Reklama

Reklama

Motel smrti

Trailer 1

VOD (1)

Mladý manželský pár v opuštěném motelu objeví skryté videokamery ve svém pokoji. Brzy si uvědomí, že pokud se jim nepodaří utéct, stanou se dalšími oběťmi snuff filmu. (HBO Max)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (391)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem žádný zázrak, ale abych pravdu řekl, tak se mi tento horůrek docela líbil, i když tento žánr zrovna v oblibě nijak moc nemám. Sice je plno scén zkopírovaných a zdá se mi, že nepřichází s ničím novým. Na druhou stranu. Když divák sleduje tenhle Motel večír, kdy je tma a strach se protáčí kolem celé postavy, nechá to na něm následky. Na mně rozhodně nechal. Líbila se mi parádní atmosféra, která film blaženě nadzvedla do neskonalých výšin. Ta atmosféra dokázala něco, co bych si já rozhodně nedokázal představit. Právě ta atmosféra dokázala z jinak dosti průměrného filmu udělat zajímavou věc, při které mi ani nevadil fakt, že lekačky jsou jasné, ale i tak fungující a příběh zdá se být často ohraným. To pak člověk sleduje, co to s ním dělá a jak ho průběh filmu fantasticky mění. Tenhle to přes průměrný příběh ale solidní průběh víceméně dokázal. --- Zdálo se mi, že se mě snažíš zabít. Byli jsme na výročí svatby u mých rodičů a matka pořád něco mlela. Tys začal křičet, že už to nemůžeš vydržet a pak ses mě snažil uškrtit. - No, aspoň se ti zdálo o mně. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Nimród Antal sa po výbornom viacžánrovom Kontroll vrhol na čistokrvný thriller a odviedol 100% prácu. Motel Smrti šľape ako hodinky (a sem tam aj lepšie) a ani mi veľmi nevadilo že som takéto niečo už videl n-krát. Nie je to žiaden krvák ide len o atmosféru a veru pozrieť si tento film v nejakom malom motely pred spaním by ma solídne rozrušilo... ()

Reklama

ajuska 

všechny recenze uživatele

Svižný horůrek o jediných hostech ve zlověstném motelu. Možná si také v jednu chvíli vzpomenete na Psycho, ale srovnávání by tady bylo trochu mimo, jde spíš jen o podobnost prostředí. Motel smrti je takový průměrný žánrový kousek, který má spád a vzhledem k námětu ideální stopáž, takže mu nějakou tu slabinu či předvídatelnost ve scénáři určitě odpustíte. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 7/10 Děj 6/10 Hudba 8/10 Prostředí 7/10/// +výborná a houstnoucí atmosféra, kvalitní herecké výkony -pár logických děr, málo krve, prostě víc thriller než horor/// Od tohoto večera už nesjíždím z dálnice a nenavštěvuji zapadlé a odlehlé motely. Nicméně jako divák jsem si Motel celkem užíval. Hodně tomu dopomohl zkušený Luke Wilson a snaživá Kate Beckinsale. O to víc se obávám pokračování s "bezejmenými" herci. Uvidíme, nicméně tento kousek je příhodný pro večery ve dvou v nějakém penzionu :p./// Celkem 67%/// ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

K tomuhle dílku jsem přistupoval spíše s úškebkem na tváři, který ale rychle zmizel, a po skončení jsem jen polkl a pokýval hlavou. Na Beckinsale i Wilsona se dobře dívá, chovají se racionalně v boji o přežití, což je naprosto nezbytné k důvěryhodnosti filmů tohoto typu. V kombinaci se slušnou stopáží jsou to pěkné 4*. Jako jednorázovku mohu doporučit. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (8)

  • Scéna kolem 20. minuty, kdy Amy (Kate Beckinsale) rozsvítí v koupelně a následně zalézá šváb pod koberec, byla použita i ve snímku Hostel III (2011). (Syna.1990)
  • Všetky snuff scény boli natočené hneď v prvý deň nakrúcania. (misterz)

Související novinky

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

24.06.2009

Jsou tady nové informace o dvou filmech z produkce Roberta Rodrigueze. Minulý týden jste v našich novinkách četli, že průvodcem mimozemských lovců na třetím safari na Zemi bude zřejmě Neil Marshall.… (více)

Reklama

Reklama