Reklama

Reklama

Když se účastníci nové reality show pod vedením režiséra Murphyho vydají do virginských lesů, netuší, že kromě kamer je budou sledovat oči zmutovaných kanibalů, toužících po čerstvé mase. Tentokrát půjde skutečně o život a ten, kdo prohraje, nepřežije...  Měla to být skvělá rodinná reality show odehrávající se v západní Virginii. Pod vedením režiséra Dalea Murphyho (Henry Rollins), který kdysi sloužil ve speciálních jednotkách, se skupina odvážlivců rozdělená na dvojice pokusí přežít v divočině pokryté neprostupnými lesy. Ovšem záhy se ukáže, že účastníky soutěže nesledují pouze kamery. Nikdo nepočítal s tím, že se ve stínu stromů skrývá rodina zmutovaných kanibalů, kteří baží po čerstvém mase. A hodlají ho ulovit za každou cenu. Nejbrutálnější reality show všech dob začíná, tentokrát půjde skutečně o život. Ten, kdo prohraje, skončí pod rezavým sekáčkem nenasytných lidojedů... V dalších rolích hrají Erica Leerhsen, Texas Battle, Daniella Alonso, Crystal Lowe ad. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (401)

klerik 

všechny recenze uživatele

Vykrádanie HORY MAJÚ OČI a TCM pokračuje. A nie je to zlé. Je to slušne natočené aj krvavé, aj svižné. Zjavný úbytok atmosféry, postavy, ktoré si kvôli schéme reality show nedokážete obľúbiť - ale sympaticky sa nedá uhádnuť, kto to prežije. Mne však vadilo, že sa tvorcovia stále nedokážu odpútať od svojich predobrazov a neustále čerpajú zo známych scén. Finálna "rodinná" večera mi už doslova liezla na nervy. Imho, tento film narába s témou decka podstate šikovnejšie ako TCM: The Beginning. No a je tu jeden slušne vymetený zelený mozog, ktorý v podstate aj zábavný... Rovnako ako priznanie sa ku klasike BATTLE ROYALE... ()

KiritoSenpai 

všechny recenze uživatele

Musím říct že když jsem to viděl 2.3 v noci na Primě připadalo mi to spíš jak komedie, než horor. Zvlášť ten začátek jak tam tu blondýnu rozseknou napůl, vyletí pouze střeva, žádná jiná část tam asi nebyla, a poté ji odtáhnou jako gumového panáka ''sorry ale tohle ne!''. Tu jednu hvězdičku dávám alespoň za snahu a příběh. Díky za to že přežili alespoň jenom dva! ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Prostředí 8/10/// +opět dokáže překvapit a šokovat, povedený casting i dobře napsané dialogy -jsou to detaily,ale způsob vraždění mohl být víc detailní a místy ne tak uspěchaný, trochu se vytratila originalita a moment překvapení, ale to k pokračování patří./// Konečně jsem měl možnost vidět pro Pachu krve 1 a 3, taky prostřední druhý díl. I když prostřední taky není zrovna správný termín, protože už je natočené čtvrté pokračování a chystá se páté. Je vidět že oblíbenost některých hororových sérií stále roste a diváci i tvůrci lační po dalších dílech. Wrong turn 2 se mi v první řadě hodně těžko sháněl. V půjčovnách dosud není a nebýt televize, tak bych ho neviděl do dneška. Takže skutečnost že tato série filmů nemá takový komerční úspěch jako jiné třebas Saw apd. je asi jedinou vážnější vadou. Jinak se totiž jedná o pěkně masitý, propečený, krvavý a tak trochu i zrůdný film. Všeho je tu víc než v prvním díle. Je tu víc zrůdiček, víc postav k nakousnutí a následnému sežrání. Do toho se přimíchal prvek o natáčení reality show, takže je o zábavu postaráno. Postavy kupodivu jednají celkem inteligentně a dialogy vás netahají za uši. Takže tentokrát hodně velká spokojenost a čtvrtý film si určitě nenechám ujít./// Celkem 75%/// ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Já teda nevím jak to mají kanibalové s trávením, ale počítám že podobně jako my a tudíž kosti nežerou čili nechápu ty exhibice s prstíčkama v kanibalský rozmlsaný pusince. Jinak ty francouzáky nebo spíš pokus o ně v podání těch mutantů, to byla poměrně nechutná záležitost, nejíst večer jen jabko, zřejmě si obsah mýho žaludku udělal procházku do hajzlu. Nemůžu si pomoc, ale mě tam až na Henryho samozřejmě, přišli všichni hrozně nesympatický. U těch degenů to je jasný, ale ta parta mladejch na mě působila hrozně uměle. Vrcholem všeho byla ta čokoládová holka, která měla bejt za drsňačku, přitom na první pohled bylo jasný, že by nezvládla ani výstup na Sněžku. Bohužel napětí asi přišlo na natáčení s omluvenkou od lékáře a šlo si lehnout, protože ve filmu žádný nebylo. ()

numi 

všechny recenze uživatele

Naprosto ujetá a nechutná sračka, která se ale mezi obdobnými béčkovými horory může cítit důležitě, protože funguje přesně tak, jak by fungovat měla. Ne, nestojí sice za pozornost a dívat se na ni je místy opravdu utrpení, ale v rámci svého žánru obsahuje vše, co obsahovat má: Imbecila, lesbičku, dvě playmate kočky, tlupu mutantů a tři tuny vnitřností... Druhý Wrong End má oproti jiným ještě navíc Henryho Rollinse, který skvěle zaparodoval Ramba a na scény s ním se dá i těšit. A proto i ten druhý bodík. [leden 2008] ()

Galerie (20)

Zajímavosti (21)

  • Keď Kimberly (Kimberly Caldwell) zrazí na začiatku filmu v lese mutanta a ten na ňu potom vyskočí a zahryzne sa do nej, je vidno, že ju hryzie niekde do krku, ale keď sa Kimberly tacká preč, chýba jej pol líca s ústami. (ČSFD)
  • Keď mutant v aute okusuje Marin (Aleksa Palladino) prst a potom ho odhodí, prst už vyzerá inak, ako ten, ktorý okusoval. (ČSFD)

Reklama

Reklama