně se na ní dívá.. Mě naprosto uchvátila... ()

BrckoGOS 

všechny recenze uživatele

Jak už tu padlo několikrát, Láska nebeská to není, ale je to prostě nádherné. Pohladí to po duši, potěší, rozvášní, prostě je to krásné. Nádherná Cameron Diaz, sympatický Jude Law, další herecký koncert v podání Kate Winslet, jako vždy zábavný Jack Black a třešničkou na dortu je stále žijící herecká legenda Eli Wallach. Každé Vánoce je tohle a Láska nebeská u mne doma povinností (byť romantické filmy nejsou nic pro mne). Jako takový bonbonek určitě potěší cameo role Dustina Hoffmana a Lindsay Lohan, stejně tak jako "znovusetkání" starých známých z Příběhu rytíře Shannyn Sossamon a Rufuse Sewella, který je jako vždy výborně "zkažený a špatný". 10/10 ()

dadinka 

všechny recenze uživatele

Hezká romantická komedie. Kate Winslet je naprosto dokonalá v roli hodné, pěkné, milé, ale nešťastné dívky zamilované do člověka, který si ji ani zdaleka nezaslouží. Pěkný je taky kontrast mezi slunečným L.A. a zasněženou Anglií. (Hned bych taky odjela někam "na výměnu"). A moc se mi líbila linie se starým slavným sousedem. Ale postava Jude Lawa je až moc dokonalá a proměna Cameroniny producentky v rodinný typ trochu neuvěřitelná. Stejně jsem jim ale všem ten happy ending přála... (A profesionální deformace dělat si trailery z vlastního života byla zábavným osvěžením) ()

Seuata 

všechny recenze uživatele

Trošku cáklé, ale milé, více než milé. Zasmála jsem se, byla jsem chvílemi dojata, ale především jsem fandila hlavním hrdinům, ať jim to vyjde, ať si dají život konečně do kupy a měla z toho radost. Opravdu tu nejde o reálný příběh, který by se stal, ale o sen, který se alespoň na filmovém plátně může splnit. (Jinak jsou to 4 lepší hvězdičky.) ()

Reklama

Reklama