Reklama

Reklama

Když se účastníci nové reality show pod vedením režiséra Murphyho vydají do virginských lesů, netuší, že kromě kamer je budou sledovat oči zmutovaných kanibalů, toužících po čerstvé mase. Tentokrát půjde skutečně o život a ten, kdo prohraje, nepřežije...  Měla to být skvělá rodinná reality show odehrávající se v západní Virginii. Pod vedením režiséra Dalea Murphyho (Henry Rollins), který kdysi sloužil ve speciálních jednotkách, se skupina odvážlivců rozdělená na dvojice pokusí přežít v divočině pokryté neprostupnými lesy. Ovšem záhy se ukáže, že účastníky soutěže nesledují pouze kamery. Nikdo nepočítal s tím, že se ve stínu stromů skrývá rodina zmutovaných kanibalů, kteří baží po čerstvém mase. A hodlají ho ulovit za každou cenu. Nejbrutálnější reality show všech dob začíná, tentokrát půjde skutečně o život. Ten, kdo prohraje, skončí pod rezavým sekáčkem nenasytných lidojedů... V dalších rolích hrají Erica Leerhsen, Texas Battle, Daniella Alonso, Crystal Lowe ad. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (401)

castor 

všechny recenze uživatele

Pamatuju si, že jsem jedničku relativně pošpinil, nicméně mi v hlavě utkvěly typické hororové atributy a docela slušný spád, pokračování ale zcela předčilo veškerá očekávání!! A už velice vtipné intro má své koulo.. Proměnlivě sympatická skupinka mladých lidí se účastní další variace jakési reality show, přičemž netuší, že neprostupné lesy nejsou zas až tak opuštěné, jak se zdají být. A rodinka zmutovaných kanibalů vyráží znovu na lov. Wrong Turn 2: Dead End jsou v rámci žánru nadprůměrně zábavným kouskem. Povedené kamerové průlety a nečekaně zajímavé úhly, často se zajímající o partie lahodící pánskému zraku, pak společně s ne až tak triviálním scénářem dostatečně uspokojují hororového diváka. Snad za tím stojí enormně zvýšená hladina brutality, "žádné" zbytečné kecy, svižné tempo a sličné ženštiny v řádně obtáhlých tričkách, které velice dobře chutnají, tak není divu, že se bát moc nebudete, ale na debutujícího Joea Lynche si pro příště posvítíte!! 65% ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Ale tak...dvojku jsem si přece nemohl nechat ujít, když už jsem viděl první díl, ne? :) Můžu vám říct, že tohle byl ten nejnechutnější film, co jsem kdy viděl. Nepamatuji si na krutější a takhle nechutný film. Pokud máte silný žaludek, jděte do toho. Od poloviny filmu vás čeká opravdu brutální horor. Tenhle díl se mi líbil víc, než jednička, takže dávám 60% ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Když to člověk srovná s tím, co v sérii následovalo, je tenhle díl vlastně ještě docela snesitelný. Hlavně je zde opravdu docela dobré gore a sem tam se stane, že narazíte na docela dobrý vtípek. Jak ale říkám, jen sem tam. Je to takový ten horor, kdy jde o efekt a o nic jiného, atmosféra zde logicky chybí. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

70%. O nieco slabsie, ako jednotka, ale stale sa mi to celkom pacilo. Dobry rozbeh hned na uvode, ta vrazda bola dost brutalna, potom nastane asi tak polhodinka nudy a pomaly sa to zacne opät rozbiehat, ked zacnu buduce obete prichadzat na to, ze niekto ich tam vrazdi. Nepovedal by som, ze je dej uplne predvidatelny, pretoze prave ten hrdina, o ktorom som si bol isty, ze sa mu nic nestane, prave on to schytal. Takze kto to prezije a kto nie, zostava pre divaka len zahadou... 08.06.2010 ______ Erica Leerhsen - (Nina) +++ Henry Rollins - (Dale) +++ Texas Battle - (Jake) +++ Aleksa Palladino - (Mara) +++ Daniella Alonso - (Amber) +++ Steve Braun - (Jonesy) +++ Crystal Lowe - (Elena) +++ Kimberly Caldwell - (Kimberly) +++ Hudba: Bear McCreary ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Zajímavá změna zápletky. Myslím, že se druhý díl vtipem vyrovnal prvnímu. Na druhou stranu co se týče hereckého obsazení a výkonů, tak si myslím, že druhý díl dost výrazně klesl. Příšerky jsou stále stejně škaredé a možná i o trošku více kreativní. Tak nějak globálně na mě druhý díl zapůsobil přibližně stejně jako ten první. 2* ()

Galerie (20)

Zajímavosti (21)

  • Postava Niny byla v prvních verzích scénáře těhotná. (-bad-mad-wolf-)
  • Při poslední scéně, kdy kanibal krmí zmutivané dítě uříznutým prstem, se vlastně jedná o gumový prst. A dítě, které prstem krmí, je pohyblivá panenka. (Dines)

Reklama

Reklama